Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo PositiveSSL wildcard
Certifikat
158,60 € 99,99 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo Positive SSL Wildcard je eden izmed najbolj priljubljenih "wildcard" certifikatov, katerih glavna značilnost je, da ne zavarujejo zgolj domene, temveč tudi vse pripadajoče poddomene.

Je vaša spletna stran postavljena na osnovni www domeni, medtem ko se spletna trgovina, forum in blog nahajajo na poddomenah? V tem primeru odlično rešitev predstavlja Positive SSL Wildcard certifikat, saj bo šifriral občutljive podatke na celotnem spletnem mestu.

Z namestitvijo SSL certifikata pa ne boste poskrbeli zgolj za enkripcijo podatkov, temveč boste obiskovalcem dali vedeti, da je uporaba vašega spletnega mesta povsem varna. Nameščen SSL certifikat bo opazil tudi Google, ki vas bo nagradil z višjimi, bolj vidnimi pozicijami v svojem spletnem iskalniku.

Kako Sectigo PositiveSSL wildcard izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + vse poddomene

  SSL certifikat Sectigo Positive SSL Wildcard lahko namestite na neomejeno število poddomen vašega spletnega mesta, seveda pa z njim zaščitite tudi samo domeno.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  -

  Positive SSL Wildcard ne verificira podjetja oz. organizacije, saj gre za domenski certifikat, ki je namenjen zgolj verifikaciji domene. V kolikor potrebujete certifikat, namenjen verifikaciji podjetja, si oglejte ponudbo poslovnih certifikatov.

 • Čas izdaje

  v nekaj minutah

  Ena izmed odlik certifikata je tudi hitrost izdaje, saj ga lahko na svoje spletno mesto namestite že prej kot v 15 minutah po verifikaciji.

 • Garancija izdajatelja

  50.000 $

  Na področju spletne varnosti velja Sectigo za eno izmed najbolj uglednih organizacij na svetovnem nivoju. Ta je v svojo 256-bitno enkripcijo tako prepričana, da na varnost podatkov nudi kar 10.000 $ garancije.

 • 256-bitna enkripcija

  Z 256-bitno enkripcijo je zagotovljena varnost podatkov na najvišjem nivoju. Takšno metodo šifriranja uporabljajo tudi banke, zavarovalnice, državne ustanove in številne druge organizacije, ki upravljajo z velikimi količinami strogo zaupnih podatkov.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Ker je Sectigo na področju SSL certifikatov sinonim za spletno varnost, njegovim certifikatom zaupa kar 99,9% spletnih brskalnikov. Korenski certifikat je torej že predhodno nameščen v praktično vse brskalnike, zato ste lahko prepričani, da bo izkušnja vaših obiskovalcev odlična, njihovi podatki pa bodo vedno na varnem.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Se odločate za nakup SSL certifikata svetovno priznanega izdajatelja Sectigo, vendar vas skrbi, da prenos podatkov ne bo ustrezno šifriran, če bodo vaše spletno mesto obiskovali uporabniki mobilnih naprav? Vse skrbi so popolnoma odveč, saj je Sectigo Positive SSL Wildcard združljiv z vsemi modernimi mobilnimi napravami.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so tiste domene, ki vsebujejo posebne znake, kot so šumniki ali črke s preglasi. SSL certifikat Sectigo Positive SSL Wildcard lahko brez težav namestite tudi na takšne domene in tako poskrbite za verifikacijo ter varnost podatkov na vseh poddomenah spletnega mesta.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Spremembo vrstice v brskalniku omogočajo razširjeni oziroma EV certifikati. Z namestitvijo Positive SSL Wildcard certifikata bo barva vrstice torej ostala nespremenjena.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Z nakupom SSL certifikata boste prejeli tudi brezplačen statičen pečat. Namestite ga na vidno mesto vaše spletne strani in obiskovalce vedno znova opomnite, da bodo vsi podatki, ki vam jih bodo zaupali, povsem varni.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Sectigo Positive SSL Wildcard vam omogoča izdajo neomejenega števila nadomestnih certifikatov. Če boste menjali ponudnika gostovanja ali spletno stran preselili na drug strežnik, vam bo ta možnost prišla prav, saj vam ne bo potrebno kupovati novega SSL certifikata. Za nadomestni certifikat se odločite tudi v primeru, če je varnost zasebnega ključa ogrožena oz. če ste svoj zasebni ključ izgubili.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Se vaše poddomene spletnega mesta nahajajo na različnih strežnikih? SSL certifikat Sectigo Positive SSL Wildcard ima neomejeno licenco, zato ga lahko namestite na neomejeno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * V kolikor imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat namestimo brezplačno. V nekaterih primerih so za 100-odstotno pravilno delovanje certifikata potrebne prilagoditve na spletni strani, pri katerih vam z veseljem pomagamo. Strošek prilagoditev je odvisen od posamezne spletne strani. Najbolje, da nas za oceno napora kontaktirate, mi pa bomo preverili vašo stran.