Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo EV
Certifikat
224,89 € 139,98 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Sectigo EV SSL je izjemno priljubljen EV certifikat, ki zagotavlja najvišjo stopnjo enkripcije, varnosti in zaupanja. Zelena vrstica za spletni naslov v brskalniku obiskovalcem že takoj ob obisku da vedeti, da se nahajajo na zavarovani spletni povezavi, kjer je pošiljanje občutljivih podatkov, kot so npr. osebni in transakcijski, popolnoma varno.

Za razširjene SSL certifikate se odločajo predvsem korporacije, banke, vladne organizacije in podjetja, ki morajo svojim uporabnikom oz. strankam jasno sporočiti, da so njihovi podatki na varnem. Odličen primer predstavlja PayPal.com – si predstavljate, koliko manj zaupanja bi bil priljubljen plačilni sistem deležen s strani svojih uporabnikov, če zgornja vrstica brskalnika ne bi jasno komunicirala verodostojnosti domene in podjetja ter varnosti uporabe sistema?

Sectigo EV SSL je odlična izbira tudi za spletne trgovine, ki iščejo načine, kako svoje obiskovalce dlje časa zadržati na strani in povečati prodajo. Da je zapustna stopnja nižja, obseg prodaje večji ter tudi povprečna vrednost nakupa višja, so dokazale različne študije.

Pred izdajo razširjenega certifikata organizacija Sectigo vsakega naročnika temeljito preveri. Podjetje mora biti vpisano v javne poslovne registre (npr. v AJPES), prav tako pa je potrebno posredovati dokumentacijo, ki še dodatno dokazuje obstoj, aktivnost in verodostojnost podjetja. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Zaradi postopka preverjanja je čas izdaje certifikata nekoliko daljši, kar pa zagotovo ni razlog, ki bi vas odvrnil od cenovno ugodne investicije v večjo varnost, prepoznavnost, kredibilnost in nenazadnje v boljše poslovne rezultate.

Kako Sectigo EV izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  SSL certifikat Sectigo EV SSL je namenjen tako verifikaciji podjetja kot domene. Z njim lahko verificirate eno domeno ali eno poddomeno. Večina naročnikov se odloči za verifikacijo domene, kar hkrati zagotavlja tudi preverbo in zaščito njene www različice. Torej, če SSL certifikat namestite na vasa-domena.si, boste hkrati verificirali tudi www.vasa-domena.si.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Preden boste SSL certifikat lahko namestili na svojo domeno, bo izdajatelj Sectigo opravil verifikacijo vašega podjetja oz. organizacije. Poleg preverbe javno dostopnih podatkov v poslovnih registrih bo potrebno posredovati tudi dokumente, ki bodo dokazali, da vaše podjetje brez dvoma obstaja in je še vedno aktivno.

  Temeljita verifikacija podjetja je poleg zelene vrstice v brskalniku glavna prednost Sectigo EV SSL certifikata, saj uporabnikom spletnega mesta zagotavlja varnost podatkov na najvišjem možnem nivoju.

 • Čas izdaje

  do 5 dni

  Ker izdaja razširjenega (EV) certifikata zahteva natančno preverbo podjetja, je čas izdaje nekoliko daljši, kot to velja za klasične poslovne certifikate. V večini primerov je Sectigo EV SSL certifikat izdan v roku do 5 dni. V tem času je potrebno vpisati še podatke o podjetju v register D&B. Vpis lahko uredimo namesto vas, storitev stane le 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  1.750.000 $

  Svetovno priznan in ugleden izdajatelj certifikatov na certifikat Sectigo EV SSL nudi visoko garancijo v vrednosti 1.750.000 $. Če bi se izkazalo, da je bil certifikat napačno izdan, uporabnik spletnega mesta pa bi postal žrtev »phishing« prevare, bi Sectigo povrnil škodo v višini do prej omenjene vrednosti.

