POGOVOR Z NATAŠO / 15. marec 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Sem Nataša Martinčič. Sem trenerka zavestnega ustvarjanja, prevajalka, učiteljica angleščine, in za svoje delo nujno potrebujem spletno stran, ker večina dela poteka preko interneta.

Te fante – NEOSERV, sem izbrala zato, da mi pomagajo, da teče moja spletna stran, že pred leti, in sem z njimi izjemno zadovoljna. Vsakič znova me totalno presenetijo s svojo hitrostjo. In ne samo to, res imam občutek, da se lahko zanesem nanje, zato ker se ne bojim, da bi bilo kaj narobe z mojo spletno stranjo, hitreje je odzivna. Poleg tega res nudijo tisto, kar pravijo, da nudijo.

In zato, ker sem veliko potovala po svetu in doživela različne ponudbe, lahko rečem, da imajo res zelo visok standard in jih toplo, toplo priporočam. Kamorkoli grem, z navdušenjem govorim o njih, tako da – NEOSERV, hvala vam.

Bi NEOSERV priporočili tudi drugim?

Domeno imam registrirano pri NEOSERV. Glede na vse, kar mi nudijo, glede na ugodnost lahko rečem samo eno – toplo, toplo, toplo priporočam.

Zakaj NEOSERV zaupate gostovanje vaših spletnih strani?

Kaj naj rečem… glede gostovanja nimam pripomb, niti ene… Niti ene, zato ker me fantje res tako prijetno, močno pozitivno presenečajo ves čas, da tega ne morem verjeti. Tako da, zanesljivost, zanesljivost, zanesljivost bi jaz rekla, da je vaša lastnost.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Podpora NEOSERV je pa nekaj tako učinkovitega, da če sem čisto iskrena, sem že pomislila, če imajo ti fantje sploh življenje. Zato ker se tako hitro odzovejo, tako so hitri kot blisk.

Tako da… izredno zanesljivost lahko vidim v tem, in učinkovitost. Res, izjemno cenim to.

Kaj menite o ceni storitev?

Samo takole bom rekla (Nataša privzdigne palec desne roke). Za vse, kar ponujajo ti fantje, »two thumbs up, two thumbs up«, ne samo eden. Odlične cene.

NATAŠINA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU NATAŠA PRIPOROČA NEOSERV:

Če sem iskrena, čisto vsem! Fantje so me že tolikokrat pozitivno presenetili, da sploh ne morem več verjeti.

Kamorkoli grem, o njih pripovedujem z navdušenjem. Prav zares toplo, toplo priporočam!

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene