Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo InstantSSL Pro
Certifikat
97,60 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo Instant SSL Pro je odlična in cenovno ugodna rešitev za vse spletne trgovine, kjer vsakodnevno prihaja do prenosa transakcijskih in osebnih podatkov zaupne narave. Razlika med osnovnim Instant SSL certifikatom ter naprednejšim Instant SSL Pro je v tem, da izdajatelj na slednjega nudi kar 100.000 $ garancije. Izpostavite ta podatek v svoji spletni trgovini in si pridobite še dodatno zaupanje strank!

S certifikatom Instan SSL Pro boste verificirali tako domeno kot tudi svoje podjetje oz. organizacijo. Da je to sploh možno, morate poiskati dokumentacijo, ki dokazuje obstoj in verodostojnost podjetja, ter jo predložiti izdajatelju certifikata. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Domena, za katero želite naročiti SSL certifikat, mora biti obvezno registrirana na istoimensko podjetje.

Številne študije so dokazale, da nameščen SSL certifikat pozitivno vpliva na obnašanje obiskovalcev spletne strani. To je še posebej pomembno v primeru spletnih trgovin, saj se zaradi povečane stopnje zaupanja izboljša prodaja. Naročite poslovni certifikat Instant SSL Pro in na svojem spletnem mestu izpostavite dinamični pečat in/ali logotip "Corner of Trust". S tem boste strankam že takoj dali vedeti, da bo njihov nakup varen, vsi občutljivi podatki pa šifrirani z napredno 256-bitno enkripcijo.

In ker Google stremi k večji spletni varnosti, vas bo zaradi nameščenega SSL certifikata nagradil tudi z višjimi uvrstitvami v svojem popularnem spletnem brskalniku. Naravnost odlično, kajne?

Kako Sectigo InstantSSL Pro izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  Z aktivacijo ter namestitvijo SSL certifikata Sectigo Instant SSL Pro bo verificirana vaša domena. Ni pomembno, ali certifikat namestite na www verzijo ali neposredno na domeno, saj bo certifikat privzeto zavaroval podatke na obeh različicah. V kolikor želite zavarovati podatke tudi na poddomenah spletnega mesta, pa boste potrebovali tako imenovani »wildcard« certifikat.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  SSL certifikat Sectigo Instant SSL Pro vključuje verifikacijo podjetja oz. organizacije. Vaše podjetje mora biti vpisano v poslovne registre, preden certifikat lahko pričnete uporabljati, pa morate posredovati tudi dokumentacijo o obstoju in delovanju podjetja. Na ta način Sectigo preprečuje možnost napačne izdaje, saj je zelo pomembno, da so certifikata deležne zgolj verodostojne in kredibilne organizacije. V nasprotnem primeru bi lahko prišlo do zlorabe osebnih, transakcijskih ali drugih zaupnih podatkov spletnih uporabnikov.

 • Čas izdaje

  do 3 dni

  Sectigo Instant SSL Pro lahko pričnete uporabljati v roku treh dni. Izdajatelj mora certifikat najprej preveriti obstoj vašega podjetja v javnem poslovnem registru ter pregledati tudi vso posredovano dokumentacijo. Zaradi zagotavljanja visokih standardov spletne varnosti postopek torej ni avtomatiziran, kot to velja v primeru domenskih SSL certifikatov. Kljub temu izdajatelj certifikata zagotavlja, da je ta izdan v roku treh dni od naročila in prejema dokumentacije. Poleg tega je v tem obdobju potrebno vpisati in urediti podatke o podjetju v register D&B. Zadevo lahko uredimo namesto vas, storitev stane le 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  100.000 $

  Sectigo na svoj poslovni certifikat Instant SSL Pro nudi 100.000 $ garancije. Znesek bi bil izplačan uporabniku spletne strani, če bi ta postal žrtev kraje in dešifriranja kriptiranih podatkov. Zaradi uporabe 256-bitne enkripcije je to praktično nemogoče.

  Priporočamo vam, da na svoji spletni strani izpostavite podatek o visoki garanciji, saj boste s tem pridobili zaupanje obiskovalcev in povečali kredibilnost podjetja.

 • 256-bitna enkripcija

  Ko je SSL certifikat nameščen na spletno stran, se vsi podatki pošiljajo izključno prek zavarovane HTTPS povezave. Vsi podatki so šifrirani z močno 256-bitno enkripcijo, katero za zaščito zaupnih podatkov uporabljajo tudi banke, zavarovalnice, državne institucije in mnoge druge organizacije.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Sectigo velja za eno izmed najbolj uglednih in svetovno poznanih organizacij, ki se ukvarjajo z izdajanjem SSL certifikatov. To je tudi glavni razlog, da je z njihovimi certifikati združljivih kar 99,9% spletnih brskalnikov. Vaše spletišče bodo uporabniki spleta lahko obiskali brez kakršnega koli vstopnega opozorila o dodajanju varnostne izjeme, njihovi podatki pa bodo vedno na varnem – ne glede na brskalnik, ki ga uporabljajo.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Ste se že skoraj odločili za nakup certifikata Sectigo Instant SSL Pro, vendar vas skrbi vse bolj množična uporaba mobilnih naprav in njihova združljivost s certifikatom? Vse skrbi so povsem odveč, saj je poslovni certifikat Sectigo združljiv s praktično vsemi sodobnimi mobilnimi napravami. Naj gre za prenosni telefon, tablični računalnik ali drugo mobilno napravo, posredovani podatki vaših obiskovalcev bodo vedno šifrirani.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Na spletu je moč opaziti vse več IDN domen. Mednje sodijo tiste, ki poleg pomišljaja in črk angleške abecede vsebujejo črke drugih abeced oz. pisav. Tudi v Sloveniji so IDN domene s šumniki vse pogostejše. SSL certifikat Sectigo Instant SSL Pro lahko brez težav namestite tudi na IDN domeno.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Aktivacija certifikata Sectigo Instant SSL Pro vrstice v brskalniku ne obarva zeleno – temu so namenjeni razširjeni SSL certifikati. Vidni znaki, po katerih obiskovalci lahko prepoznajo varno povezavo, so:

  1. spletni naslov, ki se prične s HTTPS;
  2. ikona varnostne ključavnice (v večini brskalnikov barvno poudarjena);
  3. dinamičen pečat »Secured by Sectigo«.
 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Odločitev za Sectigo Instant SSL Pro vam omogoča enostavno kreiranje dinamičnega pečata, s katerim poudarite varnost podatkov, ki se prenašajo med vašo spletno stranjo ter obiskovalci. Za še dodatno poudarjeno verodostojnost ter povečano zaupanje strank pa v desni spodnji kot spletnega mesta dodajte še brezplačen logotip "Corner of Trust". S klikom na enega ali drugega bodo obiskovalci lahko preverili avtentičnost vašega podjetja in spletne strani.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  V primeru, da ste zasebni ključ izgubili, lahko izkoristite možnost izdaje brezplačnega nadomestnega certifikata. Prav tako vam bo nadomestni SSL certifikat prišel prav, ko mislite, da je varnost zasebnega ključa ogrožena, ko želite domeno usmeriti na drug strežnik ali ko želite spremeniti zapisane podatke o podjetju. Število nadomestnih certifikatov ni omejeno.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Se datoteke vaše spletne strani nahajajo na večjem številu strežnikov? Imate domeno usmerjeno na različne IP naslove? Potem vam bo prišel prav podatek, da tudi v omenjenih primerih lahko brez težav uporabite poslovni SSL certifikat Sectigo Instant SSL Pro.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev SSL certifikata velja v primeru, da vaša spletna stran gostuje na enem izmed naših strežnikov za deljeno gostovanje. Za 100-odstnotno pravilno delovanje SSL certifikata so včasih potrebne tudi spremembe na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas, mi pa bomo kar hitro pregledali vašo stran in vam podali oceno napora.