Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust True BusinessID
Trenutno ni na voljo
GeoTrust logotip

Z odločitvijo za nakup GeoTrust True BusinessID certifikata pridobite mnogo več kot le varnost podatkov. Verifikacija podjetja obiskovalcem vaše spletne strani služi kot dokaz, da se nahajajo na varni povezavi zaupanja vrednega podjetja, ki je pripravljeno investirati v zaupnost in varnost občutljivih podatkov.

Upravljate s spletno trgovino? Morda s forumom ali spletnim portalom, na katerem se uporabniki lahko registrirajo? Bi radi poskrbeli za varnost izobraževalne institucije, ki na svoji spletni strani upravlja z veliko količino osebnih podatkov? Odločite se za SSL certifikat GeoTrust True BusinessID in z napredno 256-bitno metodo šifriranja poskrbite za varnost podatkov na najvišjem nivoju.

Cenovno ugoden poslovni certifikat, za izdajo katerega je potrebno opraviti preverbo podjetja oz. organizacije, je izdan v le nekaj dneh, nakup pa vključuje tudi vizualno dovršen dinamičen pečat. Ko ga bodo obiskovalci vašega spletnega mesta zagledali, bodo vedeli, da se nahajajo na zavarovani spletni strani, kar bo pripomoglo k večjemu zaupanju in boljšim poslovnim rezultatom.

Z namestitvijo SSL certifikata boste zavarovali domeno, dokazali verodostojnost podjetja in obiskovalcem dali vedeti, da vam je mar za varnost njihovih osebnih, transakcijskih in drugih občutljivih podatkov. Hkrati boste poskrbeli tudi za večjo vidnost v spletnem iskalniku Google, ki si prav tako prizadeva za večjo varnost uporabe svetovnega spleta.

Kako GeoTrust True BusinessID izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Z uporabo SSL certifikata GeoTrust True BusinessID boste verificirali tako domeno kot njeno www. poddomeno. Certifikat bo torej poskrbel za zaščito prenosa podatkov na vasa-domena.si, hkrati pa tudi na www.vasa-domena.si.

  V primeru, da bi želeli verificirati zgolj eno poddomeno, na primer trgovina.vasa-domena.si, vam certifikat omogoča tudi to.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Vsako podjetje, ki se odloči za nakup SSL certifikata GeoTrust True BusinessID, je s strani izdajatelja certifikata deležno poslovne verifikacije. Vaše podjetje mora biti vpisano v javne poslovne registre (npr. AJPES), posredovati je treba ustrezno dokumentacijo, prav tako pa mora biti sama domena registrirana na istoimensko podjetje.

  Verifikacija podjetja je glavna prednost poslovnih certifikatov, saj uporabnikom spletne strani zagotavlja, da za njo stoji kredibilno podjetje.

 • Čas izdaje

  v nekaj dneh

  Po naročilu poslovnega SSL certifikata bo izdajatelju GeoTrust potrebno posredovati dokumentacijo, ki bo dokazala obstoj ter aktivnost vašega podjetja. Po prejemu dokumentacije vam bo certifikat izdan v nekaj dneh – v večini primerov že v enem ali dveh.

 • Garancija izdajatelja

  1.250.000 $

  Garancija na SSL certifikat GeoTrust True BusinessID znaša visokih 1.250.000 $. Če bi se izkazalo, da je bil certifikat nepravilno izdan, bi v primeru zlorabe plačila s plačilno kartico uporabnik imel pravico do povračila sredstev v višini do navedenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  Ste vedeli, da se 256-bitnega šifriranja poslužujejo bančne ustanove, državne organizacije ter mnoga zasebna podjetja, ki morajo za zaupnost podatkov svojih komitentov ter registriranih uporabnikov poskrbeti na najvišjem možnem nivoju?

