Uporabniki nas v povprečju ocenijo z oceno 4.98 / 5.00 (na podlagi 2163 mnenj).
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Najlepsa hvala za storjeno delo. Res ste super!
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
...da ne bom predolg, spet lahko pohvalim hitrost reševanja opisanega problema prek maila čas, porabljen za razlago in iskanje možnosti preko telefona povratni klic iz telefonskega centra, nekaj minut po neodgovorjenem klicu dober servis, še bolj na kratko :) super (krajše pa ne znam več)
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Izredna odzivnost in prijaznost
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Pozdravljeni, če tudi iščem, do sedaj nisem našel nobenega, ki bi imel bolj urejene stvari za stranke kot vi. To je vaša konkurenčna prednost. Recimo, da si lahko sam spremeniš predračun, da nimate agresivnega insistiranja, da zakaj neki ne potrebujem, do tega, da je odgovor na e-pošto povezan z dovolj empatije, to je to. Vem, da cene vedno igrajo pomembno vlogo, ne pa bistveno. In če boste imeli enak odnos in način dela v prihodnje, se prilagajali trgom in delovali v smeri, ki jo imate, ne vidim razloga za zamenjavo gostovanja in uporabo storitev pri vas. Že sam OVH bi se moral zgledovati pri vas in imeti pri vas izobraževanje na mnogo področij. Hvala in lep pozdrav.
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Super hitro in odzivno!
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Pozdrav, super ste, res hvala za pomoč 😊 V takšnih primerih nas vedno spomnite zakaj ostajamo pri vas. Parkrat smo že imeli predloge od zunanjih izvajalcev da bi preselili vsebine zaradi nove spletne strani in nekaterih spletnih servisov, ampak nas ne premaknejo, smo namreč vedno našli rešitev da so nam uredili na obstoječem strežniku. Samo tako dalje, hvala še enkrat!
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Hvala vam za hitro pomoč!
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Hitro in korektno opravljena storitev.
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Edina stvari ki mi ne bo nikoli jasna je, kako ste lahko tako hitri in učinkoviti in to vedno, samo kapo dol!! Hvala za odlično storitev.
Od:
Datum:
Ocena:
5.0 / 5.0 
Zelo sem zadovoljen z Neoserv.si pomočjo. Ne glede na dan v tednu, ne glede na uro, dobim strokoven odgovor na vprašanje. Poleg odgovora mi strokovnjaki z Neoserv.si podajo tudi navodila za izvedbo določenih opravil. To mi zelo veliko pomeni.
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene