Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo EV multi
Certifikat
298,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Želite pred možnostjo spletnih prevar zavarovati večje število domen, vendar za to ne želite zapravljati vrtoglavih zneskov? Dovolite, da vam pomagamo. S certifikatom Sectigo EV Multi-Domain SSL lahko zavarujete kar do 100 domen, poleg varnosti pa vam bo priljubljen SSL certifikat zagotovil tudi najvišjo stopnjo verodostojnosti, ki bo doprinesla k odličnim poslovnim rezultatom.

Glavno prednost certifikata Sectigo EV Multi-Domain SSL predstavlja zelena vrstica v spletnem brskalniku. Vsak obiskovalec, ki bo obiskal vašo verificirano in zaščiteno spletno stran, bo zaradi dobro vidne zelene naslovne vrstice takoj vedel, da se nahaja na zaščiteni strani, kjer je zloraba občutljivih podatkov praktično nemogoča. Bi radi na uporabo SSL certifikata še dodatno opozorili? Preprosto – na svoje spletne strani dodajte vizualno dovršen pečat »Secured by Sectigo«, ki bo obiskovalce vedno znova spomnil, da je opravljanje transakcij in posredovanje osebnih podatkov povsem varno.

Z nakupom certifikata Sectigo EV Multi-Domain SSL vam pripada možnost zaščite osnovne domene ter dveh dodatnih SAN domen. V osnovi torej lahko zavarujete tri spletne strani, z dokupom dodatnih SAN certifikatov pa skupno kar 100. Posamezen SAN certifikat lahko uporabite tako za verifikacijo ter zaščito domene kot poddomene. Cena za vsak dodaten SAN certifikat znaša 139,90 €.

Sectigo EV Multi-Domain SSL je odličen certifikat za lastnike več spletnih strani ter spletnih trgovin, na katerih prihaja do prenosa strogo zaupnih podatkov. Poleg že omenjenih prednosti (varnost podatkov, verodostojnost domene in podjetja, zelena vrstica, pečat) moramo omeniti tudi dejstvo, da spletni iskalnik Google pri razporejanju iskalnih rezultatov upošteva uporabo oz. neuporabo SSL certifikata. Spletne strani, ki se nahajajo na zavarovani https povezavi, so v najbolj priljubljenem iskalniku deležne večje vidnosti.

S certifikatom Sectigo EV Multi-Domain SSL boste vedno korak pred konkurenco.

Kako Sectigo EV multi izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  do 100 domen / poddomen

  Nakup certifikata Sectigo EV Multi-Domain SSL omogoča verifikacijo osnovne domene ter dveh SAN domen. Z dokupom dodatnih SAN certifikatov lahko skupno zavarujete kar 100 domen oz. poddomen.

  Oglejte si primer, kaj vse lahko zavarujete z enim samim SSL certifikatom:

  • domena1.si
  • blog.domena1.si
  • domena2.com
  • spletna-trgovina.domena2.com
  • domena3.net
  • login.domena3.net
 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Certifikat Sectigo EV Multi-Domain SSL vključuje verifikacijo podjetja, kar uporabnikom verificiranih spletnih strani zagotavlja, da za njimi stoji kredibilno podjetje, za katerega jamči svetovno priznana organizacija Sectigo.

  Pred izdajo SSL certifikata bodo pri Sectigo preverili verodostojnost vašega podjetja. Slednje mora biti vpisano v javne poslovne registre, kot je npr. AJPES, posredovati pa boste morali tudi dokumente, s katerimi bo povsem nedvoumno, da vaše podjetje zares obstaja.

  Zaradi natančne verifikacije, ki jo zahteva izdaja razširjenega SSL certifikata, bo obiskovalcem zagotovljena popolna varnost uporabe verificiranih spletnih mest.

 • Čas izdaje

  do 5 dni

  Organizacija Sectigo si bo za preverjanje vašega podjetja vzela do 5 dni. V tem času je potrebno vpisati tudi podatke o podjetju v register D&B. Vpis lahko uredimo namesto vas, storitev stane le 30 € + DDV. Po opravljeni verifikaciji vam bo izdan certifikat, ki ga boste lahko takoj namestili na predhodno izbrane domene ter poddomene. Seveda boste lahko kasneje enostavno dodajali nove.

 • Garancija izdajatelja

  1.750.000 $

  Globalno priznan in uveljavljen izdajatelj certifikatov Sectigo vam na razširjeni SSL certifikat EV Multi-Domain SSL daje garancijo v višini kar 1.750.000 $.

  Kaj to pomeni? Če se izkaže, da je bil certifikat napačno izdan (npr. podjetju, ki sploh ne obstaja), uporabnik verificirane domene pa postane žrtev spletne prevare, Sectigo zagotavlja povrnitev finančne škode v višini do prej omenjene vrednosti.

 • 256-bitna enkripcija

  Ste vedeli, da se 256-bitne metode šifriranja poslužujejo številne državne in zasebne ustanove, kot so banke, zavarovalnice, izobraževalne institucije in velike korporacije, kjer strogo zaupni osebni in finančni podatki nikakor ne smejo končati v rokah tretjih oseb?

