POGOVOR Z MATEJEM / 2. marec 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Pozdravljeni!

Sem Matej Gričar, ukvarjam pa se z izdelavo spletnih strani in spletnim marketingom. V svetu IT-ja delujem že preko 7 let in sodelujem z različnimi podjetji in posamezniki.

Pri NEOSERV gostujem že preko 5 let in sem z njihovimi storitvami zelo zadovoljen. Všeč mi je predvsem njihova uporabniška podpora, saj so na voljo vedno – tudi ponoči, ko velikokrat delam in potrebujem njihovo pomoč. Tudi takrat mi odgovorijo v roku parih minut.

Zato z veseljem njihove storitve priporočam tako mojim partnerjem kot tudi vam.

Kaj vam je najbolj pomembno pri registraciji domen?

Pri registraciji domene mi je najbolj pomembno to, da jo lahko opravim v roku parih minut. Z domeno pa enostavno, takoj po registraciji, lahko upravljam tudi preko naročniškega centra Moj NEOSERV.

Ne samo, da so cene zelo nizke, z domenami lahko enostavno upravljam tudi preko mobilnega telefona ali tablice.

Zakaj ste izbrali NEOSERV za gostovanje strani?

Že Google sam priznava, da hitrejše spletne strani rangirajo bolje kot počasnejše. Zato sem zelo vesel, da pri NEOSERV sledijo najnovejšim trendom in v njihovih strežnikih uporabljajo najhitrejše SSD diske. Moje spletne strani dobesedno letijo.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Takšne podpore, kot jo ima NEOSERV, nisem bil deležen še nikjer. Zelo odzivni so skozi cel dan in vedno imam občutek, da mi pomagajo z veseljem. Kadar naletim na težavo, vem, da lahko računam nanje, na njihovo pomoč ali nasvet.

Kaj menite o ceni storitev?

Ker imam registriranih kar precej domen, mi je zelo všeč, da pri NEOSERV kljub svoji kvaliteti še vedno ohranjajo zelo ugodne cene. Super se mi zdi tudi to, da mi dnevno izdelujejo brezplačne varnostne kopije, ki so mi že velikokrat prihranile ogromno časa.

MATEJEVA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU MATEJ PRIPOROČA NEOSERV:

K NEOSERV sem pripeljal že kar nekaj novih naročnikov in po mojih informacij ni bil prav nobeden razočaran. Nasprotno, marsikateri se mi je naknadno zahvalil, ker sem mu priporočil tako super ponudnika.

Tako da… brez dvoma priporočam vsem!

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene