Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Comodo EV SGC SSL
Trenutno ni na voljo
Comodo logotip

Ko uporabniki interneta opravljajo spletne nakupe, so pogosto v skrbeh, saj niso povsem prepričani, da je nakup zares varen. Kakršne koli dvome o varnosti spletnega nakupovanja lahko odpravite zelo preprosto – s SSL certifikatom Comodo EV SGC SSL, ki poleg varnostne ključavnice in HTTPS naslova obarva naslovno vrstico brskalnika zeleno, prav tako pa se v zeleni vrstici izpiše ime vašega podjetja.

Posebnost certifikata EV SGC SSL je, da v starejših brskalnikih, ki uporabljajo 40-bitno enkripcijo, omogoči naprednejšo 128 ali 256-bitno enkripcijo. Gre za najvišjo raven šifriranja, zanjo pa se odločajo tako bančne in druge finančne ustanove kot številne državne in zasebne korporacije, kjer morajo biti strogo zaupni podatki kar najbolje zaščiteni.

SSL certifikat Comodo EV SGC SSL je namenjen različnim organizacijam, ki operirajo z veliko količino občutljivih podatkov. Prav tako predstavlja odlično izbiro za velike spletne trgovine, saj se zaradi dobro vidne zelene naslovne vrstice brskalnika in izpisanega imena podjetja obiskovalci mnogo lažje in hitreje odločijo za nakup. Študije so pokazale, da razširjeni SSL certifikat pozitivno vpliva na spletno prodajo.

Podjetje, ki se odloči za EV SGC SSL certifikat, je deležno temeljite preverbe s strani izdajatelja certifikata. Vpisano mora biti v javne poslovne registre, prav tako pa mora organizaciji Comodo posredovati dokumentacijo, ki dodatno dokazuje obstoj podjetja. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Tudi domena, na katero naj bi bil SSL certifikat nameščen, mora biti registrirana na podjetje.

Verifikacija podjetja in domene vašim obiskovalcem zagotavlja, da se nahajajo na povsem varni strani, vsi njihovi podatki, tako transakcijski kot osebni, pa so zaščiteni s sodobno metodo šifriranja. Izkoristite priložnost in se odločite za cenovno ugoden certifikat Comodo EV SGC SSL.

Opozorilo: Certifikata EV SGC SSL ni več mogoče naročiti, saj je Comodo prenehal z njegovim izdajanjem.

Kako Comodo EV SGC SSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  S priljubljenim certifikatom Comodo EV SGC SSL lahko verificirate eno domeno (npr. mojadomena.net) ali eno poddomeno (npr. blog.mojadomena.net). S tem, ko SSL certifikat namestite na domeno, avtomatično verificirate in zaščitite tudi njeno www različico.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Comodo EV SGC SSL spada med razširjene SSL certifikate, ki slovijo po zagotavljanju najvišje stopnje varnosti in zaupanja. Da je varnost na tako visokem nivoju lahko zagotovljena, organizacija Comodo pred izdajo certifikata najprej temeljito preveri podjetje, ki za svojo domeno želi pridobiti certifikat.

  Nosilec domene mora biti podjetje, prav tako mora biti podjetje vpisano v javne poslovne registre (npr. AJPES), posredovati pa je potrebno tudi ustrezne poslovne dokumente, ki še dodatno dokazujejo obstoj ter aktivnost podjetja.

  Temeljita verifikacija podjetja je poleg zelene vrstice spletnega brskalnika glavna prednost razširjenega SSL certifikata, saj pripomore k večji kredibilnosti podjetja ter večjemu zaupanju obiskovalcev do spletnega mesta.

 • Čas izdaje

  -

  Comodo je prenehal z izdajanjem certifikata EV SGC SSL.

 • Garancija izdajatelja

  1.750.000 $

  Ker SSL certifikat Comodo EV SGC SSL zagotavlja izjemno visoko stopnjo varnosti, zanj velja tudi visoka garancija v vrednosti kar 1.750.000 $. Če bi se izkazalo, da je bil certifikat izdan napačno oz. neupravičeno, kar bi vodilo do zlorabe transakcije in posledično do finančne izgube kupca, bi Comodo povrnil škodo v višini do prej omenjenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  Kar loči Comodo EV SGC SSL od drugih certifikatov, je ravno to, da zagotavlja napredno 128- ali 256-bitno šifriranje tudi v starejših spletnih brskalnikih, ki sicer omogočajo zgolj 40- ali 56-bitno enkripcijo. Za razliko od 40-bitnega šifriranje, kjer je dešifriranje z naprednim sistemom računalnikov možno že v nekaj sekundah, je 256-bitno enkripcija tako močna, da je dešifriranje praktično nemogoče.

  256-bitno šifriranje podatkov, ki velja za standard modernih spletnih brskalnikov, uporabljajo tudi finančne ustanove, izobraževalne institucije, druge državne organizacije ter mnoge zasebne korporacije, kjer je potreba po popolni varnosti tajnih podatkov vedno na prvem mestu.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  SSL certifikat Comodo EV SGC SSL je združljiv s kar 99,9 odstotki vseh spletnih brskalnikov. Ne glede na to, ali bodo uporabniki spleta za obisk vaše spletne strani uporabljali brskalnik Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Opera ali morda katerega manj poznanega, bo komunikacija med njihovim brskalnikom ter strežnikom potekala preko zaščitene povezave. Vsi podatki bodo šifrirani z napredno metodo šifriranja, v vseh brskalnikih pa bo z dobro vidno zeleno barvo tudi jasno izpostavljena naslovna vrstica.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Comodo EV SGC SSL je združljiv z vsemi sodobnimi mobilnimi napravami, tako s prenosnimi telefoni in tablicami kot tudi z drugimi pametnimi napravami. Vsaka skrb, da uporabniki manj poznanih naprav ne bi mogli dostopati do vaše strani oz. da zanje uporaba spletnega mesta ne bi bila varna, je povsem odveč.

  Se zelena vrstica prikaže tudi uporabnikom mobilnih naprav? Seveda, tudi v tem primeru je zelena vrstica prikazana na zelo dobro vidnem mestu, čisto na vrhu brskalnika.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so tiste, ki v svojem imenu vključujejo lokalne znake. Mednje sodijo šumniki, črke s preglasi, nelatinične črke in drugi znaki, ki niso del ASCII nabora.

  Želite SSL certifikat Comodo EV SGC SSL namestiti na .SI domeno s šumnikom? Morda na .DE domeno s preglasom v njenem imenu? Tudi to je mogoče, saj certifikat podpira namestitev na IDN domene.

 • Zelena vrstica v brskalniku

  Glavna prednost certifikata Comodo EV SGC SSL je zelena vrstica v spletnem brskalniku. Gre namreč za razširjeni SSL certifikat, ki naslovno vrstico obarva zeleno, prav tako pa na dobro vidnem mestu prikaže tudi ime podjetja, kateremu je bil izdan certifikat.

  Zelena naslovna vrstica obiskovalce jasno opozarja, da je uporaba spletnega mesta povsem varna. Certifikat tako v bistveno večji meri pripomore k verodostojnosti domene in podjetja, kar vodi do boljših poslovnih rezultatov.

  Razširjenega SSL certifikata se vse pogosteje poslužujejo spletne trgovine, ki iščejo načine, kako povečati spletno prodajo. Comodo EV SGC SSL predstavlja enega izmed najboljših načinov, saj pozitivno vpliva na obseg prodaje, njegova namestitev je povsem preprosta, finančni vložek v varnost občutljivih podatkov, kredibilnost podjetja in zaupanje obiskovalcev pa še zdaleč ni visok.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Nakup certifikata Comodo EV SGC SSL vključuje tudi možnost uporabe enega izmed dveh priljubljenih dinamičnih pečatov. Odločite se lahko za pečat »Comodo Secure« ali »Corner of Trust« in tako še dodatno poudarite verodostojnost vašega podjetja ter varnost uporabe spletnega mesta.

  Pečat »Corner of Trust« lahko s pomočjo kratke programske kode na povsem enostaven način dodate v desni spodnji kot spletne strani. Pečat je na zaslonu obiskovalca vedno viden – ko se obiskovalec po strani pomika navzdol, z njim potuje tudi pečat. Na enak način lahko uporabite pečat "Comodo Secure", za razliko od pečata »Corner of Trust« pa ga lahko dodate tudi na točno določeno mesto spletne strani.

  Ko se obiskovalec z miškinim kurzorjem pomakne nad pečat, se mu v okvirčku prikažejo podrobne informacije o podjetju. Izpisano je tudi ime svetovno priznanega izdajatelja certifikatov Comodo, kar doprinese k verodostojnosti spletnega mesta.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Z nakupom certifikata Comodo EV SGC SSL pridobite možnost brezplačne in neomejene izdaje nadomestnih SSL certifikatov. Kdaj se odločiti za nadomestno izdajo?

  • Ko izgubite svoj zasebni ključ.
  • Ko se vam zdi, da je tajnost zasebnega ključa ogrožena.
  • Ko želite spletno stran prenesti na drug strežnik.
  • Ko zamenjate ponudnika spletnega gostovanja.
  • Ko želite spremeniti ime podjetja, ki je navedeno v certifikatu.

  Pogoj za pridobitev nadomestnega certifikata je veljavnost originalnega certifikata.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Je vaša spletna stran porazdeljena med večje število strežnikov? Uporabljate strežnik za porazdelitev obremenitve spletnega prometa? Želite varno povezavo preizkusiti v produkcijskem okolju? SSL certifikat z neomejeno licenco vam dopušča tudi to, saj ga lahko namestite na toliko fizičnih strežnikov, kot od vas zahteva situacija.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev certifikata velja v primeru, ko imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. V določenih primerih so po namestitvi potrebne manjše prilagoditve neposredno na spletni strani. Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, mi pa bomo preverili vašo spletno stran in vam podali oceno stroška.