POGOVOR Z ANDREJEM / 15. januar 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Sem Andrej Zupan in skupaj s kolegi iz skupine 1024.si med drugim izdelujemo tudi spletne strani, ki jih gostujemo pri različnih ponudnikih tako doma kot tudi v tujini. Ker smo preizkusili že praktično vse ponudnike gostovanja na domačem tržišču, lahko svojim strankam priporočamo le najboljše.

Vsak si želi za ugodno ceno kupiti kakovostno storitev in na podlagi lastnih izkušenj vam lahko zagotovim, da boste pri NEOSERV to tudi dobili.

Zakaj ste registracijo domen prepustili NEOSERV?

Ljudje se premalo zavedamo, da je domena pomemben element zunanje podobe podjetja. Dokler ne gre kaj narobe, nas niti ne zanima, kaj se z njo dogaja. Vmesnik, ki ga ponuja NEOSERV, je hiter in enostaven, in vaša domena bo zagotovo v dobrih rokah.

V čem se NEOSERV razlikuje od ostalih ponudnikov gostovanja?

No, vam povem eno zgodbo. Pred kratkim smo za našo stranko postavili spletno aplikacijo, ki za svoje delovanje potrebuje zadnjo verzijo PHP-ja. Povpraševanje smo poslali na vse slovenske ponudnike, a nam nihče ni mogel tega zagotoviti. Na koncu smo ugotovili, da lahko pri NEOSERV v tem uporabniškem vmesniku samo z nekaj kliki dobimo točno to, kar smo potrebovali. In problem je bil rešen. Saj si ne moreš kaj boljšega želeti.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Projekt izdelave spletne strani se navadno odvija doma, zvečer… oziroma takrat, ko je slabo vreme. Velikokrat se nam je že zgodilo, da smo v nedeljo ob poznih večernih urah pošiljali kakšne zahtevke na podporo NEOSERV in vedno smo zadovoljni dobili odgovor v roku pol ure. Zadevo smo rešili in lahko smo nadaljevali z našim delom.

Kaj menite o ceni storitev?

V Sloveniji velja splošno mnenje, da so spletne storitve v tujini vedno cenejše kot pa doma. Jaz mislim, da boste pri NEOSERV za isti denar dobili boljšo, in glede na to, da so podatki shranjeni v Sloveniji, lahko rečemo, da tudi bolj varno storitev.

ANDREJEVA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU ANDREJ PRIPOROČA NEOSERV:

Pri tem vprašanju pa res nimam kaj za razmišljati. Priporočam jih prav vsem!

Pravzaprav jih sam že več let priporočam svojim strankam, saj si želim, da bi njihove spletne strani delovale čim hitreje. In pri NEOSERV sem glede tega 100 % prepričan.

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene