Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

NEOSERV BLOG

Novice in nasveti iz sveta domen, gostovanja, SSL certifikatov, spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih področij spleta.

Dodatni zaslužekSte vedeli, da lahko s promocijo storitev gostovanja NEOSERV na enostaven način pridete do dodatnega zaslužka? Prislužen denar vam lahko izplačamo, prav tako pa ga lahko koristite za znižanje stroškov pri plačevanju naših storitev. Vse, kar morate narediti, je, da na našo stran preko unikatne povezave, ki jo bomo ustvarili posebej za vas, pripeljete obiskovalce. Od vsakega nakupa paketa gostovanja pa boste prejeli kar 25 % provizije, kar je pri tovrstnih programov na domačem trgu ena izmed najvišjih provizij. Pripravili smo tudi veliko promocijskega materiala, ki ga lahko uporabite pri oglaševanju naših storitev.

Za še več dodatnega zaslužka oziroma za še večje znižanje stroškov pa smo pripravili vrsto preprostih »nalog«, pri katerih vam na našo spletno stran ni potrebno pripeljati obiskovalcev. Nekatere izmed njih ne zahtevajo več kot minute vašega časa, zato je vsekakor dobra ideja, da jim namenite nekaj pozornosti.

Toda preden naloge bolj natančno predstavimo, namenimo nekaj besed možnosti dodatnega zaslužka s pomočjo klasičnega partnerskega programa, torej promociji storitev gostovanja.

Kako začeti?

Če želite sodelovati v partnerskem programu, morate imeti ustvarjen uporabniški račun. V kolikor ste že uporabnik katere izmed naših storitev, uporabniški račun že imate, v nasprotnem primeru pa si ga lahko ustvarite na tej povezavi (KLIK). Po registraciji se prijavite v nadzorno ploščo (KLIK), kjer boste v desnem zgornjem kotu lahko našli povezavo »PARTNERSKI PROGRAM«, na omenjeni strani pa v levem spodnjem kotu svojo partnersko povezavo . V primeru, da bo obiskovalec preko te povezave prišel na našo stran in opravil nakup enega izmed paketov gostovanja, boste na račun v nadzorni plošči prejeli 25 % provizije od vrednosti nakupa.

Za izplačilo sredstev minimalni znesek provizij znaša 50 €, kot že omenjeno pa lahko sredstva uporabite tudi za kompenzacijo naročenih storitev. Izplačilo sredstev je izvedeno takoj, ko to želite.

Nasveti za preusmeritev obiskovalcev na našo spletno stran

Pisanje članka1. Napišite članek, v katerem pohvalite našo storitev, in ga objavite na svoji strani. Če svoje spletne strani nimate, lahko vsebine objavljate tudi na različnih platformah za bloganje, npr. na wordpress.com, weebly.com, webs.com, blog.siol.net … V članek ne pozabite umestiti partnerske povezave. Objavljen članek nato delite preko socialnih omrežij, da ga bodo videli vaši prijatelji in morda delili naprej.

2. Druga možnost je, da partnersko povezavo delite kar neposredno na socialnem omrežju, npr. na Facebook, Twitter ali Google+. Povezava brez spremnega teksta najverjetneje ne bo dovolj, zato je smiselno, da zraven dopišete še pohvalo. Seveda le, če ste z našimi storitvami zares zadovoljni.

3. Pregledate lahko tudi forume, morda bo ravno kdo potreboval pomoč pri postavitvi svoje prve spletne strani. Poveste mu lahko, da bo moral najprej registrirati domeno in si priskrbeti spletno gostovanje, nato pa mu lahko preko partnerske povezave priporočite nas. Zopet priporočamo, da to storite le, če vaša stran gostuje pri nas in ste s storitvijo iskreno zadovoljni.

Dodatni zaslužek z opravljanjem preprostih »nalog«

BonbončkiPoleg klasičnega partnerskega programa smo pripravili tudi nekaj bonbončkov, ki prav vsakemu registriranemu uporabniku omogočajo dodaten zaslužek ali zmanjšanje stroškov naročenih storitev.

Če boste uspešno opravili vse naloge, boste skupaj zaslužili kar 77,5 €. Omeniti pa je potrebno tudi, da boste čez nekaj časa, odvisno od posamezne naloge, lahko le-te ponovno opravili.

Pa si poglejmo, katere so omenjene naloge, kakšne so časovne omejitve in koliko lahko s posamezno opravljeno nalogo zaslužite.

 • 0,5 € / vsakih 190 dni
  Preko strani »Izjave zadovoljnih uporabnikov« pohvalite naše storitve.
 • 5,0 € / vsakih 540 dni
  V nogo spletne strani dodajte povezavo na našo spletno stran *.
 • 15,0 € / vsakih 390 dni
  Na svoji spletni strani objavite članek, ki vsebuje povezavo do naše strani. Uporabite lahko partnersko povezavo in na ta način povečate možnost za še dodaten zaslužek **.
 • 2,0 € / vsakih 190 dni
  Delite povezavo do naše spletne strani na socialnem omrežju Google+. V krogih imejte vsaj 50 spremljevalcev.
 • 0,5 € / vsakih 180 dni
  Spremljajte NEOSERV (KLIK) na socialnem omrežju Google+.
 • 0,5 € / vsakih 180 dni
  Všečkajte nas na Facebooku (KLIK).
 • 3,0 € / vsakih 180 dni
  Povezavo delite na svoji Facebook časovnici.
 • 3,0 € / vsakih 370 dni
  Na omrežju Facebook delite povezavo v javni skupini, ki ima vsaj 300 članov.
 • 45,0 € / vsakih 400 dni
  V vsaj 30 sekund dolgi video predstavitvi na Youtube izrazite mnenje o naših storitvah.
 • 3,0 € / vsakih 120 dni
  Pohvalite nas in delite povezavo do naše strani na omrežju Twitter. Imejte vsaj 30 sledilcev.

*Pri deljenju povezave v nogi vaše spletne strani ne sprejemamo povezav s strani z DA kazalnikom, nižjim od 10, oziroma kazalnikom PR, nižjim od 1.

**Pri deljenju povezave v članku ne sprejemamo povezav s strani z DA kazalnikom, nižjim od 15, oziroma s strani, ki nimajo objavljenih vsaj 5 člankov.

Za dodatna pojasnila in nasvete, kako vse naštete naloge opraviti uspešno, se prijavite v nadzorno ploščo Moj NEOSERV in kliknite na »PARTNERSKI PROGRAM«.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.