Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo Multi-Domain
Certifikat
204,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Certifikat Sectigo Multi-Domain SSL predstavlja odlično izbiro za vsa podjetja z večjim številom domen, ki gostujejo na enem ali več strežnikih. Ker izdajatelj Sectigo velja za najbolj prepoznavnega v svetu, bo vaše podjetje deležno večjega zaupanja, seveda pa bodo tudi vse vaše domene zavarovane na najvišjem možnem nivoju.

Multi-Domain SSL certifikat v osnovi pokriva 3 domene (osnovno in dve SAN domeni), z investicijo v dodatne SAN certifikate pa lahko skupno zavarujete kar 100 domen. Zakaj bi za vsako domeno kupovali svoj certifikat, če lahko le z enim zavarujete več domen hkrati? Na ta način boste privarčevali tako na denarju kot času, prav tako pa ne boste imeli težav z različnimi datumi poteka certifikatov. Cena za vsak dodaten SAN certifikat znaša 69,90 €.

Ker Sectigo Multi-Domain SSL spada med poslovne certifikate, bo najprej opravljena verifikacija vašega podjetja. Slednje mora biti vpisano v javne poslovne registre, posredovati pa je potrebno tudi dokumentacijo, ki dokazuje obstoj podjetja. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Ko bo izdajatelj prejel vašo dokumentacijo, vam bo certifikat izdal v roku enega meseca.

Priljubljen večdomenski SSL certifikat za šifriranje osebnih, transakcijskih in vseh ostalih občutljivih podatkov uporablja napredno 256-bitno enkripcijsko metodo, ki podatke zaščiti na tako visoki ravni, da jih je v praksi brez ustreznega ključa nemogoče dešifrirati.

Nikar ne pozabite še na dodatno prednost SSL certifikata! Ker se bodo vse vaše spletne strani po novem nahajale na varni https povezavi, jih bo Google nagradil z višjimi uvrstitvami v svojem spletnem iskalniku.

Kako Sectigo Multi-Domain izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  do 100 domen

  S poslovnim certifikatom Sectigo Multi-Domain SSL lahko zavarujete osnovno domeno ter dve dodatni (SAN) domeni. Dokup SAN certifikatov omogoča verifikacijo in zaščito do 100 domen.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Preden bo izdajatelj certifikatov Sectigo izdal SSL certifikat, bo opravil preverbo vašega podjetja. Sectigo Multi-Domain SSL je namreč poslovni certifikat, za katerega je značilna poslovna verifikacija. Posredovati boste morali ustrezno dokumentacijo, ki bo dokazovala aktivnost podjetja, poleg tega pa bodo morale biti vse domene registrirane na vaše podjetje.

 • Čas izdaje

  do 5 dni

  Po naročilu certifikata ter prejemu dokumentacije bo organizacija Sectigo svoje delo opravila v roku 5 dni. V tem času je potrebno vpisati in urediti še podatke o podjetju v register D&B. Vse potrebno lahko uredimo namesto vas, storitev stane 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  250.000 $

  SSL certifikat izdajatelja Sectigo uporabnikom vašega spletnega mesta zagotavlja, da je plačevanje s plačilno kartico povsem varno. Garancija v višini 250.000 $ pomeni, da v kolikor bi obiskovalec postal finančno oškodovan zaradi napačno izdanega certifikata, Sectigo žrtvi prevare izplača vrednost do prej omenjenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  256-bitna enkripcija se nanaša na dolžino šifrirnega ključa, ki se uporablja za šifriranje podatkov ali datotek. Možnih kombinacij za dešifriranje je kar 2256, kar v praksi pomeni, da se tudi najhitrejši računalniki v daljšem časovnem obdobju ne bi pravilni kombinaciji niti približali.

  Za omenjeno metodo šifriranja se odločajo tudi finančne ustanove, vladne agencije, izobraževalne institucije in mnoge druge organizacije, ki na prvo mesto postavljajo varnost strogo zaupnih podatkov.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  SSL certifikat Sectigo Multi-Domain SSL je združljiv s kar 99,9 % spletnih brskalnikov, med katere spadajo Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera in drugi.

  Ker Sectigo velja za svetovno priznano in ugledno organizacijo, so njegovi korenski certifikati že privzeto shranjeni v praktično vseh spletnih brskalnikih. Za uporabnike spleta to pomeni, da se jim ob obisku spletne strani, na katero je nameščen Sectigo SSL certifikat, ne prikaže okno za potrjevanje nove varnostne izjeme, temveč takoj pristanejo na spletni strani.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Vas skrbi, da podatki uporabnikov, ki bi vaša verificirana spletna mesta obiskali prek mobilnih naprav, ne bi bili ustrezno zaščiteni? Ste morda pomislili, da do vaših strani sploh ne bi mogli dostopati? Takšne skrbi in pomisleki so povsem odveč, saj je certifikat Sectigo Multi-Domain SSL združljiv z vsemi sodobnimi pametnimi telefoni, tablicami ter drugimi mobilnimi napravami.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Ali katera izmed vaših domen vsebuje šumnik, morda znak s preglasom ali drugo črko, ki ni del angleške abecede? Tudi v tem primeru se lahko odločite za nakup večdomenskega SSL certifikata, saj Sectigo nudi podporo tudi za tako imenovane IDN domene.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Sectigo Multi-Domain SSL vrstice v brskalniku ne bo obarval zeleno, prav tako v vrstici ne bo prikazal imena vašega podjetja. Da je posamezna domena verificirana in zaščitena, bo vidno po https zapisu spletnega naslova ter ikoni varnostne ključavnice. Na SSL certifikat lahko svoje obiskovalce dodatno opozorite tudi s Sectigo pečatom.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Želite svoje obiskovalce opozoriti, da ste investirali v varnost njihovih osebnih, transakcijskih in morebitnih drugih občutljivih podatkov? Da je uporaba vašega spletnega mesta povsem varna in da ste kredibilno ter zaupanja vredno podjetje? Uporabite pečat – grafičen element, na katerem je zapisano, da je vaše podjetje verificirala globalna organizacija Sectigo.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Če bi se vam slučajno kdaj pripetilo, da bi izgubili svoje geslo oz. zasebni ključ, vam ne bo potrebno plačevati za nov SSL certifikat. Sectigo vam namreč omogoča možnost kreiranja nadomestnega certifikata. Povsem enostavno, brezplačno in brez omejitev števila izdaj.

  Nadomestni certifikat mora vključevati enake podatke kot originalni – ime podjetja mora ostati nespremenjeno, prav tako pa tudi osnovna ter SAN domene.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Ali vaše domene gostujejo pri različnih ponudnikih gostovanja? So razporejene po večjem številu strežnikov? Tudi v tem primeru vam ni potrebno kupovati več certifikatov, saj lahko en sam Sectigo Multi-Domain SSL certifikat namestite na neomejeno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Brezplačna namestitev certifikata velja v primeru, ko imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. V določenih primerih so po namestitvi potrebne manjše prilagoditve neposredno na spletni strani. Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, mi pa bomo preverili vašo spletno stran in vam podali oceno stroška.

10 najpogostejših vprašanj