• RAZŠIRJENA VERIFIKACIJA
  DOMENE PODJETJA / ORGANIZACIJE
 • AKTIVACIJA
  10 - 41 DNI
 • ENKRIPCIJA
  NAPREDNA
 • NAMESTITEV
  BREZPLAČNA*
Razširjeni SSL certifikat - brskalnik
Razširjeni SSL certifikati (extended validation) so certifikati, kjer izdajatelj certifikata podrobno preveri tudi organizacijo, ki stoji za domeno. Spletna stran, zavarovana z razširjenim SSL, ob obisku prikazuje zeleno naslovno vrstico, ki je znak najvišjega standarda varnosti in vzbuja tudi največ zaupanja.
SSL CERTIFIKATI
Obdobje:
Razvrsti:
Comodo EV SSL

Comodo EV SSL je izjemno priljubljen EV certifikat, ki zagotavlja najvišjo stopnjo enkripcije, varnosti in zaupanja.

334,90 €
299,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Comodo EV SGC SSL

Comodo EV SGC SSL je namenjen različnim organizacijam, ki operirajo z veliko količino občutljivih podatkov.

396,30 €
371,30 €
DODAJ V KOŠARICO
Comodo EV Multi-Domain SSL

Comodo EV Multi-Domain SSL je odličen certifikat za lastnike več spletnih strani ter spletnih trgovin, kjer prihaja do prenosa strogo zaupnih podatkov.

446,30 €
426,30 €
DODAJ V KOŠARICO
Thawte SSL Web Server EV

Thawte SSL Web Server EV vam omogoča, da bo vaše podjetje uživalo visok ugled, obenem pa boste zaščitili tudi najbolj občutljive podatke.

Trenutno ni na voljo
GeoTrust True BusinessID EV

Še posebej je primeren za namestitev na spletno trgovino, saj z zeleno barvo poudarjen okvirček v spletnem brskalniku pozitivno vpliva na spletno prodajo.

Trenutno ni na voljo

Zakaj naročiti razširjeni SSL certifikat pri NEOSERV

ŽELITE SVOJIM KUPCEM / OBISKOVALCEM PONUDITI NEKAJ VEČ?

Potem potrebujete SSL certifikat za svojo spletno stran ali trgovino.

Tako boste najbolje zavarovali osebne podatke svojih uporabnikov in svojim kupcem zagotovili varno izkušnjo.

Vse več uporabnikov spleta je pozornih na to, ali spletna stran deluje preko varne SSL povezave ali ne. Če stran ne uporablja SSL, se veliko kupcev raje odloči za nakup pri konkurenci, kjer imajo prikazan SSL certifikat.

Uporaba SSL certifikata vam pomaga pri boljših uvrstitvah v spletnem iskalniku Google. Vsaka spletna stran, ki uporablja SSL certifikat, je v iskalniku uvrščena višje med rezultati iskanja kot konkurenčne strani, ki SSL certifikata ne uporabljajo.

SSL certifikatom zaupa 99,9 % spletnih brskalnikov: Internet Explorer 5.01 +, Firefox 1.0 +, vse verzije Google Chrome, Apple Safari 1.2 +, Opera 7 + ter mnogi drugi.

Vsem, ki nakup certifikata opravite pri nas, hkrati pa imate na naših strežnikih zakupljeno tudi spletno gostovanje, bomo SSL certifikat namestili brezplačno.

Pri nakupu SSL certifikata pri nas dobite tudi strokovno, prijazno in hitro odzivno podporo. Preko e-pošte smo vam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

10 najpogostejših vprašanj o razširjenih SSL certifikatih (EV)