Študije primerov optimizacije hitrosti

Pred in po prenosu spletne strani na strežnik NEOSERV z različnimi spletnimi orodji naredimo teste hitrosti delovanja. V nasledjem koraku se lotimo hitrostne optimizacije spletnega mesta, nato pa ponovno opravimo teste. Na koncu rezultate še primerjamo.

Zakaj potrebujete hitro spletno stran in kateri elementi so potrebni za ta rezultat, lahko preverite v naših blog objavah:

Hitrost delovanja spletnih strani in trgovin smo v povprečju izboljšali za kar 68,98 %.

The-Lab.hr

86% HITREJE

Spletna trgovina THE LAB je sprva gostovala na strežniku tujega ponudnika Contabo VPS. Čas nalaganja je znašal skoraj 4 sekunde, s prenosom na Turbo okolje in hitrostno optimizacijo pa se zdaj trgovina odpre v dobre pol sekunde.

VEČ O TEM

Shop.22-institute.com

91% HITREJE

Spletna trgovina 22 Institute Shop se je na strežniku starega ponudnika odpirala več kot 7 sekund. V študiji primera si oglejte, kako smo s prenosom na naš strežnik in optimizacijo hitrosti dosegli, da se trgovina odpre v manj kot 1 sekundi.

VEČ O TEM

Onlyyourx.com

83% HITREJE

Spletna trgovina ONLY YOURx je sprva gostovala na strežniku ameriškega ponudnika domen in gostovanja GoDaddy. S prenosom na naš Turbo strežnik in osnovno optimizacijo hitrosti se je čas nalaganja zmanjšal za 83,28 %.

VEČ O TEM

Axora.at

64% HITREJE

Spletno trgovino Axora.at smo s strežnika v Avstriji prenesli na naš strežnik. Hitrost delovanja se je občutno izboljšala, z opravljeno osnovno optimizacijo hitrosti pa smo nalaganje spletne trgovine še dodatno pohitrili – za kar 64 %.

VEČ O TEM

Znam.si

40% HITREJE

Spletni portal Znam.si je pred prenosom gostoval na strežniku enega izmed manjših ponudnikov spletnega gostovanja v Sloveniji. S prenosom na naš TURBO paket in hitrostno optimizacijo smo čas nalaganja izboljšali za 40 %.

VEČ O TEM

Ergonomske-resitve.eu

77% HITREJE

V študiji primera si lahko ogledate, kako smo spletno trgovino Ergonomske-resitve.eu bistveno pohitrili. Pred prenosom se je trgovina nalagala okoli 4 sekunde in pol, po prenosu in optimizaciji pa se odpre v zgolj dobri sekundi.

VEČ O TEM

Renini-Shop.com

59% HITREJE

Spletna trgovina Renini-Shop.com se je na strežniku prejšnjega ponudnika gostovanja nalagala približno 2 sekundi. S prenosom trgovine na TURBO okolje in izvedeno hitrostno optimizacijo smo dosegli izboljšanje za 59,40 %.

VEČ O TEM

Civcav.si

75% HITREJE

Spletna trgovina Civcav.si je sprva gostovala na našem Zelenem paketu gostovanja. Lastniki so se odločili za prehod na zmogljivejši TURBO paket, mi pa smo opravili še optimizacijo hitrosti in s tem nalaganje trgovine še pospešili.

VEČ O TEM

Moon.si

80% HITREJE

Spletna trgovina Moon.si se je na strežniku starega ponudnika gostovanja nalagala približno 1 sekundo. Po prenosu na naš TURBO paket in opravljeni hitrostni optimizaciji se spletna trgovina odpre v zgolj dobrih 200 ms.

VEČ O TEM

Ustvarjalnidotik.si

35% HITREJE

Spletna trgovina Ustvarjalnidotik.si se je na strežniku prejšnjega ponudnika gostovanja odpirala manj kot sekundo, kar je zelo dober rezultat. Kljub temu smo s selitvijo na TURBO okolje uspeli doseči 35,20-odstotno pohitritev.

VEČ O TEM

Zlatarnamursic.si

34% HITREJE

Skrbnik spletnega mesta, podjetje SMART UP, je predhodno poskrbelo za odlično optimizacijo, za piko na i pa so se odločili za testiranje TURBO paketa z LiteSpeed tehnologijo, s čimer se je čas nalaganja zmanjšal za 33,89 %.

VEČ O TEM

Villaprivlaka.com

66% HITREJE

Spletna stran Villaprivlaka.com je pred prenosom gostovala pri enem izmed večjih svetovnih ponudnikov gostovanja. S prenosom strani na naš super hiter TURBO strežnik in optimizacijo hitrosti smo dosegli čas nalaganja pod 1 s.

VEČ O TEM

Rozle-tea.com

70% HITREJE

Spletna trgovina Rozle-tea.com na našem strežniku gostuje že nekaj let. Pred optimizacijo hitrosti se je vstopna stran obiskovalcem odpirala skoraj 4 sekunde, po nadgradnji paketa in izvedeni optimizaciji pa le še dobro sekundo.

VEČ O TEM

Pawtlet.com

69% HITREJE

Lastniki spletne trgovine Pawtlet.com, ki se je sprva odpirala približno 1,7 sekunde, so se odločili za hitrostno optimizacijo. Preverite, s katerimi ukrepi smo dosegli, da se spletna trgovina zdaj odpre v zgolj nekaj več kot pol sekunde.

