POGOVOR Z MITJEM / 7. november 2022

Kar bom zdaj povedal, ni plačano in ni sponzorirano, nobene manjše položnice ne bomo dobili zaradi tega, je pa namenjeno vsem tistim, ki se ukvarjate s spletno prodajo, ki imate spletno stran ali ki planirate narediti spletno stran.

Veste, da smo mi imeli shitload problemov, da stran ne pada, ko je naval. Menjali smo tri ponudnike, kar se tiče gostovanja spletne strani. Ko je Petra (Petra Parovel, znana slovenska vplivnica) objavljala: "Ej, nam pada stran ... je padla stran ... ", nam je določeno število ljudi tudi pisalo za NEOSERV, in mi smo si mislili: "Whatever, še eni, ki obljubljajo nekaj in na koncu tega ne morejo uresničiti." Je pa potem tudi naš programer rekel: "Dajmo, poskusimo iti na NEOSERV, imajo zelo dobro podporo in bomo videli, kaj bo."

Načeloma so zelo pridni in potem smo se tudi mi na podlagi tega odločili za NEOSERV. Moram priznati, da so hardcore profiji in svoje delo opravljajo bolje kot pričakuješ, da ga bo nekdo opravljal. Recimo, včeraj sem jim poslal mail, ki sploh ni bil nujen, nekaj v stilu: "To bi rabili," in potem mi odgovorijo: "Je urejeno." Sem si mislil: "To bi lahko brez težav počakalo, da prazniki minejo." Hočem vam povedati, koliko so predani svojemu delu. Podpora je absurd, absurd.

Tako da vsi tisti, ki ste v tem segmentu, beepnite jim. Ne bo vam žal.

MITJEVA OCENA:
5.0 / 5.0
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene