Dostopnost iz vseh naprav
Dostop do e-pošte

Napredni NEOSERV Webmail vmesnik je spletna aplikacija, ki vam omogoča dostop do vaših e-poštnih sporočil s kateregakoli računalnka, telefona ali druge naprave s spletnim brskalnikom ter internetno povezavo. Do svojih e-sporočil lahko dostopate 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Popolna organiziranost
Pregledovalnik Webmail

Prednost uporabe NEOSERV Webmail vmesnika je predvsem ta, da za dostopanje do e-pošte na svojo napravo ne rabite nameščati nikakršne dodatne programske opreme, obenem pa lahko svojo e-pošto nemoteno pošiljate, prejemate, posredujete in poljubno organizirate.

VARNOST
NA PRVEM MESTU

Vsa sporočila se s pomočjo algoritma AES-256 samodejno enkriptirajo neposredno v brskalniku in vedno pretakajo preko varne HTTPS povezave.

SINHRONIZACIJA
PODATKOV

S protokolom WebDAV je sinhronizacija stikov in koledarjev lažja kot kadarkoli prej. Do njih dostopate kar z vašim priljubljenim e-poštnim odjemalcem.

POPOLN NADZOR
NAD SPOROČILI

Napredni HTML urejevalnik bo poskrbel, da bodo vaša e-poštna sporočila vedno ustrezno oblikovana in prejemnikom pregledna.

ENOSTAVEN PREGLED
NAD E-POŠTO

Prejeta in poslana sporočila lahko poljubno shranjujete v namenske mape za še boljšo organiziranost in lažjo dostopnost.

ORGANIZACIJA
KONTAKTOV

Enostavno ustvarite mape za različne skupine kontakov. S tem boste lažje izbirali želene prejemnike sporočil.

USTVARJANJE
IN DELJENJE MAP

Za še bolj učinkovito delo z e-pošto ustvarite mape in razporedite svoje datoteke. Mape lahko enostavno delite z drugimi uporabniki.