VEČ O TEM

Beloved.si

69% HITREJE

Spletna trgovina Beloved.si je bila sprva postavljena na Reseller paket gostovanja, kjer je čas nalaganja znašal približno 4 sekunde. Po prenosu na TURBO gostovanje in hitrostni optimizaciji se trgovina naloži v 1,28 sekunde.

VEČ O TEM

Tisoshop.com

84% HITREJE

Ko je spletna trgovina Tisoshop.com gostovala na strežniku tujega ponudnika, se je obiskovalcu iz Slovenije nalagala več kot 4 sekunde. S prenosom k nam in hitrostno optimizacijo se zdaj trgovina odpre prej kot v 1 sekundi.

VEČ O TEM

Ojla.si

62% HITREJE

Spletna stran turistične agencije Ojla se je na strežniku prejšnjega ponudnika odpirala dobre 4 sekunde. S prenosom strani na strežnik NEOSERV in opravljeno hitrostno optimizacijo zdaj stran deluje kar 61,58 % hitreje.

VEČ O TEM

Vaporizer-Handel.de

44% HITREJE

Spletna trgovina Vaporizer-Handel.de je pred prenosom gostovala pri tujem ponudniku. Čeprav je čas nalaganja znašal manj kot 1 sekundo, so se lastniki odločili, da spletno trgovino prenesejo na naš TURBO paket gostovanja.

VEČ O TEM

Vrtobilja.si

86% HITREJE

Da sta Robi in Tjaša, lastnika spletnega portala Vrtobilja.si, iskala novega ponudnika gostovanja, ne preseneča, saj se je njuna spletna stran na starem strežniku nalagala skoraj 9 sekund. Pri NEOSERV se odpre za kar 86,07 % hitreje.

VEČ O TEM

Prokraft.si

46% HITREJE

Spletna trgovina Prokraft.si je pred prenosom k nam gostovala na strežniku enega izmed večjih slovenskih ponudnikov gostovanja. Po prenosu in opravljeni osnovni optimizaciji hitrosti se je čas nalaganja izboljšal za 45,86 %.

VEČ O TEM

Pomagajprvi.si

93% HITREJE

Spletna stran Pomagajprvi.si je gostovala pri tujem ponudniku v ZDA. Obiskovalcem iz Slovenije se je nalagala kar 15 sekund. S prenosom strani k nam in opravljeno optimizacijo hitrosti smo dosegli 93,28-odstotno izboljšanje.

VEČ O TEM

Sportni-nakupi.si

68% HITREJE

Čeprav se je spletna trgovina Sportni-nakupi.si pri prejšnjem ponudniku gostovanja nalagala relativno hitro (1,17 s), smo z migracijo na strežnik NEOSERV in izvedeno osnovno optimizacijo hitrosti spletno trgovino pohitrili za kar 68,12 %.

VEČ O TEM

Digitalni-razrez.si

92% HITREJE

Spletna stran Digitalni-razrez.si se je na strežniku prejšnjega ponudnika nalagala skoraj 4 sekunde. S prenosom strani na naš strežnik smo čas nalaganja izboljšali za 2,7 sekunde, z optimizacijo hitrosti pa še za dodatne 0,9 sekunde!

VEČ O TEM

Bodimodna.si

98% HITREJE

S hitrostno optimizacijo spletne trgovine Bodimodna.si smo dosegli vrhunski rezultat. V študiji primera preverite, kako nam je pri trgovini, ki se je prej nalagala več kot 27 sekund, uspelo čas nalaganja znižati na manj kot 1 sekundo!

VEČ O TEM

Malamaza.si

79% HITREJE

Tudi lastnici spletne trgovine Malamaza.si se je prenos spletnega mesta na strežnik NEOSERV močno obrestoval. Spletna trgovina po prenosu in opravljeni osnovni optimizaciji hitrosti deluje kar 79,07 % hitreje!

VEČ O TEM

Koroskenovice.si

61% HITREJE

Spletni medij Koroskenovice.si je na strežniku prejšnjega ponudnika deloval relativno počasi, saj je čas nalaganja znašal več kot 4 sekunde. S prenosom na naš TURBO paket gostovanja smo dosegli kar 61-odstotno izboljšanje.

VEČ O TEM

Studioekspert.si

58% HITREJE

Spletna stran Studioekspert.si je pred prenosom gostovala pri tujem ponudniku spletnega gostovanja. Po prenosu na strežnik NEOSERV in opravljeni osnovni optimizaciji hitrosti smo čas nalaganja spletne strani izboljšali za 57,61 %.

VEČ O TEM

Matejinkatarina.com

75% HITREJE

Ko je spletna stran Matejinkatarina.com gostovala na strežniku starega ponudnika, je nalaganje strani trajalo dobri 2 sekundi in pol. S prenosom strani na naš strežnik in optimizacijo hitrosti smo zabeležili 74,89-odstotno pohitritev.

VEČ O TEM

Duhovnost.si

55% HITREJE

Spletna trgovina Duhovnost.si se je na strežniku starega ponudnika obiskovalcu prikazala v dobrih treh sekundah. Po prenosu trgovine na strežnik NEOSERV in opravljeni osnovni optimizaciji hitrosti smo dosegli 54,90-odstotno izboljšanje.

VEČ O TEM

Kidsfriends.toys

70% HITREJE

Čas nalaganja spletne trgovine Kidsfriends.toys je na strežniku starega ponudnika gostovanja znašal kar 15,26 sekunde. Preverite, kako smo opravili hitrostno optimizacijo in za koliko smo izboljšali čas nalaganja spletne trgovine.

VEČ O TEM
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene