NODE.JS gostovanje pri NEOSERV omogoča:

 • izbiro različice Node.js verzije od 6 do 16,
 • brezplačen Let's Encrypt SSL certifikat,
 • hiter preklop med razvojno in produkcijsko verzijo,
 • SSH, GIT, Composer, MySQL in PostgreSQL.
NAROČI NODE.JS GOSTOVANJE

Po izjemno ugodni ceni!


Node.js gostovanje je na voljo na naslednjih paketih gostovanja

in tudi na vseh TURBO paketih gostovanja.


MODRI

PAKET

SSD prostora
mesečnega prometa
cPanel nadzorna plošča

Strežniki v Sloveniji

Že od 3,99 €
na mesec

RDEČI

PAKET

SSD prostora
mesečnega prometa
cPanel nadzorna plošča

Strežniki v Sloveniji

Že od 12,08 €
na mesec

Preizkusite bliskovito hitro Node.js gostovanje z nadzorno ploščo cPanel!


Na kratko o Node.js gostovanju
Node.js gostovanje

Node.js je popularen odprtokodni sistem, ki omogoča kreiranje in poganjanje JavaScript aplikacij. Ena izmed njegovih glavnih prednosti je hitrost, saj aplikacije za Node.js omogočajo procesiranje velikega števila hkratnih povezav odjemalcev.

Node.js gostovanje je namenjeno spletnim razvijalcem, ki za razvoj in delovanje Node.js aplikacij potrebujejo stabilno in brezhibno delujoče okolje. Zanj se odločajo predvsem razvijalci aplikacij za pametne telefone in tablične računalnike, prav tako pa tudi lastniki spletnih strani z obsežnimi API-ji in podatkovnimi bazami.

Izberite Node.js gostovanje NEOSERV
Node.js gostovanje NEOSERV

Potrebujete hitro in zanesljivo strežniško okolje za razvoj in izvrševanje JavaScript aplikacij? Pri nas boste deležni prostora na bliskovito hitrem, SSD pospešenem strežniku z Node.js podporo. Nadzorna plošča cPanel bo poskrbela za preprosto kreiranje aplikacij, izbor želene verzije Node.js okolja (6, 8, 9, 10, 11) ter preprosto preklaplanje med produkcijskim in razvojnim načinom.

Paket gostovanja z Node.js podporo vam omogoča tudi uporabo naprednih orodij za spletne razvijalce, kot so SSH, GIT in Composer. Poleg tega boste lahko uporabljali tako podatkovno bazo MySQL kot PostgreSQL. Na voljo so vam tudi brezplačni SSL certifikati Let’s Encrypt!

Pogosta vprašanja

 • Kaj je Node.js?

  Node.js je odprtokodno okolje za izvajanje JavaScript kode izven spletnega brskalnika. Priljubljena strežniška platforma Node.js uporablja mehanizem V8 JavaScript, ki so ga razvili inženirji pri Googlu in se uporablja tudi v spletnem brskalniku Google Chrome.

  Ker aplikacije za Node.js, napisane v programskem jeziku JavaScript, omogočajo dogodkovno usmerjene, asinhrone I/O zahteve, lahko učinkovito obravnavajo več deset tisoč hkratnih povezav odjemalcev. S tem Node.js predstavlja odlično okolje za izdelavo razširljivih spletnih aplikacij.

  Več o Node.js si lahko preberete na Node.js uradni strani.

 • Komu je namenjeno Node.js gostovanje?

  Node.js gostovanje je namenjeno spletnim razvijalcem, ki potrebujete stabilno in učinkovito okolje za enostavno upravljanje Node.js aplikacij. Pri NEOSERV boste deleženi odlične izkušnje – zmogljivega in zanesljivega strežniškega okolja, bliskovito hitrih storitev ter prijazne in hitro odzivne podpore.

  S svojo modularno zasnovo Node.js omogoča doseganje hitrosti, ki jih druge rešitve spletnih razvijalcev le stežka dosežejo. Ravno zaradi tega sistem postaja standard na področju razvoja najrazličnejših spletnih aplikacij. Zaradi zmožnosti asinhronega procesiranja se Node.js uporablja tudi na spletnih mestih z obsežnimi API-ji in velikimi podatkovnimi viri.

  Če se boste odločili za Node.js gostovanje, boste v nadzorni plošči cPanel lahko izbirali med Node.js različicami 6, 8, 9, 10 in 11. Enostavno bo tudi preklapljanje med produkcijskim in razvojnim okoljem.

 • Katere so glavne prednosti okolja Node.js?

  Med glavne prednosti Node.js, okolja za izvajanje JavaScript kode, lahko uvrstimo naslednje:

  • učinkovito obravnavanje sočasnih povezav,
  • skupni jezik tako na strani odjemalca kot na strani strežnika,
  • funkcionalen API,
  • možnost delovanja tudi na strežnikih deljenega gostovanja.

  Ker je Node.js zasnovan tako, da učinkovito obravnava veliko število asinhronih zahtev končnih uporabnikov, je idealen sistem za razvoj aplikacij za pametne telefone in tablične računalnike.

 • Ali lahko izbrani paket za Node.js gostovanje kasneje nadgradim?

  Svoj zakupljeni paket Node.js gostovanja lahko kadar koli nadgradite. Če bodo vaše potrebe presegle zmogljivosti paketa, nam to sporočite na info@neoserv.si. Naša ekipa bo takoj poskrbela za nadgradnjo paketa in vas o spremembi pravočasno obvestila.