POGOVOR Z MARJANOM / 22. marec 2021

En lep pozdrav vsem skupaj, moje ime je Marjan Rijavec.

Ukvarjam se z energijskimi terapijami, s svetovanjem, po drugi strani pa se ukvarjam tudi s poslovnim svetovanjem, ki vključuje ne le samo postavljanje spletnih strani in spletnih trgovin, ampak tudi vzpostavljanje blagovnih znamk.

Z NEOSERV delujem že od leta 2016, kjer imam že približno 10 spletnih strani in spletnih trgovin, in moram reči, da sem izjemno zadovoljen, izjemno so hitri - to je ena izmed glavnih lastnosti, ki jo lahko poudarim, izjemno izjemno hitri.

In lahko rečem tudi to, da nisem zgolj zadovoljen z njihovo hitrostjo in kvaliteto dela, ampak sem dejansko v svoj poslovni model, v svoj način delovanja tudi vnesel to hitrost, torej da stranki je potrebno zelo hitro odgovoriti za najboljše rezultate in trajno zadovoljstvo. Tako da definitivno priporočam NEOSERV vsem, ki si želite postaviti čudovito spletno stran.


Kaj menite o zanesljivosti spletnega gostovanja NEOSERV?

Zelo bi rad še poudaril eno stvar, in sicer; od leta 2016, ko sem ustvaril svojo prvo spletno stran, svojo osebno spletno stran, in do danes, kjer je cca 10 oziroma že več spletnih strani v nastanku, niti enkrat, niti enkrat, dam vam svojo besedo, niti enkrat ni nobena izmed spletnih strani padla dol. Oziroma vsaj jaz nisem zaznal, nobena od mojih strank ni poročala o nobenem izpadu oz. padcu njihove spletne strani.

Mislim, da imajo na spletni strani napisano "99,9 % stabilnost strežnikov" - lahko vam potrdim iz lastnih izkušenj, da to drži.

Kaj menite o kakovosti uporabniške podpore NEOSERV?

Iz vidika podpore lahko rečem le to, da NEOSERV velikokrat, velikorat ureja spletne strani čez vikende, v poznih urah, torej tja od 7h naprej pa do polnoči. Moram reči, da tudi v takšnih urah ekipa iz NEOSERV odgovori v maksimalno pol ure, kar je za tovrsten čas, v nedeljo ob recimo 10h zvečer, nekaj izjemnega.

Tako lahko rečem - so zelo natančni, zelo hitri in velikokrat se obrnem na njih, ko potrebujem pomoč, in velikokrat naredijo določene stvari tudi brezplačno, kar je dejansko res v teh časih prava redkost.

Ali bi storitve NEOSERV priporočili tudi drugim?

NEOSERV bi priporočal vsem, ki iščete stabilno platformo za izdelavo svoje spletne strani. Če iščete hitro odzivnost podjetja, ki mu je mar za vašo spletno stran, morate razumeti; ko sodelujemo z NEOSERV, imamo dejansko občutek, da je na drugi strani človek, ki mu je mar za to, kako naša spletna stran je. Torej v bistvu sploh ne gre za spletno stran, gre za odnos podjetja do nas in do naših spletnih strani, ki je v tem primeru pri NEOSERV zelo zelo kvaliteten, hiter in učinkovit.

Tako da če iščete stabilno platformo, če iščete podjetje, ki mu je mar za vašo spletno stran, in če iščete ugodne cene, predlagam, da izberete NEOSERV - z vsem svojim srcem in z vsem svojim znanjem.

Želim vam uspešno postavitev vaše prve spletne strani. Srečno!

MARJANOVA OCENA:
5.0 / 5.0

ZAKAJ MARJAN PRIPOROČA NEOSERV:

Zelo bi rad še poudaril eno stvar, in sicer; od leta 2016, ko sem ustvaril svojo prvo spletno stran, svojo osebno spletno stran, in do danes, kjer je cca 10 oziroma že več spletnih strani v nastanku, niti enkrat, niti enkrat, dam vam svojo besedo, niti enkrat ni nobena izmed spletnih strani padla dol.

Tako da če iščete stabilno platformo, če iščete podjetje, ki mu je mar za vašo spletno stran, in če iščete ugodne cene, predlagam, da izberete NEOSERV - z vsem svojim srcem in z vsem svojim znanjem. Želim vam uspešno postavitev vaše prve spletne strani. Srečno!

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene