Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust QuickSSL Premium
Trenutno ni na voljo
GeoTrust logotip

Priljubljen SSL certifikat QuickSSL Premium je primeren za spletne trgovine, ki imajo na dnevni ravni opravka z veliko količino osebnih, transakcijskih in drugih občutljivih podatkov. Prav tako je domenski certifikat svetovno priznane organizacije GeoTrust, Inc. pogosta izbira lastnikov osebnih spletnih strani, blogov, forumov in spletnih portalov.

Po namestitvi certifikata na izbrano domeno bo spletna stran dostopna na zavarovani HTTPS povezavi, v URL vrstici pa bo vidna tudi ikona varnostne ključavnice. Ta bo vašim obiskovalcem jasno dala vedeti, da se nahajajo na varni strani, kar bo botrovalo tudi k večji verodostojnosti in uspešnosti spletnega mesta.

GeoTrust QuickSSL Premium omogoča šifriranje podatkov z 256-bitno enkripcijo, izdajatelj certifikata pa je v svoj produkt tako prepričan, da nanj nudi garancijo v vrednosti visokih 500.000 $.

SSL certifikat je izdan v le nekaj minutah, z nakupom pa pridobite tudi pečat za namestitev na spletno stran, ki priča o naprednem šifriranju podatkov ter varni uporabi spletišča.

Zavarujte svojo spletno stran s certifikatom GeoTrust QuickSSL Premium še danes!

Kako GeoTrust QuickSSL Premium izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Z namestitvijo SSL certifikata boste verificirali eno domeno. Ni pomembno, ali ga namestite na spletno mesto z ali brez www predpone, saj bo certifikat poskrbel za varnost prenosa podatkov na obeh različicah.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  S certifikatom GeoTrust QuickSSL Premium boste verificirali domeno, ne pa tudi podjetja. Če želite verificirati podjetje, si oglejte našo ponudbo poslovnih SSL certifikatov.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  SSL certifikat QuickSSL Premium lahko pričnete uporabljati dobesedno takoj. Po verifikaciji domene, ki je opravljena brez kakršne koli papirologije, je certifikat izdan v manj kot 15 minutah.

 • Garancija izdajatelja

  500.000 $

  Organizacija GeoTrust, Inc. je v varnost, ki ga zagotavlja certifikat QuickSSL Premium, tako prepričana, da nanj nudi kar 500.000 $ garancije. Vašim strankam tako ni potrebno skrbeti, da bi postale žrtve spletne prevare, saj bi jim bila v takšnem primeru povrnjena škoda.

 • 256-bitna enkripcija

  Ker je GeoTrust sinonim za varnost podatkov na spletu, se od SSL certifikata QuickSSL Premium ne pričakuje nič manj kot močno 256-bitno enkripcijo. Omenjeno metodo šifriranja za zaščito zaupnih podatkov uporabljajo tudi bančne ustanove, zavarovalnice, državne institucije in številne druge organizacije.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  SSL certifikat QuickSSL Premium je združljiv z več kot 99% spletnimi brskalniki. Mednje sodijo Chrome 3+, Firefox 1+, IE 5+, Opera 7+, Netscape 9+, AOL 10+, Safari in številni drugi, manj poznani brskalniki. Ker praktično vsi spletni brskalniki zaupajo certifikatom ugledne in verodostojne organizacije GeoTrust, ob obisku zaščitene domene ni potrebno potrjevati varnostne izjeme. Ta je namreč v brskalnikih že predhodno dodana.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  GeoTrust QuickSSL Premium zagotavlja visoko združljivost z mobilnimi napravami. To je zelo pomemben podatek, saj vse več ljudi za brskanje po spletu ter spletno nakupovanje uporablja prenosne telefone, tablice in druge mobilne pametne naprave. Varnost podatkov spletnega obiskovalca, ki spletišče obišče s sodobno mobilno napravo, je torej zagotovljena.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so tiste, ki v svojem imenu vključujejo tudi ne-ASCII znake. To so različni znaki in črke, ki niso del angleške abecede, na primer č, š, ž, ä, ö, ü in številni drugi. SSL certifikat QuickSSL Premium deluje tudi na IDN domeni.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Če želite, da se zgornja vrstica v spletnem brskalniku obarva zeleno, si boste morali priskrbeti razširjeni oz. EV certifikat. GeoTrust QuickSSL Premium je zgolj domenski certifikat, zato se z njegovo namestitvijo vrstica ne bo obarvala zeleno.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Odločitev za nakup SSL certifikata QuickSSL Premium vam prinaša tudi dinamičen pečat, s katerim obiskovalce svoje spletne strani dodatno opozorite na varnost uporabe spletnega mesta. Na pečatu je prikazan čas, do kdaj je certifikat veljaven.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  SSL certifikat omogoča neomejeno izdajo nadomestnih certifikatov, in to povsem brezplačno. Če se vam slučajno pripeti, da svoj zasebni ključ izgubite, ali pa ste mnenja, da je ogrožena njegova varnost, vam ni potrebno kupovati novega certifikata. Enostavno generirate novo CSR kodo, GeoTrust pa vam bo izdal nadomestni certifikat.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Če bi QuickSSL Premium certifikat želeli namestiti na več strežnikov, to ne predstavlja težave. Pri domenskem certifikatu, ki verificira le eno domeno, to pride prav npr. v primeru, ko imate datoteke spletne strani porazdeljene med večje število strežnikov. Prav tako pa tudi v primeru, če želite eno domeno usmeriti na več IP naslovov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno. V nekaterih primerih je za popolnoma pravilno delovanje certifikata potrebno opraviti manjše prilagoditve na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, da preverimo vašo stran.