Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo PositiveSSL
Certifikat
29,99 € 19,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo Positive SSL je eden izmed cenovno najbolj ugodnih SSL certifikatov. Izdan in delujoč je lahko že v nekaj minutah.

Najbolj primeren je za osebne spletne strani (npr. blog), manjša podjetja ali manjše spletne trgovine. S tem certifikatom bo vaša spletna stran podatke pošiljala obiskovalcem preko varovane (enkriptirane) SSL povezave. Obenem bo vašim obiskovalcem dodatno nudila potrdilo, da ste vi resnično lastnik vaše spletne strani.

Uporaba SSL certifikata vam pomaga tudi pri boljših uvrstitvah v spletnem iskalniku Google. Ta namreč vsako spletno stran, ki uporablja zavarovano povezavo, smatra za varno in jo zato prikazuje višje med rezultati iskanja kot konkurenčne strani, ki SSL certifikata ne uporabljajo.

Kako Sectigo PositiveSSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL lahko namestite na eno domeno. Ni pomembno, ali ga namestite na različico domene z www ali brez, saj bo podatke zavaroval na obeh.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Certifikat ne verificira podjetja oz. organizacije. Temu so namenjeni poslovni in razširjeni SSL certifikati, ki zahtevajo vrsto dodatnih preverjanj.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  V veliki večini primerov je SSL certifikat Sectigo Positive SSL izdan v zgolj 5 – 15 minutah.

 • Garancija izdajatelja

  10.000 $

  SSL certifikat z 256-bitno enkripcijo zagotavlja izjemno visoko stopnjo šifriranja podatkov. V tehnologijo je izdajatelj tako prepričan, da nudi kar 10.000 $ garancije.

 • 256-bitna enkripcija

  256-bitna enkripcija velja za eno izmed najbolj varnih metod šifriranja podatkov. Uporablja se v večini sodobnih šifriranih algoritmov, protokolov in tehnologij, vključno z AES in SSL.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  99,9% spletnih uporabnikov zaupa certifikatom podjetja Sectigo. Korenskemu certifikatu Sectigo zaupa namreč 99,9% spletnih brskalnikov, vključujoč Internet Explorer 5.01 in novejši, Firefox 1.0 in novejši, vse verzije Google Chrome, Apple Safari 1.2 in novejši, Opera 6.1 in novejše ter mnogi drugi.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL je združljiv z vsemi modernimi mobilnimi napravami. Uporaba spletne strani je tako varna tudi za obiskovalce, ki jo obiščejo prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge mobilne naprave.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Domene s posebnimi znaki, kamor uvrščamo tudi šumnike in črke s preglasi (npr. ü, ö in ä), označujemo z izrazom IDN domene. Certifikat Sectigo SSL je mogoče namestiti tudi na IDN domene.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Sectigo Positive SSL je klasičen domenski certifikat in kot tak ne omogoča zelene vrstice v brskalniku. Če želite, da se okence za spletni naslov obarva zeleno, si oglejte razširjene certifikate (EV).

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  S prikazom pečata na spletni strani svojim obiskovalcem takoj daste vedeti, da za šifriranje občutljivih podatkov skrbi napredna 256-bitna enkripcija.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Sectigo PositiveSSL nudi možnost brezplačne izdaje nadomestnega certifikata. Nadomestni certifikat boste potrebovali, če boste zamenjali ponudnika gostovanja ali spletno stran selili na drug strežnik. Prav tako je ponovna izdaja certifikata smiselna, ko je ogrožena varnost zasebnega ključa.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL vključuje neomejeno licenco, kar pomeni, da ga lahko namestite na toliko fizičnih strežnikov, kot to od vas zahteva situacija.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * SSL certifikat vam na spletno stran namestimo brezplačno, če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. Ker so za 100-odstotno delovanje certifikata v nekaterih primerih potrebne tudi prilagoditve neposredno na spletni strani, vam svetujemo, da nas predhodno kontaktirate. Z veseljem bomo pregledali vašo stran in podali oceno napora.