  Z napredno metodo šifriranja bodo po namestitvi SSL certifikata zavarovani vsi podatki, ki se bodo prenašali med vašo spletno stranjo in obiskovalci.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  Korenski certifikati priznanih izdajateljev so v spletnih brskalnikih shranjeni že privzeto. To je poglavitnega pomena, saj se obiskovalcem ob obisku spletnega mesta, na katero je nameščen eden od uveljavljenih SSL certifikatov, ne prikaže varnostno opozorilo, ki bi lahko negativno vplivalo na obiskanost spletišča.

  Poslovni SSL certifikat GeoTrust True BusinessID pozna več kot 99 % spletnih brskalnikov, zato je vsaka skrb o tem, da bi se vašim obiskovalcem prikazovala varnostna opozorila, povsem odveč. Ne glede na to, ali bodo vaši obiskovalci uporabljali Mozillo Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opero ali morda kakšen manj poznan spletni brskalnik, se jim bo vaše spletišče prikazalo takoj, vsi podatki pa bodo šifrirani z zanesljivo metodo šifriranja.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  GeoTrust True BusinessID je združljiv s praktično vsemi sodobnimi mobilnimi napravami. Lahko ste prepričani, da bodo vašo spletno stran lahko brez težav obiskali tudi uporabniki pametnih telefonov, tabličnih računalnikov ter drugih prenosnih naprav. Vsi podatki, ki se bodo prenašali med strežnikom in mobilnimi napravami obiskovalcev, bodo dobro zaščiteni.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so tiste, ki v svojih imenih vključujejo lokalne znake. Mednje bi lahko uvrstili domene računalniki.si, šah.com, café.net in übersetzer.de. SSL certifikat GeoTrust True BusinessID podpira tudi možnost namestitve na IDN domeno.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  GeoTrust True BusinessID spada med klasične poslovne certifikate, ki zgornje vrstice brskalnika ne obarvajo zeleno. Če želite, da se obiskovalcem vrstica v brskalniku obarva zeleno, s čimer še dodatno opozorite na uporabo SSL certifikata, si oglejte ponudbo razširjenih (EV) certifikatov.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Ker so spletne prevare ter kraje osebnih podatkov na spletu vse pogosteje prisotne, so se uporabniki pred samim nakupom navadili preveriti, če bo njihova transakcija zagotovo opravljena varno in zasebno.

  Certifikat GeoTrust True BusinessID vam nudi možnost, da na svojo stran dodate dinamičen pečat, ki priča o verodostojnosti podjetja ter popolni varnosti uporabe spletnega mesta. Svetujemo vam, da ga dodate na dobro vidno mesto in si na ta način pridobite zaupanje obiskovalcev.

  Ne pečatu je zapisano ime izdajatelja certifikata (GeoTrust) ter trenuten datum in čas. S klikom na pečat pa si obiskovalci lahko ogledajo tudi podatke o imetniku SSL certifikata, kdaj in za katero domeno je bil certifikat izdan, ter do kdaj je veljaven.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Nakup certifikata GeoTrust True BusinessID vključuje možnost neomejene izdaje nadomestnih certifikatov brez dodatnih stroškov. Če se vam torej slučajno zgodi, da izgubite svoj zasebni ključ, ali pa zgolj sumite, da je njegova zaupnost ogrožena, vam je nadomestni SSL certifikat na voljo brezplačno.

  Vsi podatki certifikata morajo ostati nespremenjeni.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Je vaša spletna stran razporejena po več strežnikih? Uporabljate strežnik za porazdelitev obremenitve (ang. load balancer)? Ni potrebe po nakupu dodatnih SSL certifikatov, saj GeoTrust True BusinessID lahko namestite na toliko fizičnih strežnikov, kolikor od vas zahteva situacija.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * SSL certifikat vam na spletno stran namestimo brezplačno, če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. Ker so za 100-odstotno delovanje certifikata v nekaterih primerih potrebne tudi prilagoditve neposredno na spletni strani, vam svetujemo, da nas predhodno kontaktirate. Z veseljem bomo pregledali vašo stran in podali oceno napora.