Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NEOSERV BLOG

Novice in nasveti iz sveta domen, gostovanja, SSL certifikatov, spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih področij spleta.

Pri NEOSERV lahko opravite plačilo tudi z VALÚ Moneto, ki predstavlja popolnoma varen in dostopen način plačevanja prek mobilnega telefona. Gre za brezgotovinski način plačila s časovnim odlogom.

VALÚ je idealno nadomestilo za gotovino in kartice, ki jih potrebujemo za opravljanje vsakdanjih nakupov. Ker je mreža prodajnih mest, kjer je mogoče plačati z VALÚ Moneto, izjemno razširjena, je možnosti za nakupovanje veliko – z njo lahko npr. doplačate subvencionirano študentsko prehrano, kupujete spletne bone, plačate za razne storitve, …

Kdo lahko plačuje z VALÚ Moneto?

VALÚ Moneto lahko uporabljajo uporabniki storitev Telekoma Slovenije, naročniki A1 Slovenija ter komitenti Poštne banke Slovenije in Nove KBM, ki ste obenem uporabniki enega izmed prej omenjenih operaterjev.

Več o plačevanju z VALÚ-jem si lahko preberete na tej povezavi.

Prednosti plačevanja z VALÚ-jem

VALÚ Moneta je izredno priročna, kadar v bližini ni bankomata, zaradi česar je onemogočeno gotovinsko plačevanje. Danes je mobilni telefon vedno pri roki, morda celo takrat, ko v bližini nimate denarnice. Poleg tega je z VALÚ-jem možno plačati tudi višje zneske.

Plačevanje je možno na več kot tisoč prodajnih mestih po celi Sloveniji. Preizkusite sodoben, varen in zanesljiv način plačila tudi pri nas!

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.