Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

GOSTOVANJE. HITRO & ZANESLJIVO.

Med najhitrejšimi in najugodnejšimi v Sloveniji - in svetu!

 • 100% garancija
  zadovoljstva
 • 100% RAID-10
  SSD/NVMe
 • Brezplačne
  rezervne kopije
 • cPanel, Git, SSH
  PHP 8+, Composer
  Brezplačen prenos
  Brezplačen prenos od starega ponudnika
  NEOSERV zaščita
  NEOSERV zaščita Anti-Spam & Anti-Virus
  Prijazno razvijalcem
  Prijazno razvijalcem (SSH, GIT, SVN itd.)

KATERO GOSTOVANJE IZBRATI?

Namig - za večino uporabnikov so najprimernejši paketi Neomejeno Litespeed gostovanje.

Potrebujete visoko zmogljivo SSD in LiteSpeed gostovanje za zahtevnejše ali bolj obiskane spletne strani / trgovine? Nimate pa znanja oz. želje po administraciji lastnega strežnika, ki je potrebno v primeru VPS gostovanja?

Potem je TURBO gostovanje prava rešitev za vas!

Ugodne cene in daleč najboljša pomoč uporabnikom. Vsekakor priporočam tako za zasebne potrebe kot...
Izredno hitra pomoč ter hitro delovanje spletne strani.
POVPREČNA OCENA

4.98 / 5

NA PODLAGI 3125 OCEN

ZAKAJ NEOSERV

Pogosta vprašanja

 • Katero gostovanje izbrati - Spletno, Reseller ali TURBO?

  Brez skrbi - odgovor je preprost! Če iščete gostovanje za 1 spletno stran ali trgovino, je v vsakem primeru za vas najbolj primerno Spletno gostovanje. Če potrebujete takšno za 5-15 spletnih strani, je lahko primerno Spletno ali pa že Reseller.

  Reseller gostovanje je sicer namenjeno spletnim agencijam, izdelovalcem strani, programerjem, oblikovalcem itd.; torej vsem, ki bi radi tudi svojim strankam ponudili hitro SSD gostovanje.

  TURBO je rešitev za vse, ki potrebujete gostovanje za zahtevnejše (bolj obiskane) spletne strani, trgovine ali aplikacije, ne želite pa se ukvarjati z administracijo lastnega (VPS) strežnika. VPS gostovanje namreč prinaša kopico (kompleksnejšega) dela s samo namestitvijo in vzdrževanjem programske opreme. Pri TURBO gostovanju pa se vam s tem ni potrebno ukvarjati, saj za vse to poskrbimo mi.

 • Kaj pomeni Reseller gostovanje?

  Reseller je namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Omogoča ustvarjanje poljubnih paketov in njihovo nadaljnjo prodajo. Za vas smo pripravili 4 zmogljive pakete, ki so omejeni zgolj s prostorom na strežniku, medtem ko drugih omejitev ni.

 • Komu je namenjeno TURBO gostovanje?

  TURBO paketi so namenjeni zahtevnejšim uporabnikom, ki imajo spletne strani z visokim obiskom. V takšnih primerih klasično deljeno gostovanje ne zadošča, ker se razpoložljiva strežniška sredstva lahko hitro porabijo. V tem primeru obiskovalci ali kupci vidijo napako namesto vaše spletne strani ali trgovine, kar seveda ni dobro.

  Za zelo obiskane in uspešne spletne strani, trgovine, spletne aplikacije in druge spletne predstavitve, kjer je ključnega pomena hitro in stabilno delovanje tudi ob večjem navalu obiskovalcev, so idealni TURBO paketi gostovanja. Zaradi visoke količine razpoložljivih strežniških sredstev zagotavavljamo, da bo vaše spletno mesto delovalo bliskovito hitro.

 • Zakaj bi se za gostovanje spletnih strani odločil ravno priNEOSERV?

  Smo podjetje z 18-letno tradicijo, strokovno usposobljenim kadrom in vrhunsko strojno opremo, ki zagotavlja izredno zanesljivo in hitro gostovanje spletnih strani in trgovin. Nudimo tudi prijazno in odzivno podporno službo z več kot 2.000 pohvalami s strani naročnikov, obenem pa so vam naše storitve na voljo po ugodnih cenah. Prepričani smo, da bomo s svojimi storitvami navdušili tudi vas.

  Vabimo vas, da si ogledate vse glavne razloge, zakaj izbrati nas.

 • Ali prejmem SSD gostovanje ne glede na izbiro paketa?

  Tako je! Prav vsi naši strežniki vsebujejo zmogljive SSD diskovne enote, zato boste hitro odzivnega SSD gostovanja deležni ne glede na izbiro paketa.

 • Katere so, poleg hitrosti, pomembne karakteristike spletnega gostovanja?

  Hitrost je ena izmed najpomembnejših karakteristik spletnega gostovanja, a zagotovo ni edina. Spletno gostovanje mora biti tudi zanesljivo, to pomeni, da je strežnik neprestano povezan v svetovni splet, spletne strani, ki gostujejo na njem, pa ves čas dostopne spletnim uporabnikom. Pri NEOSERV vam zagotavljamo kar 99,9-odstotno zanesljivost strežnikov.

  Poleg tega skrbimo tudi za visok nivo varnosti. S sodobno programsko opremo skrbimo za najvišji nivo anti-virus in anti-spam zaščite, s čimer uspešno preprečujemo možnost spletnih napadov spletnih strani ter pošiljanja vsiljene pošte na vaše e-poštne račune.

  Naši strežniki so priklopljeni neposredno v slovensko internet hrbtenico v enem najsodobnejših datacentrov v Sloveniji. Vaša spletna stran bo dostopna svetu preko štirih 155 Mbit redundantnih optičnih povezav. Strežniška oprema je varovana pred izpadi elektrike, požari in drugimi nevarnostmi. Soba je varovana s plinskim protipožarnim sistemom, alarmnim in protivlomnim sistemom, klimatskimi napravami s senzorji ter UPS. Ima tudi dizelski agregat za neprekinjeno napajanje. Soba je pod 24-urnim neprekinjenim varovanjem.

 • Lahko izbrani paket kasneje spremenim?

  Svoj paket vam lahko kadarkoli nadgradite, brez obveznosti. Nadgradnja je brezplačna, plačate le razliko v ceni med paketoma.

  Če potrebujete večji paket, nam svoje želje zaupajte na e-naslov info@neoserv.si.