Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NEOSERV BLOG

Novice in nasveti iz sveta domen, gostovanja, SSL certifikatov, spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih področij spleta.

Pivo velja za eno izmed najbolj priljubljenih in najpogosteje užitih pijač. Zemljani popijemo več le vode in čaja, nekateri verjetno tudi kave. S pivom radi nazdravljamo na pikniku, nogometni tekmi, festivalu, v mestnem lokalu ali kar doma, denimo na kavču pred televizorjem.

Ste vedeli, da obstaja domena, ki je pisana na kožo pivovarnam, pivnicam in blogerjem – ljubiteljem piva? Predstavljamo vam domensko končnico .beer!

Domena .beer kot odlična priložnost za mikropivovarje

Zagotovo ste tudi sami opazili, da je v Sloveniji prisotnih vse več mikropivovarjev. Morda ste obiskali kakšen festival ali prireditev, kjer ste bogato ponudbo slovenskih piv lahko preizkusili »na lastni koži«. Ste se kdaj vprašali, kako težko mora biti novemu mikropivovarju, da se uveljavi med množico drugih? Kako težko je mikropivovarjem na splošno, saj velika večina Slovencev prisega na Laško in Union? Verjetno jim res ni lahko.

Domena beer za mikropivovarje

Z domeno .beer je pot do uveljavljenosti lahko mnogo lažja in hitrejša. Predstavljajte si 10 mikropivovarjev, od teh jih ima 8 spletno stran, izmed njih jih 7 uporablja klasične domenske končnice (.si, .com, .net), eden pa domeno .beer. Najverjetneje se strinjate z nami, da slednji v množici nedvomno izstopa, kar predstavlja bistveno konkurenčno prednost.

No, vse le ni tako enostavno. Seveda ni dovolj le spletna stran, postavljena na domeni .beer. Potreben je tudi marketing na različnih področjih, da si ljudje blagovno znamko zapomnijo, prav tako pa tudi ime domene.

Domena .beer je primerna tudi za blogerje

Ste strasten ljubitelj piva in že dlje časa razmišljate, da si pivo kot tretja najbolj priljubljena pijača zasluži svoj blog? Zakaj ne bi registrirali domene .beer in svojim obiskovalcem že takoj dali vedeti, da je vaš blog posvečen prav pivu?

Domena beer za blogerje

Če v tej niši obstajajo že drugi blogerji, boste z domensko končnico .beer zagotovo izstopali in si po hitrem postopku zgradili avtoriteto. Vsekakor boste prepoznavnost dosegli hitreje, kot če bi registrirali katero drugo vrhnjo domeno.

Pogoji in omejitve pri registraciji domene .beer

Posebnih pogojev in omejitev pravzaprav ni, veljajo le splošne omejitve, kot so:

  • Registracija domene .beer je možna za minimalno 1 leto ter maksimalno 10 let.
  • Možna je tudi registracija IDN domene, kar pomeni, da domenska končnica .beer podpira šumnike, črke s preglasi ter nelatinične znake.
  • Dolžina domene mora znašati od 3 do 63 znakov.
  • Vključuje lahko številke, prav tako pa tudi vezaje, vendar ne na začetku ali koncu imena domene.

Sicer pa domeno .beer lahko registrirajo tako pravne kot fizične osebe.

Bi tudi vi radi imeli domeno s končnico .beer?

Domena .beerSmo vas prepričali, da je odločitev za domensko končnico .beer zares odlična priložnost za hitrejši prodor na trg piva? Prepričani smo, da vam ne bo žal.

Nudimo vam registracijo domene .beer po ugodni ceni, sam postopek registracije pa je povsem enostaven. Izberite želeno domeno, jo dodajte v košarico, vpišite svoje podatke in potrdite naročilo.

Izmislite si zanimivo domensko ime in svojo .beer domeno kar hitro registrirajte. Nikar ne čakajte, da vam jo kdo spelje »pred nosom«!

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.