Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NEOSERV BLOG

Novice in nasveti iz sveta domen, gostovanja, SSL certifikatov, spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih področij spleta.

Ste vedeli, da lahko s promocijo storitev gostovanja NEOSERV na enostaven način pridete do dodatnega zaslužka? Prislužen denar vam lahko izplačamo, prav tako pa ga lahko koristite za znižanje stroškov pri plačevanju naših storitev. Vse, kar morate narediti, je, da na našo stran preko unikatne povezave, ki jo bomo ustvarili posebej za vas, pripeljete obiskovalce.

Od vsakega nakupa paketa gostovanja pa boste prejeli kar 25 % provizije, kar je pri tovrstnih programov na domačem trgu ena izmed najvišjih provizij. Pripravili smo tudi veliko promocijskega materiala, ki ga lahko uporabite pri oglaševanju naših storitev.

Za še več dodatnega zaslužka oziroma za še večje znižanje stroškov pa smo pripravili vrsto preprostih »nalog«, pri katerih vam na našo spletno stran ni potrebno pripeljati obiskovalcev. Nekatere izmed njih ne zahtevajo več kot minute vašega časa, zato je vsekakor dobra ideja, da jim namenite nekaj pozornosti.

Toda preden naloge bolj natančno predstavimo, namenimo nekaj besed možnosti dodatnega zaslužka s pomočjo klasičnega partnerskega programa, torej promociji storitev gostovanja.

Kako pristopiti k partnerskemu programu?

Če želite sodelovati v partnerskem programu, morate imeti ustvarjen uporabniški račun. V kolikor ste že uporabnik katere izmed naših storitev, uporabniški račun že imate, v nasprotnem primeru pa si ga lahko ustvarite na tej povezavi.

Sodelovanje v partnerskem programu NEOSERV

Po registraciji se prijavite v uporabniški vmesnik, kjer boste v desnem zgornjem kotu lahko našli povezavo »PARTNERSKI PROGRAM«, na omenjeni strani pa v levem spodnjem kotu svojo partnersko povezavo. V primeru, da bo obiskovalec prek te povezave prišel na našo stran in opravil nakup enega izmed paketov spletnega gostovanja, boste na račun v nadzorni plošči prejeli 25 % provizije od vrednosti nakupa.

Za izplačilo sredstev minimalni znesek provizij znaša 50 €, kot že omenjeno pa lahko sredstva uporabite tudi za kompenzacijo naročenih storitev. Izplačilo sredstev je izvedeno takoj, ko to želite.

Kako obiskovalce preusmeriti na našo spletno stran?

1. Napišite članek, v katerem pohvalite našo storitev, in ga objavite na svoji strani. Če svoje spletne strani nimate, lahko vsebine objavljate tudi na različnih platformah za bloganje, npr. na wordpress.com, weebly.com, wix.com, webs.com, … V članek ne pozabite umestiti partnerske povezave. Objavljen članek nato delite na socialnih omrežjih, da ga bodo videli vaši prijatelji in morda delili naprej.

2. Druga možnost je, da partnersko povezavo delite kar neposredno na socialnem omrežju, npr. na omrežju Facebook, Twitter ali Instagram. Povezava brez spremnega teksta najverjetneje ne bo dovolj, zato je smiselno, da zraven dopišete še pohvalo. Seveda le, če ste z našimi storitvami zares zadovoljni.

3. Pregledate lahko tudi forume, morda bo ravno kdo potreboval pomoč pri postavitvi svoje prve spletne strani. Poveste mu lahko, da bo moral najprej registrirati domeno in si priskrbeti spletno gostovanje, nato pa mu lahko prek partnerske povezave priporočite nas. Zopet priporočamo, da to storite le, če vaša stran gostuje pri nas in ste s storitvijo iskreno zadovoljni.

Kako na svoj račun pridobiti še dodatna sredstva?

Poleg klasičnega partnerskega programa smo pripravili tudi nekaj bonbončkov, ki vsakemu registriranemu uporabniku omogočajo dodaten zaslužek ali zmanjšanje stroškov naročenih storitev. Če boste uspešno opravili vse naloge, boste skupaj zaslužili kar 91,50 €. Omeniti pa je potrebno tudi, da boste čez nekaj časa, odvisno od posamezne naloge, lahko le-te ponovno opravili.

Oglejte si, katere so te naloge, kakšne so časovne omejitve in koliko lahko s posamezno opravljeno nalogo zaslužite.

  • 5,0 € / vsakih 365 dni
    Na svojo spletno stran dodajte povezavo, usmerjeno na našo spletno stran *.
  • 15,0 € / enkratna promocija
    Na svoji spletni strani objavite unikaten članek, ki vsebuje povezavo do naše strani. Uporabite lahko partnersko povezavo in na ta način povečate možnost za še dodaten zaslužek **.
  • 0,5 € / enkratna promocija
    Všečkajte nas na Facebooku (KLIK).
  • 3,0 € / enkratna promocija
    Obiščite našo Facebook stran, pojdite pod Mnenja (ang. Reviews) in zapišite svoje mnenje o naših storitvah (KLIK).
  • 3,0 € / vsakih 365 dni
    Povezavo delite na svoji Facebook časovnici, v večji skupini ali na Facebook strani.
  • 3,0 € / enkratna promocija
    Podajte svoje mnenje o naši ekipi in storitvah na Google My Business (KLIK).
  • 60,0 € / enkratna promocija
    Posnemite video v HD formatu, v katerem izrazite mnenje o naših storitvah, in nam ga pošljite.
  • 2,0 € / vsakih 365 dni
    Pohvalite nas in delite povezavo do naše strani na omrežju Twitter. Imejte vsaj 50 sledilcev.

*Pri deljenju povezave na vaši spletni strani ne sprejemamo povezav s strani z DA kazalnikom, nižjim od 15, oziroma kazalnikom TF, nižjim od 10.

**Pri deljenju povezave v članku ne sprejemamo povezav s strani z DA kazalnikom, nižjim od 15, oziroma kazalnikom TF, nižjim od 10.

Za dodatna pojasnila in nasvete, kako vse naštete naloge opraviti uspešno, se prijavite v svoj uporabniški vmesnik Moj NEOSERV in kliknite na povezavo »PARTNERSKI PROGRAM«.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.