POGOVOR Z JURETOM / 22. februar 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Sem Jure Kreft, ukvarjam se z video produkcijo. Ustanovili smo jo nedolgo nazaj.

Pri NEOSERV mi je najbolj všeč neomejena in kadarkoli dostopna uporabniška podpora, ker mi je prihranila veliko živcev.

Zakaj NEOSERV zaupate gostovanje vaših spletnih strani?

Z delovanjem serverja sem zelo zadovoljen. Spletne strani delujejo hitro, podpirajo pa tudi Softaculous, kar mi omogoča, da sem vse spletne strani lahko posodobil takoj – z enim klikom.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Z uporabniško podporo pri NEOSERV sem zelo zadovoljen. V bistvu so mi prihranili zelo veliko živcev.

Novoletne praznike sem bil kar malo nervozen, ker je naša spletna stran padla dol z Googlovih zadetkov. To je bilo ravno pred januarjem, ko je že tako malo posla in smo bili vsi kar našpičeni. Dejansko nisem vedel, kam se obrniti po pomoč.

NEOSERV-u sem pisal skoraj v neki paniki, če bi mi kdo šel na roko. Nisem sploh vedel, da je to njihova domena, in mislim, da tudi ni, ampak so mi šli vseeno na roko – ob polnoči oziroma še malo kasneje. Nekako sem potem tisto noč veliko bolje spal – zaradi njihove podpore, ker dejansko je pomagala.

Že naslednji dan, mislim, da je Google začel nazaj indeksirati našo spletno stran in čez par dni smo že dobili nova povpraševanja. Tako da, res so pomagali.

Kaj menite o ceni storitev?

Če pomislim na cene storitev pri NEOSERV, mislim, da so res nizke. Nisem še videl takšnega razmerja med ceno in tem, kaj dobiš za to ceno. Res so me presenetili.

TOMAŽEVA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU TOMAŽ PRIPOROČA NEOSERV:

NEOSERV priporočam vsem prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem. Predvsem cenim njihovo tehnično podporo, ki je res neverjetna.

Še enkrat hvala za reševanje moje strani sredi noči!

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene