Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust RapidSSL
Trenutno ni na voljo
RapidSSL logotip

Želite povečati varnost, verodostojnost in vidnost vaše spletne strani? SSL certifikat RapidSSL je eden izmed najbolj priljubljenih certifikatov, saj ni le cenovno dostopen, temveč tudi zelo hitro izdan. Uporabljati ga lahko pričnete že v roku nekaj minut od nakupa.

Certifikat svetovno priznanega izdajatelja GeoTrust, Inc. zagotavlja visoko učinkovito 256-bitno šifriranje podatkov. Nakup vključuje tudi pečat "Secured by RapidSSL", s katerim obiskovalcem jasno sporočate verodostojnost in varnost uporabe vašega spletnega mesta.

Po namestitvi certifikata se bo vaše spletišče nahajalo na zavarovani HTTPS povezavi, kar bo opazil tudi Google. Omenjeni spletni iskalnik pri razvrščanju iskalnih rezultatov upošteva tudi varnostni kriterij, zato lahko pričakujete izboljšanje vidnosti oz. pozicij v tem priljubljenem iskalniku.

Kako GeoTrust RapidSSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Certifikat RapidSSL je namenjen verifikaciji ene domene. Vseeno je, ali ga namestite neposredno na domeno ali na WWW poddomeno, saj bo verificiral in šifriral podatke na obeh različicah spletnega mesta.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Ker je RapidSSL domenski certifikat, je namenjen le verifikaciji domene. Če se zanimate za verifikacijo podjetja, si oglejte ponudbo poslovnih certifikatov.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Ko certifikat RapidSSL aktivirate in verificirate lastništvo domene, postane delujoč že v 5 – 15 minutah.

 • Garancija izdajatelja

  10.000 $

  Garancija izdajatelja certifikata znaša 10.000 dolarjev. To pomeni, da izdajatelj plača vrednost do tega zneska, če stranka utrpi škodo zaradi napačno izdanega SSL certifikata.

 • 256-bitna enkripcija

  Kako učinkovito SSL tehnologija šifrira podatke, je odvisno od tega, koliko bitna je enkripcija. Več, kot ima koda bitov, daljša je, posledično pa za ugotovitev kode obstaja mnogo več kombinacij. 256-bitno šifriranje je metoda enkripcije, za katero se odločajo tudi banke, državne ustanove in druge organizacije, ki upravljajo z zelo občutljivimi podatki.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  SSL certifikatom izdajatelja GeoTrust zaupa več kot 99% brskalnikov. Ker je varnostna izjema za RapidSSL v brskalnikih že predhodno zabeležena, obiskovalcem ni potrebno potrjevati nove varnostne izjeme, temveč se jim spletna stran na zavarovani povezavi prikaže brez obvestila.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  SSL certifikat RapidSSL je združljiv z vsemi modernimi mobilnimi napravami. Tako se tudi obiskovalci, ki vaše spletno mesto obiščejo prek mobilnega telefona, tablice ali druge pametne naprave, nahajajo na varni HTTPS povezavi.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so tiste, ki poleg črk angleške abecede vsebujejo tudi druge znake – npr. črke s preglasi, šumnike ali kitajske pismenke. Certifikat RapidSSL podpira možnost namestitve na IDN domene.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Z namestitvijo domenskega certifikata RapidSSL se vrstica v brskalniku ne obarva zeleno. Temu so namenjeni razširjeni (EV) certifikati.

 • Pečat za na spletno stran
  statičen pečat

  Z nakupom SSL certifikata prejmete tudi statičen pečat. Namestite ga na vašo spletno stran in obiskovalcem jasno sporočite, da je vaša domena verificirana in povsem varna za uporabo. Pridobite dodatno zaupanje in izboljšajte poslovne rezultate.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  RapidSSL vam omogoča neomejeno brezplačno izdajo nadomestnih certifikatov. Generirati boste morali novo CSR kodo, vsi podatki certifikata pa morajo ostati nespremenjeni. Če vaša domena gostuje pri nas, vam z generiranjem nove CSR kode lahko pomagamo mi.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  SSL certifikat RapidSSL lahko brez dodatnih stroškov namestite na poljubno število strežnikov. V kolikor vaša spletna stran gostuje na več strežnikih, vam ta možnost omogoča velik finančni prihranek.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev SSL certifikata velja v primeru, da vaša spletna stran gostuje na enem izmed naših strežnikov za deljeno gostovanje. Za 100-odstnotno pravilno delovanje SSL certifikata so včasih potrebne tudi spremembe na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas, mi pa bomo kar hitro pregledali vašo stran in vam podali oceno napora.