Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo PositiveSSL multi
Certifikat
83,40 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Bi radi z enim samim certifikatom zavarovali več domen hkrati? To vam omogoča SSL certifikat Sectigo Positive SSL Multi-Domain, s katerim lahko zavarujete eno osnovno domeno ter 2 dodatni SAN domeni. Če bi radi zavarovali še večje število domen, lahko z dodatnim nakupom SAN certifikatov zavarujete do skupaj 100 domen. Cena za vsak dodaten SAN certifikat znaša 24,40 €.

Sectigo Positive SSL Multi-Domain je domenski certifikat, zato je v primerjavi z drugimi večdomenskimi certifikati cenovno najbolj ugoden. Proces validacije in preverjanja domene je povsem avtomatiziran, kar pomeni, da ga lahko pričnete uporabljati že v nekaj minutah po nakupu in verifikaciji domen.

Vsi podatki bodo šifrirani z napredno 256-bitno enkripcijo, ki velja za visok standard enkripcije, za katerega se odločajo tudi bančne in državne ustanove ter podjetja, ki imajo opravka z velikimi količinami zaupnih podatkov.

Ker se bodo vaše spletne strani po namestitvi certifikata nahajale na zavarovani https povezavi, bodo vsi prejeti in poslani podatki šifrirani, obenem bodo vaše spletne strani uživale večje zaupanje s strani obiskovalcev, prav tako pa bodo v iskalniku Google bolje pozicionirane. Spletni iskalnik Google namreč pri razvrščanju iskalnih rezultatov upošteva tudi prisotnost SSL certifikata, saj stremi k večji varnosti na svetovnem spletu.

Kako Sectigo PositiveSSL multi izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  do 100 domen

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL Multi-Domain omogoča zaščito primarne domene ter do 99 dodatnih SAN domen. Z nakupom certifikata prejmete možnost zaščite primarne domene ter dveh SAN domen, lahko pa se odločite za nakup dodatnih SAN certifikatov, s katerimi v okviru enega večdomenskega certifikata zavarujete še preostale domene.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Sectigo Positive SSL Multi-Domain spada med domenske certifikate. Verificirajo se le domene, medtem ko so preverjanju podjetja oz. organizacije namenjeni poslovni SSL certifikati.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Po uspešni verifikaciji domene je SSL certifikat izdan v manj kot 10 minutah. Zaradi zagotavljanja varnosti Sectigo izbira naključna naročila, ki jih dodatno preveri. V tem primeru se postopek lahko podaljša, čas podaljšanja pa je povsem odvisen od izdajatelja certifikata. Takšni primeri so izjemno redki.

 • Garancija izdajatelja

  10.000 $

  Organizacija Sectigo na SSL certifikat Positive SSL Multi-Domain nudi garancijo v višini 10.000 $.

 • 256-bitna enkripcija

  256-bitna enkripcija se uporablja v večini sodobnih šifriranih algoritmov, saj velja za eno izmed najbolj varnih metod enkripcije podatkov.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL Multi-Domain je združljiv s praktično vsemi spletnimi brskalniki. Vsaka bojazen, da podatki uporabnikov, ki bi uporabljali zastarele ali manj znane brskalnike, ne bi bili šifrirani, je povsem odveč.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Večdomenski SSL certifikat izdajatelja Sectigo je združljiv z vsemi sodobnimi mobilnimi napravami. Vsi podatki bodo posredovani prek varne povezave tudi uporabnikom, ki bodo vaše verificirane domene obiskovali na pametnih telefonih, tablicah in drugih mobilnih napravah.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL Multi-Domain lahko uporabljate tudi v povezavi z IDN domenami. To so domene, ki vsebujejo ne-ASCII znake, kot so šumniki, črke s preglasi in drugi znaki, ki niso del angleške abecede.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Zeleno vrstico v brskalniku in prikaz imena podjetja omogoča EV oziroma razširjeni SSL certifikat. Ker je Sectigo Positive SSL Multi-Domain zgolj domenski certifikat, se vrstica ne obarva zeleno.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Z nakupom večdomenskega certifikata izdajatelja Sectigo pridobite tudi statičen pečat. Izpostavite ga na vaših spletnih straneh in obiskovalcem dajte vedeti, da se nahajajo na zavarovani povezavi, kjer se vsi podatki šifrirajo z napredno 256-bitno enkripcijo.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  SSL certifikat Positive SSL Multi-Domain vam omogoča možnost izdaje neomejenega števila nadomestnih certifikatov. Če mislite, da je varnost vašega zasebnega ključa ogrožena oz. ste zasebni ključ izgubili, lahko z generiranjem nove CSR kode pridobite brezplačen nadomestni certifikat.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Certifikat lahko namestite na poljubno število strežnikov. Pri večdomenskih certifikatih je to še posebej dobrodošlo, saj lahko svoje domene porazdelite med več strežnikov, verificirate ter zavarujete pa jih z enim samim certifikatom.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno. V nekaterih primerih je za popolnoma pravilno delovanje certifikata potrebno opraviti manjše prilagoditve na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, da preverimo vašo stran.

10 najpogostejših vprašanj