Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Thawte SSL Web Server EV
Trenutno ni na voljo
Thawte logotip

Si želite, da bi vaše podjetje uživalo visok ugled, obenem pa bi radi zaščitili tudi občutljive podatke, ki se prenašajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci? SSL certifikat Thawte SSL Web Server EV vam omogoča prav to! Njegova največja odlika je zelena vrstica brskalnika – simbol spletne varnosti v skladu z najvišjimi standardi.

Zaradi izjemne vidnosti uporabe certifikata, s katerim se podatki šifrirajo z močno 256-bitno enkripcijo, predstavlja Thawte SSL Web Server EV odlično izbiro za spletne trgovine. Varni spletni naslov https, ikona varnostne ključavnice ter zelen okvirček z izpisanim imenom vašega podjetja v naslovni vrstici brskalnika bodo obiskovalce vedno znova opominjali na popolno varnost opravljanja spletnih transakcij. Če boste na vidno mesto dodali še pečat »Secured by Thawte«, ste lahko prepričani, da bo zaradi večje verodostojnosti vašega podjetja ter spletne trgovine realiziranih več prodaj.

Za certifikat Thawte SSL Web Server EV se ne odločajo zgolj lastniki spletnih trgovin, temveč tudi velike globalne korporacije, ki upravljajo s strogo zaupnimi podatki – predvsem z osebnimi in transakcijskimi. Na njihovih spletnih mestih mora biti povsem jasno, da so vsi občutljivi podatki 100 % zaščiteni. Ravno to zagotavlja razširjeni SSL certifikat Thawte.

Si želite, da bi bilo ime podjetja v zelenem okvirčku izpisano tudi na vaši spletni strani? To je mogoče že v 10 dneh! Če se boste odločili za nakup certifikata, bo svetovno priznana organizacija Thawte preverila kredibilnost vašega podjetja. Slednje mora biti vpisano v javne poslovne registre, prav tako pa boste morali posredovati poslovne listine, ki bodo dodatno dokazovale obstoj podjetja.

Temeljita preverba podjetja obiskovalcem vaše spletne strani zagotavlja, da vam lahko povsem zaupajo, saj za vašo verodostojnost jamči globalno uveljavljen izdajatelj SSL certifikatov Thawte, ki na spletu velja za sinonim varnosti.

Kako Thawte SSL Web Server EV izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Certifikat Thawte SSL Web Server EV omogoča verifikacijo ene domene (primer: vasa-domena.net) ali ene poddomene (primer: trgovina.vasa-domena.net). V kolikor boste certifikat namestili neposredno na domeno, bo avtomatično verificirana tudi njena www različica (primer: www.vasa-domena.net).

  Bi radi verificirali in zaščitili več kot le eno domeno, vendar ne želite zapravljati za večje število certifikatov? V tem primeru vam priporočamo certifikat Comodo EV Multi-Domain SSL, s katerim lahko zavarujete kar do 100 domen hkrati.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Organizacija Thawte, Inc. bo pred izdajo certifikata natančno preverila vaše podjetje. Za pridobitev SSL certifikata ne bo dovolj, da bo podjetje vpisano v javne poslovne registre (npr. AJPES), vendar boste morali posredovati tudi dokumentacijo, ki bo dodatno potrdila obstoj ter aktivnost vašega podjetja.

  Natančna preverba podjetja je ena izmed glavnih prednosti razširjenega SSL certifikata, saj obiskovalcem vaše spletne strani zagotavlja, da v ozadju stoji verodostojno in zaupanja vredno podjetje.

 • Čas izdaje

  v nekaj dneh

  Razširjena verifikacija zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti, zato preverjanje identitete podjetja vzame nekoliko dlje. A brez skrbi, postopek vseeno ni tako dolgotrajen – certifikat Thawte SSL Web Server EV boste lahko na svojo domeno namestili že v približno 10 dneh od datuma, ko bo izdajatelj prejel vašo dokumentacijo.

 • Garancija izdajatelja

  1.500.000 $

  Pri Thawte, Inc. so v metodo preverjanja kredibilnosti podjetij, ki želijo pridobiti njihov razširjeni SSL certifikat, tako prepričani, da na izdan certifikat nudijo garancijo v višini 1.500.000 $.

  Kdo in kdaj je upravičen do uveljavitve garancije? Če bi se izkazalo, da je organizacija Thawte pri preverbi podjetja naredila napako in certifikat izdala nekomu, ki do certifikata ni upravičen, na verificirani spletni strani pa bi uporabnik spletišča postal žrtev "phishing prevare", bi ta uporabnik imel pravico do povrnitve škode v vrednosti do 1.500.000 $.

 • 256-bitna enkripcija

  Po namestitvi certifikata Thawte SSL Web Server EV se med vašo spletno stranjo in brskalnikom posameznega obiskovalca ustvari varna https povezava. Celoten prenos podatkov je šifriran z napredno 256-bitno enkripcijo, ki velja za najvišji standard na področju spletne varnosti. Omenjena metoda se uporablja tudi v spletnem bančništvu, kjer nikakor ne sme priti do zlorabe podatkov.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Izdajatelj SSL certifikatov Thawte obstaja že od leta 1995. Danes velja za enega izmed največjih, najbolj prestižnih in uglednih izdajateljev, zato ne preseneča dejstvo, da so njihovi certifikati združljivi s kar 99,9 % spletnih brskalnikov. Mednje sodijo novejše in tudi starejše verzije brskalnikov, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari in drugi.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Uporaba mobilnih naprav za brskanje po spletu narašča iz dneva v dan, zato je še kako pomembno, da zaščita spletnih strani deluje tudi v primeru, ko obiskovalci uporabljajo mobilne telefone, tablične računalnike in druge pametne naprave.

  SSL certifikat Thawte SSL Web Server EV je združljiv z vsemi sodobnimi mobilnimi napravami. Tudi na prenosnih napravah je zelen okvirček z izpisanim imenom podjetja zelo dobro viden.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
  KOMPATIBILNE MOBILNE NAPRAVE
  • Android 2.3 +
  • iOS 1.0 +
  • Netfront 3.0 +
  • Vodaphone
  • Microsoft Windows Mobile 5/6
  • Microsoft Windows CE 4.0
  • Microsoft IE Pocket PC 2003
  • Microsoft IE Smartphone 2003
  • Blackberry 4.3.0 +
  • Palm OS 5.x
  • Opera 4.10 +
  • Openwave mobile browser 6.20 +
  • NTT / DoCoMo
  • Brew
  • AT&T
  • SoftBank Mobile
  • KDDI
 • Podpora za IDN domene

  Na spletu je moč opaziti vse več domen, ki v svojem imenu vključujejo lokalne znake (npr. šumnike ali črke s preglasi). Gre za tako imenovane IDN domene, na katere je mogoče namestiti certifikat izdajatelja Thawte.

 • Zelena vrstica v brskalniku

  Zelen okvirček v naslovni vrstici brskalnika, v katerem je zapisano tudi ime podjetja, ki mu je bil SSL certifikat izdan, predstavlja znak popolne varnosti uporabe spletnega mesta.

  Ko obiskovalci obiščejo spletno stran z dobro vidnim zelenim okvirčkom, so lahko povsem prepričani, da bodo vsi njihovi občutljivi podatki zaščiteni. Ravno zaradi tega predstavlja certifikat Thawte SSL Web Server EV odlično investicijo za lastnike spletnih trgovin – uporabniki spletne trgovine se bodo namreč zavedali, da izvajanje transakcij poteka prek zaščitene povezave.

  Stopite pred konkurenco in svojim obiskovalcem dokažite, da ste verodostojno ter zaupanja vredno podjetje, ki ga je preverila svetovno priznana organizacija Thawte, Inc.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Certifikat Thawte SSL Web Server EV vključuje dinamičen pečat za na spletno stran, s katerim obiskovalce še dodatno opozorite na kredibilnost podjetja ter zaščito prenosa vseh osebnih in transakcijskih podatkov.

  Pečat organizacije Thawte, ki velja za simbol varnosti, je na spletu dobro uveljavljen. S klikom nanj se obiskovalcem prikažejo podatki o verificiranem podjetju, ime preverjene domene, status veljavnosti certifikata ter datuma njegove izdaje in poteka.

  Izkoristite prednost, ki vam jo nudi certifikat Thawte SSL Web Server EV. Pečat dodajte na vidno mesto svoje spletne strani in s tem obiskovalcem dajte vedeti, da vam je varnost njihovih podatkov izjemno pomembna.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Thawte vam omogoča brezplačno izdajo nadomestnega SSL certifikata. Za nadomestno izdajo bi se običajno odločili v primeru, da:

  • ste izgubili svoj zasebni ključ;
  • se vam zdi, da je varnost zasebnega ključa ogrožena;
  • ste izgubili svoje geslo;
  • ste zamenjali ponudnika spletnega gostovanja;
  • ste svojo spletno stran prenesli na drug strežnik.

  Izdaja nadomestnih certifikatov številčno ni omejena, vsak nadomestni certifikat pa mora vsebovati enake podatke o podjetju ter domeni, kot jih vsebuje originalni certifikat.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Je vaše spletno mesto porazdeljeno po več fizičnih strežnikih? Uporabljate »load balancer« oz. strežnik za porazdelitev obremenitve? Za varnost prejemanja in pošiljanja podatkov na večjem številu strežnikov lahko poskrbite z enim samim Thawte SSL Web Server EV certifikatom.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * V kolikor imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat namestimo brezplačno. V nekaterih primerih so za 100-odstotno pravilno delovanje certifikata potrebne prilagoditve na spletni strani, pri katerih vam z veseljem pomagamo. Strošek prilagoditev je odvisen od posamezne spletne strani. Najbolje, da nas za oceno napora kontaktirate, mi pa bomo preverili vašo stran.