• VERIFIKACIJA
  DOMENE PODJETJA / ORGANIZACIJE
 • AKTIVACIJA
  2 - 26 DNI
 • ENKRIPCIJA
  NAPREDNA
 • NAMESTITEV
  BREZPLAČNA*
Poslovni SSL certifikat - brskalnik
Poslovni SSL certifikati so certifikati, kjer izdajatelj certifikata verificira tudi podjetje oz. organizacijo, ki stoji za domeno. S tem so vaši obiskovalci lahko resnično prepričani, da z njihovimi osebnimi podatki ravnate varno. Ti certifikati so primerni za mala in srednje velika podjetja ter spletne trgovine.
SSL CERTIFIKATI
Sectigo InstantSSL

InstantSSL je poslovni certifikat, ki zagotavlja odlično razmerje med ceno, varnostjo podatkov in stopnjo zaupanja, ki jo pridobi spletna stran.

96,38 €
49,99 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo PremiumSSL wildcard

S PremiumSSL Wildcard boste zavarovali podatke na vseh poddomenah spletnega mesta in povečali kredibilnost svojega podjetja.

488,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo PremiumSSL

Sectigo PremiumSSL je poslovni certifikat, ki jamči verodostojnost domene in podjetja.

139,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo InstantSSL Pro

InstantSSL Pro je odlična in cenovno ugodna rešitev za vse spletne trgovine. Nudi kar 100.000 $ garancije.

97,60 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo Multi-Domain

Multi-Domain SSL certifikat v osnovi pokriva 3 domene (osnovno in dve SAN domeni), z investicijo v dodatne SAN certifikate pa lahko skupno zavarujete kar 100 domen.

204,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo QWAC - Natural Person

279,14 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo QWAC - Organization

332,82 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo QWAC MDC - Natural Person multi

558,27 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo QWAC MDC - Organization multi

630,74 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo QWAC for PSD2 - Organization

802,52 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo MobileSSL

82,96 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo AMT

Sectigo AMT SSL certifikati se uporabljajo za varno oddaljeno upravljanje poslovne infrastrukture (poslovnih računalnikov ter strežnikov), osnovane na Intel vPro tehnologiji.

67,10 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo AMT wildcard

Sectigo AMT Wildcard omogočaja avtentikacijo in šifriranje vseh oddaljenih konfiguracij. Z njim zavarujete nosilno in vse pripadajoče poddomene.

288,53 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo OV SSL

218,38 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo AMT multi

Sectigo AMT Multi-Domain SSL certifikat je prava izbira za vse, ki želite zavarovati primarno domeno in 2 dodatni SAN domeni poslovne spletne strani.

109,80 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo OV SSL Wildcard

1.194,38 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo SGC SSL

Sectigo SGC SSL je primeren predvsem za tiste, ki želite zaščititi svojo domeno v starješih spletnih brskalnikih.

67,10 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo EnterpriseSSL Pro Wildcard OV

4.682,24 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo SGC SSL wildcard

Sectigo SGC SSL Wildcard je primeren predvsem za tiste, ki želite zaščititi nosilno domeno in pripadajoče poddomene v starješih spletnih brskalnikih.

288,53 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo Enterprise SSL OV

347,58 €
DODAJ V KOŠARICO

Zakaj naročiti poslovni SSL certifikat pri NEOSERV

ŽELITE SVOJIM KUPCEM / OBISKOVALCEM PONUDITI NEKAJ VEČ?

Potem potrebujete SSL certifikat za svojo spletno stran ali trgovino.

Tako boste najbolje zavarovali osebne podatke svojih uporabnikov in svojim kupcem zagotovili varno izkušnjo.

Vse več uporabnikov spleta je pozornih na to, ali spletna stran deluje preko varne SSL povezave ali ne. Če stran ne uporablja SSL, se veliko kupcev raje odloči za nakup pri konkurenci, kjer imajo prikazan SSL certifikat.

Uporaba SSL certifikata vam pomaga pri boljših uvrstitvah v spletnem iskalniku Google. Vsaka spletna stran, ki uporablja SSL certifikat, je v iskalniku uvrščena višje med rezultati iskanja kot konkurenčne strani, ki SSL certifikata ne uporabljajo.

SSL certifikatom zaupa 99,9 % spletnih brskalnikov: Internet Explorer 5.01 +, Firefox 1.0 +, vse verzije Google Chrome, Apple Safari 1.2 +, Opera 7 + ter mnogi drugi.

Vsem, ki nakup certifikata opravite pri nas, hkrati pa imate na naših strežnikih zakupljeno tudi spletno gostovanje, bomo SSL certifikat namestili brezplačno.

