Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust RapidSSL Wildcard
Trenutno ni na voljo
RapidSSL logotip

RapidSSL Wildcard je certifikat, s katerim zavarujete domeno (na primer vasadomena.si) in hkrati tudi vse poddomene spletnega mesta (na primer blog.vasadomena.si).

SSL certifikat priznanega in uglednega izdajatelja GeoTrust, Inc. poleg cenovne ugodnosti odlikuje tudi 256-bitna enkripcija, ki zagotavlja varnost podatkov na izjemno visoki ravni. Poleg samega certifikata nakup vključuje tudi statičen pečat "Secured by RapidSSL", ki obiskovalcem sporoča, da se domena nahaja na zavarovani povezavi.

Certifikat RapidSSL Wildcard je povsem preprosto namestiti, ker je validacija domene avtomatizirana, pa je postopek zelo kratek. Po potrditvi lastništva domene boste SSL certifikat lahko pričeli uporabljati že prej kot v 15 minutah.

HTTPS enkripcija je eden izmed signalov, na podlagi katerih Google razvršča rezultate iskanja. Z namestitvijo SSL certifikata tako ne boste poskrbeli le za verodostojnost domene, varnost podatkov in večje zaupanje obiskovalcev, temveč tudi za večjo vidnost v daleč najbolj popularnem spletnem iskalniku.

Kako GeoTrust RapidSSL Wildcard izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + vse poddomene

  Glavna karakteristika tako imenovanega »wildcard« certifikata je, da šifrira podatke na vseh poddomenah izbrane domene. SSL certifikat RapidSSL Wildcard bo tako poskrbel za varnost in verodostojnost vašega celotnega spletnega mesta.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Nakup RapidSSL Wildcard certifikata ne vključuje verifikacije organizacije, saj gre za domenski certifikat, s katerim se verificira zgolj domena.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Ena izmed odlik certifikata RapidSSL Wildcard je hitrost izdaje, saj ga po verifikaciji lastništva domene lahko pričnete uporabljati že v roku 5 – 15 minut.

 • Garancija izdajatelja

  5.000 $

  SSL certifikat RapidSSL Wildcard z 256-bitno enkripcijo podatkov zagotavlja varnost podatkov na izjemno visoki ravni. Če pri izdajatelju certifikata pride do napačne validacije podatkov, ki jih vključuje izdan certifikat, obiskovalec spletnega mesta pa je žrtev goljufive spletne transakcije (npr. s plačilno kartico), ima slednji možnost uveljavitve garancije do 5.000 $.

 • 256-bitna enkripcija

  RapidSSL Wildcard za šifriranje podatkov uporablja 256-bitno enkripcijo, ki velja za izredno visok standard, ko govorimo o varnosti podatkov. Za takšno metodo šifriranja zaupnih in drugih občutljivih podatkov se odločajo tudi banke, zavarovalnice in mnoge državne institucije. Možnost dešifriranja kriptiranih podatkov je brez »ključa« praktično nična.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  SSL (Secure Socket Layer) je varnostni protokol, ki med strežnikom in brskalnikom obiskovalca spletne strani ustvari šifriran kanal za izmenjavo informacij. Da obiskovalcu ob obisku spletnega mesta ni potrebno potrjevati varnostne izjeme, mora biti ta že predhodno dodana v spletni brskalnik. Ker je izdajatelj certifikata RapidSSL Wildcard verodostojna, ugledna in svetovno prepoznana organizacija, certifikatu zaupa več kot 99% brskalnikov.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Vas skrbi, da vaše spletno mesto prek zavarovane povezave ne bi bilo dostopno uporabnikom mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih pametnih naprav? Skrb je odveč, saj je SSL certifikat RapidSSL Wildcard kompatibilen z vsemi modernimi mobilnimi napravami.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Certifikat RapidSSL Wildcard je možno namestiti na tako imenovane IDN domene. To so domene, ki vsebujejo tudi ne-ASCII znake, torej znake in črke, ki niso del angleške abecede. V to skupino sodijo na primer šumniki in črke s preglasi (ä, ö, ü, …).

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  RapidSSL Wildcard je domenski certifikat, zato vrstice za spletni naslov ne obarva zeleno. Zeleno vrstico v brskalniku omogočajo razširjeni SSL certifikati.

 • Pečat za na spletno stran
  statičen pečat

  Nakup SSL certifikata RapidSSL Wildcard vključuje statičen pečat. Na svoje spletno mesto ga lahko namestite kot sliko in s tem obiskovalcem sporočite, da so vsi posredovani podatki šifrirani, uporaba spletišča pa je povsem varna.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Imate občutek, da je varnost vašega zasebnega ključa ogrožena? Ste zasebni ključ izgubili? Brez skrbi, SSL certifikat RapidSSL Wildcard vključuje možnost generiranja neomejenih nadomestnih certifikatov – povsem brezplačno!

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Ali vaše spletno mesto gostuje na večjem številu fizičnih strežnikov? Dovolj bo nakup le enega SSL certifikata, saj RapidSSL Wildcard omogoča namestitev na poljubno število spletnih strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * V kolikor imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat namestimo brezplačno. V nekaterih primerih so za 100-odstotno pravilno delovanje certifikata potrebne prilagoditve na spletni strani, pri katerih vam z veseljem pomagamo. Strošek prilagoditev je odvisen od posamezne spletne strani. Najbolje, da nas za oceno napora kontaktirate, mi pa bomo preverili vašo stran.