Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo EssentialSSL wildcard
Certifikat
149,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo Essential SSL Wildcard je eden izmed najbolj priljubljenih SSL certifikatov, s katerim lahko zavarujete več poddomen izbrane domene. S certifikatom, izdanim za spletni naslov *.imedomene.si, pridobite varno HTTPS povezavo za:

 • imedomene.si
 • www.imedomene.si
 • blog.imedomene.si
 • trgovina.imedomene.si
 • e-posta.imedomene.si
 • ...

SSL certifikat je primeren predvsem za manjša in srednje velika podjetja, ki jim zadostuje zgolj domenska verifikacija. Ste lastnik spletne platforme, na kateri si lahko uporabniki na poljubni poddomeni ustvarijo svoj blog? Ponujate storitve gostovanja, vsak vaš naročnik pa za upravljanje naročenih storitev potrebuje lastno poddomeno? Prav nobene potrebe ni po nakupu več certifikatov, saj lahko z enim samim "wildcard"S certifikatom zavarujete neomejeno število poddomen.

Certifikat, ki poskrbi za napredno 256-bitno šifriranje podatkov, lahko pridobite ne glede na to, ali ste fizična ali pravna oseba. Ker je proces verifikacije povsem avtomatiziran, si lahko svoj SSL certifikat zagotovite v le nekaj minutah.

Z uporabo SSL certifikata Sectigo Essential SSL Wildcard ne boste pridobili le zaupanja svojih spletnih obiskovalcev ter poskrbeli za popolno varnost osebnih, transakcijskih in drugih podatkov zaupne narave, temveč boste storili še dodaten korak pred konkurenco. Google je namreč avgusta 2014 na svojem uradnem blogu objavil, da so spletne strani, na katere je nameščen SSL certifikat, v spletnem iskalniku uvrščene na višja, bolj vidna mesta.

Kako Sectigo EssentialSSL wildcard izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + vse poddomene

  Tako imenovani »wildcard« SSL certifikati so namenjeni verifikaciji več poddomen znotraj ene domene.

  S certifikatom, izdanim za *.imedomene.si, boste poskrbeli za varnost podatkov ter prisotnost HTTPS povezave tako neposredno na domeni (imedomene.si) kot tudi na njeni www različici (www.imedomene.si) ter vseh preostalih poddomenah.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Ker Sectigo Essential SSL Wildcard spada med domenske certifikate, se pred njegovo izdajo opravi zgolj domenska verifikacija. Če želite verificirati tudi svoje podjetje, si oglejte ponudbo poslovnih in razširjenih certifikatov.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Verifikacija domene je avtomatiziran postopek, pri katerem se prek e-pošte preveri le lastništvo domene. V večini primerov je zato SSL certifikat izdan v le nekaj minutah.

 • Garancija izdajatelja

  10.000 $

  Svetovno priznana organizacija Sectigo na svoj certifikat Essential SSL Wildcard nudi visoko garancijo v vrednosti 10.000 $. Če bi se izkazalo, da je bil certifikat izdan neupravičeno, uporabnik spletne strani pa bi postal žrtev spletne prevare, bi le-ta imel možnost povrnitve finančne škode do prej omenjene vrednosti.

 • 256-bitna enkripcija

  Ker je spletnih prevar vse več, prav tako pa tudi vdorov v spletne strani, postaja varnost na internetu iz leta v leto pomembnejša.

  Certifikat Sectigo Essential SSL Wildcard z napredno 256-bitno enkripcijo podatkov, ki se prenašajo med strežnikom in brskalnikom obiskovalca, zagotavlja varnost na najvišjem možnem nivoju. Deskripcija podatkov je namreč brez ustreznega zasebnega ključa praktično nemogoča, saj zanjo obstaja kar nepredstavljivih 2256 možnih kombinacij. To je tudi glavni razlog, da se za omenjeno metodo šifriranja odločajo finančne institucije, državne in zasebne korporacije, spletni plačilni sistemi, velike spletne trgovine itd.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Zagotovo ste že kdaj želeli obiskati spletno stran s HTTPS naslovom, a se vam je še pred samim prikazom spletišča pojavilo varnostno obvestilo, ki vas je skušalo prepričati, da je spletno stran zaradi varnostnih razlogov morda bolje zapustiti. In najverjetneje ste jo tudi res zapustili. S certifikatom Sectigo Essential SSL Wildcard na kaj takšnega lahko pozabite.

  Korenski certifikat globalno prepoznavne organizacije Sectigo je privzeto shranjen v kar 99,9 % spletnih brskalnikov, kar pomeni, da brskalniki certifikat poznajo. Posledično ne pride do prikaza varnostnega obvestila, zaradi česar ni upada obiska. Nasprotno, ker bodo vaši obiskovalci videli, da imate nameščen varnostni certifikat uglednega in zaupanja vrednega izdajatelja, bodo vaši spletni strani bolj zaupali in z večjo verjetnostjo opravili akcijo, kot je npr. spletni nakup.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Podobno kot za združljivost s spletnimi brskalniki velja tudi za združljivost z mobilnimi napravami. Pametni telefoni, tablični računalniki in druge pametne mobilne naprave imajo varnostne izjeme za certifikate izdajatelja Sectigo privzeto shranjene, zato se obiskovalcem ne prikazujejo varnostna obvestila, ki bi jih utegnila odvrniti od obiska.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  V zadnjih letih je moč opaziti porast tako imenovanih IDN domen, ki v svojem imenu vključujejo črke ali znake, ki niso del osnovne ASCII kodne tabele. Mednje uvrščamo šumnike, črke s preglasi, nelatinične zapise ipd.

  SSL certifikat Sectigo Essential SSL Wildcard lahko brez težav namestite tudi na IDN domeno.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Namestitev SSL certifikata Sectigo Essential SSL Wildcard ne omogoča zelene naslovne vrstice v spletnem brskalniku.

  Če želite na uporabo varnostnega certifikata še dodatno opozoriti z zeleno vrstico, si oglejte našo ponudbo razširjenih (EV) certifikatov.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Želite svoje obiskovalce vedno znova spomniti, da je vašo domeno verificirala ena izmed največjih in najbolj prepoznavnih organizacij na področju spletne varnosti?

  Preprosto, na svoje spletno mesto dodajte pečat "Secured by Sectigo". Pogled nanj bo obiskovalcem dal vedeti, da se nahajajo na zavarovanem spletnem mestu.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Sectigo Essential SSL Wildcard vključuje možnost brezplačne in neomejene izdaje nadomestnih certifikatov. Slednji najpogosteje pridejo prav v naslednjih primerih:

  • Ko ste po nesreči izbrisali ali izgubili svoj zasebni šifrirni ključ;
  • Ko sem vam zdi, da bi vaš zasebni ključ utegnila imeti nepooblaščena oseba;
  • Ko želite zamenjati ponudnika spletnega gostovanja;
  • Ko želite svojo spletno stran prenesti na drug strežnik.
 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  So vaše poddomene porazdeljene med več fizičnih strežnikov? Morda uporabljate strežnik za uravnavanje obremenitve (ang. load balancer) ali požarni zid (ang. firewall)? Zadostoval bo en sam Sectigo Essential SSL Wildcard certifikat, saj ga lahko namestite na poljubno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * SSL certifikat vam na spletno stran namestimo brezplačno, če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. Ker so za 100-odstotno delovanje certifikata v nekaterih primerih potrebne tudi prilagoditve neposredno na spletni strani, vam svetujemo, da nas predhodno kontaktirate. Z veseljem bomo pregledali vašo stran in podali oceno napora.