• AKTIVACIJA
  2 - 5 MINUT
 • CENA
  NAJDOSTOPNEJŠI SSL CERTIFIKAT
 • ENKRIPCIJA
  OSNOVNA
 • NAMESTITEV
  BREZPLAČNA*
Domenski SSL certifikat - brskalnik
Domenski SSL certifikati so osnovna oblika SSL certifikatov, zato so ponavadi cenovno najbolj dostopni. Kljub temu pa tudi najcenejši domenski certifikat ponuja dovoljšno zaščito za osebne spletne strani (npr. blog) ali manjša podjetja oz. manjše spletne trgovine.
SSL CERTIFIKATI
Sectigo PositiveSSL

PositiveSSL je eden izmed najbolj priljubljenih in cenovno ugodnih SSL certifikatov. Aktiviran je zelo hitro (v minutah) in je primeren za vse vrste spletnih strani ter spletnih trgovin.

29,99 €
19,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo EssentialSSL

Sectigo EssentialSSL je odlična izbira tako za osebne kot poslovne spletne strani, predvsem pa za manjše in srednje velike spletne trgovine.

39,89 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo PositiveSSL wildcard

Sectigo PositiveSSL Wildcard je eden izmed najbolj priljubljenih »wildcard« certifikatov, ki ne zavaruje le domene, temveč tudi vse pripadajoče poddomene.

158,60 €
99,99 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo PositiveSSL multi

Omogoča, da zavarujete eno osnovno domeno ter 2 dodatni SAN domeni. Z dodatnim nakupom SAN certifikatov pa lahko zavarujete do 100 domen.

83,40 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo EssentialSSL wildcard

EssentialSSL Wildcard je primeren za manjša in srednje velika podjetja, ki jim zadostuje domenska verifikacija.

149,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo SSL wildcard

Sectigo SSL Wildcard je primeren za zavarovanje primarne domene in tudi vseh pripadajočih poddomen.

199,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo PositiveSSL UCC multi

Prava izbira za vse, ki želite zavarovati primarno domeno in 2 dodatni SAN domeni.

48,80 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo SSL

Sectigo SSL je prava izbira za osebne ali poslovne spletne strani. Ponuja odlično 256-bitno enkripcijo za šifriranje podatkov.

79,30 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo OV Pro

157,38 €
DODAJ V KOŠARICO
Sectigo DV SSL Wildcard

704,55 €
DODAJ V KOŠARICO

Zakaj naročiti domenski SSL certifikat pri NEOSERV

ŽELITE SVOJIM KUPCEM / OBISKOVALCEM PONUDITI NEKAJ VEČ?

Potem potrebujete SSL certifikat za svojo spletno stran ali trgovino.

Tako boste najbolje zavarovali osebne podatke svojih uporabnikov in svojim kupcem zagotovili varno izkušnjo.

Vse več uporabnikov spleta je pozornih na to, ali spletna stran deluje preko varne SSL povezave ali ne. Če stran ne uporablja SSL, se veliko kupcev raje odloči za nakup pri konkurenci, kjer imajo prikazan SSL certifikat.

Uporaba SSL certifikata vam pomaga pri boljših uvrstitvah v spletnem iskalniku Google. Vsaka spletna stran, ki uporablja SSL certifikat, je v iskalniku uvrščena višje med rezultati iskanja kot konkurenčne strani, ki SSL certifikata ne uporabljajo.

SSL certifikatom zaupa 99,9 % spletnih brskalnikov: Internet Explorer 5.01 +, Firefox 1.0 +, vse verzije Google Chrome, Apple Safari 1.2 +, Opera 7 + ter mnogi drugi.

Vsem, ki nakup certifikata opravite pri nas, hkrati pa imate na naših strežnikih zakupljeno tudi spletno gostovanje, bomo SSL certifikat namestili brezplačno.

Pri nakupu SSL certifikata pri nas dobite tudi strokovno, prijazno in hitro odzivno podporo. Preko e-pošte smo vam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

10 najpogostejših vprašanj o domenskih SSL certifikatih

 • Kaj je domenski SSL certifikat?

  Če imate nameščen domenski SSL certifikat je lahko obiskovalec vaše spletne strani prepričan, da domena res pripada fizični ali pravni osebi, ki se izdaja za lastnika domene.

  Gre za cenovno najugodnejši certifikat, primeren za manjše in srednje velike spletne strani ter spletne trgovine. Njegov lastnik je lahko fizična ali pravna oseba.

 • Spletno stran imam razdeljeno na več poddomen. Bo zadostoval en domenski SSL certifikat?

  Če se boste odločili za namestitev osnovnega domenskega SSL certifikata (Comodo PositiveSSL, RapidSSL, Thawte SSL123), morate vedeti, da ga lahko namestite zgolj na eno domeno oz. poddomeno. V kolikor je vaše spletno mesto sestavljeno iz www.vasadomena.si, blog.vasadomena.si ter forum.vasadomena.si, lahko certifikat namestite le na eno izmed omenjenih treh poddomen.

  Za namestitev SSL certifikata na več poddomen vašega spletnega mesta vam priporočamo nakup tako imenovanega Wildcard certifikata.

 • Kakšna je razlika med Wildcard in Multi-Domain SSL certifikatom?

  Wildcard certifikat zagotavlja varen prenos podatkov znotraj ene domene. Od osnovnega domenskega SSL certifikata se loči po tem, da varno povezavo priskrbi tudi vsem poddomenam spletnega mesta.

  Multi-Domain certifikat pa lahko namestite na večje število domen, ki gostujejo ali pri enem ali pri različnih ponudnikih gostovanja in imajo tudi različne IP naslove.

 • Kakšna je razlika med Positive in Essential SSL certifikatom?

  Essential SSL certifikat ima enake lastnosti kot Positive SSL, dodatno pa omogoča še PCI (Payment Card Industry) preverjanje, dnevni pregled spletne strani in 24/7 tehnično podporo.

 • Za kakšne spletne strani je torej primeren domenski SSL certifikat?

  Domenski SSL certifikat je osnovni certifikat in je primeren za vse vrste spletnih strani in spletnih trgovin. Možno ga je uporabiti samo na eni domeni, oziroma poddomeni. V kolikor potrebujete SSL certifikat za več domen ali poddomen, vam priporočamo poslovni SSL certifikat.

 • Kako hitro bo domenski SSL certifikat aktiviran?

  Aktivacija domenskega SSL certifikata traja od 2 do 5 minut.

 • * Mi certifikat na mojo spletno stran ali trgovino namestite brezplačno?

  Če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno. V nekaterih primerih je za popolnoma pravilno delovanje certifikata potrebno opraviti manjše prilagoditve na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, da preverimo vašo stran.