Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
GeoTrust True BusinessID EV
Trenutno ni na voljo
GeoTrust logotip

Bi radi obiskovalcem svojega spletnega mesta sporočili, da so vsi podatki, ki vam jih posredujejo, dobro zavarovani? Da je nakupovanje v vaši spletni trgovini 100 % varno? Odločite se za nakup SSL certifikata True BusinessID EV – certifikat svetovno priznanega izdajatelja GeoTrust, ki poleg zaščite podatkov pripomore tudi k večji prepoznavnosti in verodostojnosti podjetja, hkrati pa ima pozitiven vpliv na spletno poslovanje.

Ta izjemno priljubljen SSL certifikat je še posebej primeren za namestitev na spletno trgovino, saj z zeleno barvo poudarjen okvirček v spletnem brskalniku pozitivno vpliva na spletno prodajo. Poleg zelenega okvirčka z izpisanim imenom vašega podjetja vam certifikat GeoTrust True BusinessID EV certifikat omogoča tudi možnost uporabe dinamičnega pečata, s pomočjo katerega obiskovalce še dodatno opozorite na verodostojnost domene, kredibilnost podjetja ter varnost opravljanja spletnih transakcij.

Za certifikat GeoTrust True BusinessID EV se ne odločajo le skrbniki spletnih trgovin, temveč tudi lastniki obsežnih poslovnih spletnih strani, velikih forumov ter spletnih portalov, kjer prihaja do prenosa osebnih in drugih občutljivih podatkov. 256-bitna metoda šifriranja, na katero prisegajo tudi mnoge finančne ustanove, državne institucije ter velike korporacije, je daleč najboljše zagotovilo za visoko varnost prenosa podatkov.

True BusinessID EV certifikat spada med razširjene certifikate, zato mora izdajatelj GeoTrust pred izdajo certifikata preveriti vaše podjetje. Poleg prisotnosti v javnih poslovnih registrih se zahteva tudi ustrezna dokumentacija, ki dodatno dokazuje obstoj ter verodostojnost podjetja. Zaradi temeljite preverbe izdajatelj na svoj certifikat nudi visoko garancijo v vrednosti 1.500.000 $.

Svojim obiskovalcem dokažite, da vam njihova varnost pomeni veliko. Odločite se za SSL certifikat True BusinessID EV in z njim zavarujte občutljive podatke, zagotovite si kredibilnost domene ter podjetja, obenem pa izboljšajte rezultate spletne prodaje!

Kako GeoTrust True BusinessID EV izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Z verifikacijo domene svojim obiskovalcem dokažete, da spletna stran brez najmanjšega dvoma pripada vam. SSL certifikat GeoTrust True BusinessID EV je namenjen verifikacije ene domene (npr. imepodjetja.si) ali ene poddomene (npr. e-posta.imepodjetja.si).

  Z namestitvijo certifikata neposredno na domeno hkrati zavarujete oz. verificirate tudi www. različico spletnega mesta (npr. www.imepodjetja.si).

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Preden boste lahko pričeli uporabljati SSL certifikat, bo izdajatelj temeljito preveril vaše podjetje. Prvi pogoj za pridobitev certifikata je, da je podjetje vpisano v javne poslovne registre (npr. AJPES). Poleg tega boste morali posredovati tudi dokumentacijo, ki bo še dodatno dokazovala verodostojnost, obstoj ter aktivnost vašega podjetja oz. organizacije.

  Razširjena poslovna verifikacija je ena izmed bistvenih prednosti certifikata GeoTrust True BusinessID EV, saj vam omogoča prikaz zelenega okvirčka v spletnem brskalniku, ki predstavlja kredibilnost podjetja ter najvišjo varnost uporabe spletnega mesta.

 • Čas izdaje

  v nekaj dneh

  Vas skrbi, da bo natančno preverjanje dokumentacije izdajatelju certifikata vzelo veliko časa? Čeprav gre za eno izmed največjih svetovnih organizacij, ki delujejo na področju spletne varnosti, je postopek preverbe kratkotrajen. Svoj SSL certifikat boste lahko na izbrano domeno namestili že prej kot v 10 dneh.

 • Garancija izdajatelja

  1.500.000 $

  Če bi se izkazalo, da je organizacija GeoTrust certifikat izdala nekomu, ki z vašim podjetjem nima prav nič, posledica tega pa bi bila finančna prevara obiskovalca pri plačilu s plačilno kartico na verificirani domeni, bi imel obiskovalec pravico do povrnitve škode.

  Garancija, ki jo na SSL certifikat True BusinessID EV nudi GeoTrust, znaša visokih 1.500.000 $.

 • 256-bitna enkripcija

  Brez SSL certifikata se domena nahaja na klasični HTTP povezavi, kjer podatki na poti med spletno stranjo ter njenimi obiskovalci niso šifrirani. Zaradi tega obstaja možnost, da spletni napadalec podatke prestreže in na ta način pridobi informacije zaupne narave.

  Z namestitvijo SSL certifikata se vzpostavi varna HTTPS povezava, ki omogoči šifriranje podatkov. GeoTrust True BusinessID EV podpira 256-bitno enkripcijo, ki jo pogosto enačimo s popolno varnostjo. Za napredno metodo šifriranja se odločajo tudi bančne in druge finančne ustanove, državni organi ter številne zasebne korporacije, ki razpolagajo z veliko količino strogo zaupnih podatkov.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  Izdajatelj SSL certifikatov GeoTrust velja za dobro prepoznavnega na svetovni ravni. Ker gre za verodostojno in certificirano organizacijo, je certifikat True BusinessID EV združljiv z več kot 99 odstotki vseh spletnih brskalnikov.

  Naj gre za Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera ali morda kak drug, manj poznan in morda že nekoliko zastarel brskalnik, prenos spletnih podatkov bo vedno šifriran. Prav tako bo dobro vidna tudi zelena naslovna vrstica brskalnika.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Podobno kot za združljivost certifikata z različnimi brskalniki velja tudi za združljivost z mobilnimi napravami. SSL certifikat GeoTrust True BusinessID EV deluje na praktično vseh sodobnih pametnih napravah – tako na prenosnih telefonih in tabličnih računalnikih kot tudi na drugih mobilnih napravah, ki omogočajo brskanje po spletu.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Bi SSL certifikat radi namestili na domeno, ki v svojem imenu vključuje vsaj en šumnik? Morda črko s preglasom (ä, ö, ü)? Seveda, tudi to je mogoče. Certifikat GeoTrust True BusinessID EV je namreč možno namestiti tudi na tako imenovane IDN domene, ki v svojem imenu vsebujejo nestandardne znake.

 • Zelena vrstica v brskalniku

  Glavna lastnost certifikata, torej tista, zaradi katere se zanj odloči daleč največje število naročnikov, je prikaz zelenega okvirčka pri spletnem naslovu na vrhu brskalnika.

  Z jasno vidnim zelenim okvirčkom, v katerem je zapisano tudi ime vašega podjetja, boste obiskovalcem spletnega mesta dali vedeti, da se nahajajo na zavarovani spletni strani. In seveda tudi to, da za spletno stranjo stoji verodostojno podjetje, za katerega jamči globalno priznana organizacija GeoTrust, Inc.

  Številne raziskave so dokazale, da zelena vrstica pozitivno vpliva na uporabniško izkušnjo. Zaradi povečane stopnje zaupanja se obiskovalci na spletni strani zadržijo dlje časa, pregledajo več podstrani (npr. izdelkov v spletni trgovini), prav tako pa z večjo verjetnostjo ter hitreje izvedejo nakup.

  Ste že večkrat razmišljali, kako bi na preprost način stopili korak pred konkurenco? Zdaj veste – z namestitvijo razširjenega SSL certifikata GeoTrust True BusinessID EV.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Z vse večjo razširjenostjo spletnih prevar so se uporabniki interneta naučili poiskati pokazatelje, ki kažejo na varnost opravljanja spletnih transakcij. Poleg glavnega pokazatelja, tj. zelena vrstica brskalnika, je zelo dobro viden identifikator varnega spletnega mesta tudi pečat »GeoTrust Secured«.

  Z nakupom SSL certifikata GeoTrust True BusinessID EV pridobite tudi možnost namestitve dinamičnega pečata, ki bo vaše obiskovalce vedno znova opomnil, da ste zaupanja vredno podjetje, izvajanje transakcij na spletni strani pa je povsem varno. S klikom na pečat lahko obiskovalci preverijo verodostojnost tako vaše domene kot podjetja.

  Svetujemo vam, da pečat prikažete na dobro vidnem mestu.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Ste izgubili zasebni šifrirni ključ? Se vam zdi, da je njegova tajnost ogrožena? Bi radi zamenjali ponudnika gostovanja ali prenesli spletno stran na drug strežnik? Potem vam bo zagotovo koristil podatek, da certifikat GeoTrust True BusinessID EV podpira možnost neomejene izdaje nadomestnih certifikatov.

  In kakšna je cena za nadomestni certifikat? 0 €. Res je, vsak nadomestni certifikat, ki mora vsebovati identične podatke o domeni in podjetju kot originalni certifikat, vam je na voljo brezplačno.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Bi delovanje SSL certifikata radi preizkusili na testnem strežniku? Uporabljate strežnik za porazdelitev obremenitve (ang. load balancer) ali požarni zid (ang. firewall)? Za uporabo SSL certifikata GeoTrust True BusinessID EV vam ni potrebno plačevati večkrat, saj ga lahko brez težav namestite na poljubno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev SSL certifikata velja v primeru, da vaša spletna stran gostuje na enem izmed naših strežnikov za deljeno gostovanje. Za 100-odstnotno pravilno delovanje SSL certifikata so včasih potrebne tudi spremembe na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas, mi pa bomo kar hitro pregledali vašo stran in vam podali oceno napora.