 • 256-bitna enkripcija

  Glede na to, da se za Sectigo EV SSL certifikat odločajo bančne ustanove, vladne organizacije in številne korporacije, ki imajo na dnevni ravni opravka z veliko količino strogo zaupnih podatkov, si lahko mislite, kako napredna je 256-bitna enkripcija. Metoda šifriranja zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Korenski certifikati svetovno prepoznavnih izdajateljev so v brskalnikih shranjeni privzeto. Mednje se uvršča tudi Sectigo, ki v svetu velja za sinonim spletne varnosti. Certifikat Sectigo EV SSL je združljiv s praktično vsemi spletnimi brskalniki, zato ste lahko prepričani, da bo vsa komunikacija med vašim spletnim mestom in obiskovalci zaščitena z močno metodo šifriranja. Pomemben je tudi podatek, da vsi sodobni brskalniki omogočajo zeleno vrstico za spletni naslov, saj prav ta predstavlja glavno prednost razširjenih certifikatov.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Vsaka skrb, da bi bili ogroženi podatki uporabnikov, ki bi vaše spletno mesto obiskali prek mobilne naprave, je odveč. Certifikat Sectigo EV SSL je namreč združljiv z vsemi sodobnimi pametnimi telefoni, tablicami in drugimi mobilnimi napravami, s katerimi je mogoče brskati po spletu. Tudi v primeru mobilnih naprav je zelena vrstica z izpisanim imenom podjetja vidno izpostavljena.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  IDN domene so na svetovnem spletu vse bolj prisotne. Tudi pri nas je moč zaslediti vse več domen, ki v svojem imenu vsebujejo črko č, š ali ž.

  Ali vaša domena vsebuje črko, ki ni del angleške abecede? Brez skrbi, tudi v tem primeru se lahko odločite za nakup certifikata Sectigo EV SSL.

 • Zelena vrstica v brskalniku

  Sectigo EV SSL spada med tako imenovane razširjene certifikate, katerih glavna prednost je dobro vidna zelena vrstica v brskalniku. Gre za vrstico spletnega naslova na vrhu brskalnika, kjer se po namestitvi SSL certifikata prikaže tudi ime podjetja, kateremu je bil certifikat izdan.

  Zakaj je zelena vrstica z izpisanim imenom podjetja tako pomembna? Ker obiskovalcem jasno sporoča, da se nahajajo na varni povezavi, podjetje pa je verificirala globalno prepoznavna organizacija, ki na svojo preverbo nudi tudi visoko garancijo.

  Raziskave so pokazale, da zelena vrstica pozitivno vpliva na obnašanje uporabnikov spletnega mesta – tam se zadržijo dlje časa, zaradi večje stopnje zaupanja pa je doseženih tudi več ciljev, ki jih spletno mesto želi doseči. V primeru spletne trgovine to pomeni manj izpraznjenih oz. zapuščenih košaric in povečano prodajo.

  Zelena vrstica v brskalniku vam omogoča, da na enostaven in cenovno ugoden način stopite korak pred konkurenco.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Če ste se odločili za nakup SSL certifikata Sectigo EV SSL, nikar ne pozabite na spletno stran dodati tudi dinamičnega pečata »Secured by Sectigo«, ki obiskovalce še dodatno opozarja na varnost uporabe spletišča. S klikom na vizualno dovršen element se obiskovalcem pokažejo natančni podatki o vašem podjetju, status veljavnosti certifikata ter višina garancije.

  Čeprav bo na prisotnost Sectigo EV SSL certifikata vidno opozarjala že zelena vrstica v brskalniku, vam vsekakor priporočamo, da na spletno stran dodate tudi pečat »Secured by Sectigo« in še dodatno poudarite varnost uporabe spletnega mesta.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  SSL certifikat Sectigo EV SSL vam zagotavlja možnost neomejene izdaje nadomestnih certifikatov. Če se vam dozdeva, da je tajnost vašega zasebnega ključa ogrožena, ali pa ste ga nehote izgubili, si lahko brez dodatnih stroškov ustvarite nadomestni certifikat. Nadomestni certifikat pride prav tudi v primeru, ko zamenjate ponudnika gostovanja ali ko spletno stran prenesete na drug strežnik.

  Vsi podatki certifikata morajo ostati nespremenjeni.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Se vaša spletna stran nahaja na več strežnikih? Uporabljate strežnik za porazdelitev obremenitve (ang. load balancer)? Potem vam bo koristil podatek, da lahko SSL certifikat Sectigo EV SSL namestite na poljubno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno. V nekaterih primerih je za popolnoma pravilno delovanje certifikata potrebno opraviti manjše prilagoditve na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, da preverimo vašo stran.