Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust True BusinessID Wildcard
Trenutno ni na voljo
GeoTrust logotip

Izdajatelj SSL certifikatov GeoTrust, ki je del tehnološko usmerjene organizacije Symantec iz ZDA, velja za enega izmed najbolj poznanih v svetovnem merilu. Če se odločite za nakup poslovnega certifikata GeoTrust True BusinessID Wildcard, boste, poleg verifikacije domene, verifikacije podjetja in zaščite prenosa podatkov, pridobili tudi ugled in visoko stopnjo zaupanja s strani spletnih obiskovalcev.

Posebnost SSL certifikata GeoTrust True BusinessID Wildcard je v tem, da njegova namestitev pomeni varnost občutljivih podatkov tako na sami domeni kot tudi na vseh njenih poddomenah. Podatki bodo torej zavarovani ne le na vasa-domena.si ter www.vasa-domena.si, temveč tudi na blog.vasa-domena.si, trgovina.vasa-domena.si, forum.vasa-domena.si in vseh morebitnih drugih poddomenah.

SSL certifikat vključuje tudi pečat – vizualen element, ki dokazuje, da je organizacija GeoTrust opravila preverbo domene in podjetja. Z umestitvijo pečata na vidno mesto spletne strani boste svojim obiskovalcem sporočili, da ste kredibilno podjetje in da vam lahko povsem zaupajo. Zaradi tega se bodo dlje časa zadržali na strani in tudi hitreje in z večjo verjetnostjo opravili nakup.

Komu je SSL certifikat GeoTrust True BusinessID Wildcard namenjen? Predvsem srednje velikim spletnim trgovinam (z več poddomenami), ki omogočajo plačevanje s kreditnimi karticami ter vsakodnevno upravljajo z občutljivimi podatki strank. Prav tako pa tudi državnim in zasebnim institucijam, katerih spletne strani so razdeljene na večje število poddomen.

Zavarujte osebne in finančne podatke vaših uporabnikov, povečajte verodostojnost domene in podjetja, ter si pridobite večje zaupanje spletnih obiskovalcev. S certifikatom GeoTrust True BusinessID Wildcard je to za ugodno ceno izvedljivo v le nekaj dneh!

Kako GeoTrust True BusinessID Wildcard izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + vse poddomene

  Certifikat je primeren za zaščito osnovne domene, njene www različice ter tudi vseh pripadajočih poddomen. Če bi radi zavarovali le osnovno domeno (in hkrati www poddomeno), ne pa tudi preostalih poddomen, vam priporočamo namestitev poslovnega SSL certifikata Comodo InstantSSL, ki je cenovno dostopnejši.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  GeoTrust True BusinessID Wildcard je poslovni SSL certifikat, zato je pred njegovo izdajo opravljena preverba podjetja. Vaše podjetje mora biti vpisano v javne poslovne registre (npr. AJPES), prav tako pa je izdajatelju certifikata potrebno poslati dokumentacijo, ki dokazuje obstoj in poslovanje podjetja.

  Domena, za katero želite pridobiti SSL certifikat, mora biti registrirana na vaše podjetje.

 • Čas izdaje

  v nekaj dneh

  Za pridobitev certifikata boste morali posredovati ustrezne dokumente, ki jih bodo pri GeoTrust ročno pregledali. Večina naročil poteka brez zapletov, posameznemu naročniku pa je SSL certifikat izdan v roku 1-2 dni.

 • Garancija izdajatelja

  1.250.000 $

  Izdajatelj certifikata GeoTrust je v zanesljivost preverjanja verodostojnosti podjetja ter v metodo šifriranja podatkov tako prepričan, da na zagotavljanje varnosti transakcijskih podatkov nudi visoko garancijo v višini 1.250.000 $.

