Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo InstantSSL
Certifikat
96,38 € 49,99 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo Instant SSL je poslovni certifikat, za katerega se odločajo podjetja in organizacije po celem svetu. SSL certifikat zagotavlja odlično razmerje med ceno, varnostjo podatkov in stopnjo zaupanja, ki ga je spletna stran, na katero je certifikat nameščen, deležna s strani obiskovalcev.

Instant SSL je primeren za najrazličnejša spletna mesta, ki so tako ali drugače povezana s poslovanjem – naj gre za preprosto predstavitveno stran ali obsežno spletno trgovino. Z nakupom certifikata pridobite tudi dinamičen pečat in logotip "Corner of Trust", s katerima obiskovalcem sporočate, da vam je varnost njihovih podatkov zelo pomembna, kar pozitivno vpliva na poslovne rezultate.

Poslovni SSL certifikat lahko pridobite le, če je vaše podjetje vpisano v poslovne registre, potrebujete pa tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Izdaja certifikata je opravljena v roku enega meseca, saj je organizaciji Sectigo potrebno predložiti ustrezne dokumente, ki dokazujejo obstoj in verodostojnost podjetja. Tudi domena, za katero želite SSL certifikat, mora biti registrirana na podjetje.

Zakaj se vse več podjetij odloči za nakup poslovnega SSL certifikata? Ker zagotavlja varnost zaupnih in drugih občutljivih podatkov, ker podjetje dokaže svojo verodostojnost, obiskovalci pa spletnemu mestu posledično mnogo bolj zaupajo, obenem pa SSL certifikat pomeni tudi večjo vidnost v spletnem iskalniku Google.

Kako Sectigo InstantSSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Z aktivacijo Sectigo Instant SSL certifikata se bosta na zavarovani povezavi nahajali tako osnovna domena kot tudi njena www poddomena. Ni pomembno, kam certifikat namestite, saj bo avtomatsko zavaroval obe različici domene.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Ker certifikat Sectigo Instant SSL spada med poslovne SSL certifikate, bo pred samo izdajo opravljena verifikacija podjetja. Predložiti boste morali ustrezno dokumentacijo, ki bo dokazovala obstoj podjetja, prav tako pa mora biti tudi sama domena registrirana na vaše podjetje.

 • Čas izdaje

  do 3 dni

  SSL certifikat Sectigo Instant SSL lahko pričnete uporabljati v roku treh dni. V tem obdobju je potrebno vpisati in urediti manjkajoče podatke o podjetju v register D&B. Vse potrebno lahko uredimo namesto vas, storitev stane 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  50.000 $

  Ker je izdajatelj certifikata v svoj produkt, ki uporablja napredno 256-bitno šifriranje, tako prepričan, nudi nanj tudi visoko garancijo. V primeru napačno izdanega certifikata, kar bi vodilo do finančne škode, oškodovancu zagotavlja do 50.000 $ povrnitve škode.

 • 256-bitna enkripcija

  256-bitno šifriranje zagotavlja varnost podatkov na najvišjem nivoju. Metoda enkripcije se uporablja v številnih sodobnih šifrirnih algoritmih, protokolih in tehnologijah, kamor uvrščamo tudi AES in SSL.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  S SSL certifikatom Sectigo Instant SSL so združljivi praktično vsi spletni brskalniki. Ne glede na to, ali bodo vaši obiskovalci do spletnega mesta dostopali prek starejše ali novejše različice brskalnika Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari ali morda katerega drugega, bo prenos podatkov potekal na zavarovani »HTTPS« povezavi.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Sectigo Instant SSL je združljiv z večino mobilnih naprav. Mednje sodijo vsi sodobni prenosni telefoni, tablični računalniki in druge mobilne naprave, ki jih za brskanje po spletu uporabljajo ljudje po celem svetu. Lahko ste prepričani, da bodo vaše spletno mesto brez težav obiskali uporabniki najrazličnejših pametnih naprav.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Veliko ljudi še vedno ne zaupa IDN domenam, ki imajo v imenu domene šumnik (č, š, ž), črko s preglasom (ä, ë, ö, ü) ali drug znak, ki ni del angleške abecede. SSL certifikat Sectigo Instant SSL to težavo odpravi, saj gre za izdajatelja certifikatov, ki uživa velik ugled in zaupanje na svetovni ravni.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Ime podjetja v zeleni vrstici brskalnika je vidno le, če na domeno namestite razširjeni (EV) certifikat. Sectigo Instant SSL je klasičen poslovni certifikat in kot tak ne omogoča zelene vrstice. Uporaba certifikata je prikazana prek zapisa varne HTTPS povezave ter ikone varnostne ključavnice, dodatno vidnost pa omogoča Sectigo pečat.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Nakup poslovnega SSL certifikata Sectigo Instant SSL vam daje možnost uporabe brezplačnega dinamičnega pečata. Dodajte ga na vidno mesto spletne strani in s tem svojim obiskovalcem sporočite, da se vsi nakupi vršijo izključno prek zavarovane povezave, na varnem pa so tudi vsi njihovi osebni podatki.

  Sectigo Instant SSL poleg klasičnega pečata vključuje tudi »Corner of Trust« pečat, s katerim še dodatno poudarite svojo verodostojnost in spodbudite zaupanje s strani obiskovalcev. S klikom na katerega koli izmed omenjenih pečatov si obiskovalci lahko ogledajo, kateremu podjetju je certifikat izdan, ter datum veljave.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Bi svojo spletno stran radi prenesli na drug strežnik? Imate namen zamenjati ponudnika gostovanja? Ste morda izgubili svoj zasebni ključ ali pa zgolj menite, da je ogrožena njegova varnost? Brez skrbi, izdajatelj certifikata Sectigo Instant SSL vam omogoča možnost neomejene izdaje certifikata, in to povsem brezplačno.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Ker Sectigo Instant SSL vključuje neomejeno licenco, ga lahko namestite na poljubno število strežnikov. Če se vaša spletna stran nahaja na več strežnikih, to torej ne predstavlja težave.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * SSL certifikat vam na spletno stran namestimo brezplačno, če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. Ker so za 100-odstotno delovanje certifikata v nekaterih primerih potrebne tudi prilagoditve neposredno na spletni strani, vam svetujemo, da nas predhodno kontaktirate. Z veseljem bomo pregledali vašo stran in podali oceno napora.