Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo EssentialSSL
Certifikat
34,16 € 29,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Z namestitvijo SSL certifikata boste obiskovalcem svojega spletnega mesta pokazali, da vam je resnično mar za varnost njihovih osebnih, finančnih in drugih občutljivih podatkov.

Sectigo Essential SSL je odlična izbira tako za osebne kot poslovne spletne strani, predvsem pa za manjše in srednje velike spletne trgovine. Ikona varnostne ključavnice ter HTTPS povezava v naslovni vrstici brskalnika sta jasno vidna znaka, ki obiskovalcem sporočata popolno varnost opravljanja spletnih nakupov ter posredovanja osebnih podatkov.

Nakup certifikata Sectigo Essential SSL vključuje tudi dinamičen pečat "Secured by Sectigo", s katerim svoje obiskovalce še dodatno opozorite na uporabo SSL certifikata. Na ta način je zaupanje do uporabe spletnega mesta večje, kar se odraža v izboljšanih poslovnih rezultatih.

SSL certifikat bo opazil tudi Google, ki bo vaše spletno mesto nagradil z večjo vidnostjo v spletnem iskalniku. Google si namreč prizadeva povečati varnost uporabe interneta, zato spletne strani, na katere je nameščen varnostni certifikat, v iskalniku razvršča višje.

Odločite se za priljubljen in cenovno ugoden SSL certifikat, ter še danes stopite korak pred konkurenco!

Kako Sectigo EssentialSSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Sectigo Essential SSL je domenski certifikat, kar pomeni, da se pred njegovo izdajo opravi verifikacija domene.

  S SSL certifikatom lahko potrdite in zavarujete eno domeno, s tem pa hkrati zaščitite tudi njeno www poddomeno (primer: imedomene.si ter www.imedomene.si). Ta certifikat lahko uporabite tudi za verifikacijo ene poddomene (primer: trgovina.imedomene.si).

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Certifikat Sectigo Essential SSL ni namenjen verifikaciji podjetja, saj gre za domenski certifikat, s katerim se preveri lastništvo domene.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Postopek izdaje domenskega certifikata Sectigo Essential SSL je v celoti avtomatiziran, kar omogoča takojšnjo uporabo. SSL certifikat boste lahko na izbrano (pod)domeno namestili že v 5 – 15 minutah.

 • Garancija izdajatelja

  10.000 $

  Organizacija Sectigo na SSL certifikat Essential SSL nudi visoko garancijo v vrednosti 10.000 $. Če bi se izkazalo, da je bil certifikat napačno izdan, uporabnik zavarovanega spletnega mesta pa bi postal žrtev spletne prevare, bi bil le-ta upravičen do povrnitve škode v višini do prej omenjenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  Metoda 256-bitnega šifriranja velja za eno izmed najvarnejših. Dešifrirati podatke brez ustreznega šifrirnega ključa je tako zahtevno, da se za omenjeno metodo odločajo tudi bančne ustanove, državne institucije ter velike državne in zasebne korporacije.

  Z uporabo napredne 256-bitne enkripcije ste lahko prepričani, da bodo občutljivi podatki na poti med strežnikom ter brskalnikom posameznega obiskovalca povsem na varnem.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Ste že kdaj naleteli na spletno stran, na kateri se je najprej pojavilo okno z varnostnim opozorilom, ki vas je opozarjalo na možnost spletne prevare? Ste tvegali, potrdili varnostno izjemo in spletno stran kljub opozorilu obiskali? Ste jo kar se da hitro zapustili?

  Vašim obiskovalcem se s takšnimi odločitvami ne bo potrebno ukvarjati, saj je korenski certifikat izdajatelja Sectigo že privzeto shranjen v kar 99,9 % spletnih brskalnikov.

  Sectigo Essential SSL zagotavlja popolno varnost in dostopnost spletišča na HTTPS povezavi v brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera in drugi.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Trend uporabe mobilnih naprav iz leta v leto narašča, zato je zelo pomembno, da je SSL certifikat združljiv tudi z njimi. Sectigo Essential SSL vas ne bo razočaral, saj je kompatibilen s praktično vsemi sodobnimi mobilnimi napravami, naj gre za prenosne telefone, tablice ali druge pametne naprave.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Na svetovnem spletu je moč zaslediti vse več domen s šumniki (npr. računovodstvo.eu), preglasi (npr. börse.de) in drugimi črkami ter znaki, ki niso del angleške abecede. Gre za tako imenovane IDN domene (Internationalized Domain Name).

  S certifikatom Sectigo Essential SSL lahko brez težav verificirate tudi IDN domeno.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Sectigo Essential SSL ne omogoča prikaza zelene naslovne vrstice v spletnih brskalnikih. Temu so namenjeni razširjeni SSL certifikati.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Nakup certifikata vam omogoča uporabo dinamičnega pečata »Secured by Sectigo«, s katerim lahko svoje obiskovalce še dodatno opozorite na varnost uporabe spletnega mesta.

  Še posebej v primeru, ko želite s SSL certifikatom verificirati spletno trgovino, vam priporočamo, da pečat objavite na dobro vidno mesto. S tem boste pri obiskovalcih dosegli višjo stopnjo zaupanja, kar se bo odrazilo v povečani spletni prodaji.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Če se odločite za nakup certifikata Sectigo Essential SSL, lahko kadarkoli generirate nadomestni certifikat. Nadomestni certifikat je brezplačen, število izdaj pa ni omejeno.

  Odločitev za nadomestni certifikat je smiselna v primeru:

  • izgubljenega zasebnega šifrirnega ključa;
  • suma, da je zaupnost šifrirnega ključa ogrožena;
  • zamenjave ponudnika spletnega gostovanja;
  • prenosa spletne strani na drug strežnik.
 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Sectigo Essential SSL vključuje licenco za namestitev SSL certifikata na neomejeno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev certifikata velja v primeru, ko imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. V določenih primerih so po namestitvi potrebne manjše prilagoditve neposredno na spletni strani. Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, mi pa bomo preverili vašo spletno stran in vam podali oceno stroška.