 • 256-bitna enkripcija

  Po namestitvi SSL certifikata na domeno (ter vse njene poddomene) se med spletnim mestom in brskalnikom uporabnika ustvari varna povezava. Na poti se vsi podatki šifrirajo z močno 256-bitno enkripcijo, katere se poslužujejo tudi finančne, izobraževalne in številne druge državne ter zasebne ustanove, ki na dnevni ravni upravljajo z obsežno količino osebnih, transakcijskih in drugih občutljivih podatkov.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  Dejstvo, da SSL certifikat izda globalno priznana organizacija, je zelo pomembno, saj imajo praktično vsi brskalniki korenske certifikate uglednih izdajateljev že privzeto shranjene. Ker so ti torej že del brskalnika, obiskovalcu ob obisku zavarovanega spletnega mesta ni potrebno potrjevati varnostne izjeme. Zaradi tega ne pride do nižje obiskanosti, kot to velja za nekatere certifikate, ki jih niso izdale kredibilne in svetovno prepoznavne organizacije.

  Wildcard certifikat izdajatelja GeoTrust je združljiv z več kot 99 % spletnih brskalnikov, med katere se uvrščajo Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari in drugi.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  SSL certifikat je združljiv z veliko večino sodobnih mobilnih naprav. Lahko ste prepričani, da bodo z napredno šifrirno metodo zavarovani osebni, transakcijski in ostali zaupni podatki tudi tistih uporabnikov, ki bodo vaše spletno mesto obiskali prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge moderne prenosne naprave.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  GeoTrust True BusinessID Wildcard certifikat je mogoče namestiti na tako imenovane IDN domene. To so domene, ki v svojem imenu vsebujejo posebne črke, ki niso del angleške abecede (šumniki, črke s preglasi, črke nelatiničnih pisav, …).

  Primeri IDN domen: čarovnica.si, bücher.de, макдональдс.рф

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  GeoTrust True BusinessID Wildcard je poslovni certifikat in kot tak ne omogoča zelene vrstice v brskalniku. Pokazatelji, ki kažejo na prisotnost SSL certifikata, so https povezava, ikona varnostne ključavnice ter pečat, o katerem si lahko več preberete v nadaljevanju.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Dinamičen pečat, do katerega je upravičen vsak uporabnik poslovnega SSL certifikata, je grafičen element, ki na spletni strani poudarja prisotnost certifikata. Na njem je zapisano, da je spletno mesto verificirala uveljavljena svetovna organizacija GeoTrust, ki v svetu velja za sinonim spletne varnosti. Prav tako je na pečatu zapisan tudi datum veljavnosti certifikata.

  Svetujemo vam, da se tudi vi odločite za uporabo pečata. Dodajte ga na dobro vidno mesto in s tem obiskovalcem dajte vedeti, da bodo vsi posredovani podatki, tako osebni kot transakcijski, zavarovani z naprednim načinom šifriranja.

  Vidnost pečata je še posebej pomembna v primeru spletnih trgovin, kjer se morajo obiskovalci zavedati, da je spletno nakupovanje varno. Pečat tako lahko predstavlja pomembno konkurenčno prednost pred drugimi trgovinami, ki se SSL certifikata ali zgolj pečata še ne poslužujejo.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  V primeru, da ste svoje geslo ali zasebni ključ SSL certifikata izgubili, vam ni potrebno skrbeti, da bi morali ponovno plačati za nov certifikat. Nakup vam namreč omogoča možnost brezplačne izdaje neomejenega števila nadomestnih certifikatov.

  Priporočamo vam, da se tudi v primeru, ko sumite, da je vaš zasebni ključ ogrožen, odločite za izdajo nadomestnega SSL certifikata.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  SSL certifikat GeoTrust True BusinessID Wildcard lahko namestite na neomejeno število strežnikov. Ta možnost je pri tako imenovanih wildcard certifikatih še posebej dobrodošla, saj lahko posamezne poddomene razporedite po več strežnikih, za njihovo verifikacijo ter varnost pa poskrbite zgolj z enim samim certifikatom.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev SSL certifikata velja v primeru, da vaša spletna stran gostuje na enem izmed naših strežnikov za deljeno gostovanje. Za 100-odstnotno pravilno delovanje SSL certifikata so včasih potrebne tudi spremembe na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas, mi pa bomo kar hitro pregledali vašo stran in vam podali oceno napora.