Pri NEOSERV lahko sedaj opravite plačilo kar preko Monete, ki predstavlja popolnoma varen in dostopen način plačevanja prek mobilnega telefona. Gre za brezgotovinski način plačila s časovnim odlogom.

Moneta je idealno nadomestilo za gotovino in kartice, ki jih potrebujemo za opravljanje vsakdanjih nakupov. Ker je mreža prodajnih mest, kjer je mogoče plačati z Moneto, izjemno razširjena, je možnosti za nakupovanje veliko – z Moneto lahko npr. doplačate subvencionirano študentsko prehrano, kupujete spletne bone, plačate za razne storitve, …

Kdo lahko plačuje z Moneto?

MonetaMoneto lahko uporabljajo uporabniki storitev Telekoma Slovenije, naročniki Si.mobila in Debitela ter komitenti Poštne banke Slovenije in Nove KBM, ki ste obenem uporabniki enega izmed prej omenjenih operaterjev.

Več o plačevanju z Moneto si lahko preberete na tej povezavi.

Prednosti plačevanja z Moneto

Moneta je izredno priročna, kadar v bližini ni bankomata, zaradi česar je onemogočeno gotovinsko plačevanje. Danes je mobilni telefon vedno pri roki, morda celo takrat, ko v bližini nimate denarnice. Poleg tega je z Moneto možno plačati tudi višje zneske.

Plačevanje je možno na več kot tisoč prodajnih mestih po celi Sloveniji. Preizkusite sodoben, varen in zanesljiv način plačila tudi pri nas!