  Z namestitvijo SSL certifikata Sectigo EV Multi-Domain SSL bo celotna komunikacija med verificiranimi spletnimi stranmi ter brskalniki obiskovalcev zaščitena na najvišji možni ravni.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Ker Sectigo velja za eno izmed najbolj prepoznavnih svetovnih organizacij, ki izdaja SSL certifikate, so tako imenovani korenski certifikati izdajatelja že predhodno shranjeni v 99,9 % spletnih brskalnikov. To pomeni, da se obiskovalcem zavarovanega spletnega mesta ob obisku strani ne prikaže varnostno obvestilo, temveč brez kakršnega koli potrjevanja varnostnih izjem pristanejo na spletni strani.

  Vsaka skrb, da bi bila zapustna stopnja zavarovanih spletnih mest višja, je torej povsem odveč. Ravno nasprotno – zaradi dobro vidnih znakov uporabe SSL certifikata (zelena naslovna vrstica brskalnika, https povezava, ikona varnostne ključavnice, pečat) se bodo obiskovalci na spletni strani zadržali dlje, precej večja pa bo tudi verjetnost, da bodo opravili nakup.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Dostop do zavarovanih spletnih mest bo omogočen tudi uporabnikom najrazličnejših sodobnih mobilnih naprav. Ne glede na to, ali bodo za dostop uporabili mobilni telefon, tablični računalnik ali drugo prenosno napravo, bo prenos podatkov zaščiten z napredno metodo šifriranja.

  Tudi zelena vrstica, ki predstavlja glavno prednost razširjenih (EV) certifikatov, je v aplikacijah za brskanje po spletu na mobilnih napravah zelo dobro vidna.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Sectigo EV Multi-Domain SSL je mogoče namestiti tudi na IDN domene. To so domene, ki v svojih imenih vsebujejo znake oz. črke, ki niso del angleške abecede. Mednje uvrščamo šumnike, črke s preglasi, nelatinične zapise in druge nestandardne znake.

 • Zelena vrstica v brskalniku

  Razširjeni SSL certifikati imajo pred drugimi vrstami certifikatov bistveno prednost – naslovno vrstico spletnega brskalnika obarvajo zeleno. Tudi certifikat Sectigo EV Multi-Domain SSL zagotavlja zeleno vrstico, ne glede na brskalnik ter napravo, prek katere obiskovalci dostopajo do spletnega mesta. V naslovni vrstici brskalnika je izpisano tudi ime verificiranega podjetja, ki pri obiskovalcih vzbuja še dodatno zaupanje.

  Številne študije so dokazale, da je zelena vrstica daleč najbolj viden znak uporabe SSL certifikata, s tem pa tudi bistveno pripomore k doseganju ciljev spletnih strani.

  Si želite, da bi vaša spletna trgovina prodala več? Da ne bi prav nihče podvomil o varnosti spletnega nakupovanja? Odločite se za EV certifikat in dokažite verodostojnost svojih domen in podjetja, obiskovalcem pa s prikazovanjem zelene vrstice dajte jasno vedeti, da je uporaba spletnega mesta varna.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Čeprav na uporabo SSL certifikata jasno opozarjajo https naslov, ikona varnostne ključavnice, zelena vrstica brskalnika ter v njej izpisano ime vašega podjetja, vam svetujemo, da na svoje verificirane spletne strani dodate tudi pečat. To je grafično dodelan element z napisom »Secured by Sectigo«, ki pri obiskovalcih še dodatno povečuje stopnjo zaupanja.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Možnost neomejene izdaje nadomestnih certifikatov je še posebej pomembna pri večdomenskih certifikatih, saj vam omogoča, da v certifikat naknadno dodajate nove SAN domene oz. poddomene. Če se torej odločite za nakup certifikata Sectigo EV Multi-Domain SSL, ki primarno omogoča zaščito treh domen, kasneje pa bi radi zaščitili še dodatne domene, lahko to preprosto naredite z brezplačno izdajo nadomestnega certifikata.

  Nadomestni certifikat vam bo prišel prav tudi v primeru izgubljenega zasebnega ključa (oz. ko mislite, da je njegova tajnost ogrožena), ob menjavi ponudnika gostovanja ter pri prenosu spletnih strani na drug strežnik.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Imate pomisleke, da SSL certifikat v vašem primeru ne bi prišel v poštev, ker imate domene razporejene po različnih strežnikih? Brez skrbi, certifikat Sectigo EV Multi-Domain SSL lahko namestite na poljubno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * SSL certifikat vam na spletno stran namestimo brezplačno, če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja. Ker so za 100-odstotno delovanje certifikata v nekaterih primerih potrebne tudi prilagoditve neposredno na spletni strani, vam svetujemo, da nas predhodno kontaktirate. Z veseljem bomo pregledali vašo stran in podali oceno napora.

10 najpogostejših vprašanj