Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NEOSERV BLOG

Novice in nasveti iz sveta domen, gostovanja, SSL certifikatov, spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih področij spleta.

Pri NEOSERV lahko sedaj opravite plačilo kar preko Monete, ki predstavlja popolnoma varen in dostopen način plačevanja prek mobilnega telefona. Gre za brezgotovinski način plačila s časovnim odlogom.

Moneta je idealno nadomestilo za gotovino in kartice, ki jih potrebujemo za opravljanje vsakdanjih nakupov. Ker je mreža prodajnih mest, kjer je mogoče plačati z Moneto, izjemno razširjena, je možnosti za nakupovanje veliko – z Moneto lahko npr. doplačate subvencionirano študentsko prehrano, kupujete spletne bone, plačate za razne storitve, …

Kdo lahko plačuje z Moneto?

MonetaMoneto lahko uporabljajo uporabniki storitev Telekoma Slovenije, naročniki Si.mobila in Debitela ter komitenti Poštne banke Slovenije in Nove KBM, ki ste obenem uporabniki enega izmed prej omenjenih operaterjev.

Več o plačevanju z Moneto si lahko preberete na tej povezavi.

Prednosti plačevanja z Moneto

Moneta je izredno priročna, kadar v bližini ni bankomata, zaradi česar je onemogočeno gotovinsko plačevanje. Danes je mobilni telefon vedno pri roki, morda celo takrat, ko v bližini nimate denarnice. Poleg tega je z Moneto možno plačati tudi višje zneske.

Plačevanje je možno na več kot tisoč prodajnih mestih po celi Sloveniji. Preizkusite sodoben, varen in zanesljiv način plačila tudi pri nas!

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.