Pri nakupu SSL certifikata pri nas dobite tudi strokovno, prijazno in hitro odzivno podporo. Preko e-pošte smo vam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

10 najpogostejših vprašanj o poslovnih SSL certifikatih

 • Kako se poslovni SSL certifikat loči od domenskega?

  Poslovni SSL certifikat je namenjen preverjanju identitete podjetja oz. organizacije, ki želi dokazati, da za domeno stoji verodostojno podjetje. Za razliko od domenskega certifikata, ki potrjuje zgolj lastništvo domene fizične ali pravne osebe, poslovni certifikat omogoča višjo stopnjo validacije.

 • Zakaj bi na svojo spletno stran namestil/a poslovni certifikat?

  Čeprav je domenski certifikat mnogo cenejši od poslovnega, podjetjem in organizacijam priporočamo namestitev poslovnega certifikata. Zaradi povečane kredibilnosti podjetja se namreč močno poviša tudi stopnja zaupanja obiskovalcev, kar vodi do izboljšanih poslovnih rezultatov.

  Poslovni certifikat je odličen za uporabo tako v spletnih trgovinah kot tudi na drugih spletnih mestih, pri katerih prihaja do prenosa občutljivih podatkov.

 • Kako poteka potrditev oz. validacija podjetja ali organizacije?

  Ob generiranju poslovnega SSL certifikata mora podjetje priložiti vso potrebno dokumentacijo, na podlagi katere izkaže svojo verodostojnost. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Po preverbi se izda certifikat, nato sledi še njegova namestitev na izbrano domeno.

  V certifikatu so zapisani podatki o podjetju, kar obiskovalcem zvišuje stopnjo zaupanja. Poslovni certifikat predstavlja dokaz, da z domeno resnično upravlja verodostojno podjetje.

  Podatke o podjetju je potrebno vpisati jih urediti tudi v registru D&B. Gre za plačljivo storitev, ki za posamezno podjetje znaša 408,99 $. V dogovoru med registrom D&B in NEOSERV lahko podatke namesto vas vpišemo in uredimo tudi mi, v tem primeru storitev stane le 30 € + DDV.

 • Za kakšne spletne strani je torej primeren poslovni SSL certifikat?

  Čeprav je domenski certifikat mnogo cenejši od poslovnega, podjetjem in organizacijam priporočamo, da se odločijo za namestitev poslovnega certifikata, saj bo zaradi povečane kredibilnosti stopnja zaupanja obiskovalcev mnogo višja. Poslovni certifikat je odličen tudi za uporabo v spletnih trgovinah in na drugih spletnih mestih, ki prek obrazcev dostopajo do občutljivih podatkov obiskovalcev.

 • Ali se pri poslovnem certifikatu prikaže zelena naslovna vrstica v brskalniku?

  Zelena okvirček je viden samo pri razširjenih SSL certifikatih.

 • Postavljeno imam spletno trgovino. Bo dovolj domenski certifikat ali naj se raje odločim za poslovnega?

  Vsekakor vam svetujemo, da se odločite za nakup poslovnega certifikata, ki skozi dodatna preverjanja in potrjevanja nudi višji standard varnosti uporabe spletne trgovine. Vaši obiskovalci bodo vedeli, da so njihovi osebni in bančni podatki na varnem, prav tako pa je povsem varno opravljanje transakcij.

  S klikom na ikono varnostne ključavnice si bodo lahko ogledali, kateri organizaciji je bil izdan SSL certifikat, kdo je izdajatelj certifikata in kako so šifrirani podatki, ki se prenašajo med njihovim brskalnikom in strežnikom, na katerem gostuje vaša spletna trgovina.

 • Kako hitro bo poslovni SSL certifikat aktiviran?

  Aktivacija poslovnega SSL certifikata traja od 2 do 26 dni.

 • Kaj pomeni, da je SSL zaščita 256-bitna?

  256-bitna enkripcija je tehnika šifriranja, ki za šifriranje in dešifriranje podatkov uporablja 256-bitni ključ. Ta je sestavljen iz 2 na 256 možnih kombinacij, kar zagotavlja izjemno visoko stopnjo varnosti.

  Z 256-bitnim ključem so zavarovani tudi številni podatki in datoteke finančnih, vojaških in državnih institucij.

 • * Mi certifikat na mojo spletno stran ali trgovino namestite brezplačno?

  Brezplačna namestitev certifikata velja v primeru, ko imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. V določenih primerih so po namestitvi potrebne manjše prilagoditve neposredno na spletni strani. Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, mi pa bomo preverili vašo spletno stran in vam podali oceno stroška.