POGOVOR Z NIKO MOČNIK / 09. april 2021

Moje ime je Nika Močnik in sem ustanoviteljica agencija Eventnika. Ukvarjamo se z organizacijo dogodkov, v zadnjem času predvsem spletnih in hibridnih eventov. S podjetjem NEOSERV sodelujemo že več kot 5 let. Zakaj pa smo tako zadovoljni z njimi?

Prva stvar, ki bi jo izpostavila, je zagotovo podpora. Ko sem enkrat razlagala o NEOSERV-u in kako sem zadovoljna z njimi, sem prijateljem omenila, da vedno odgovorijo maksimalno v 10 minutah na vse, kar jim pišemo na email. In ravno tisti dan se je nekaj zataknilo in sem poslala e-mail in jim dejansko dokazala, odgovor je prišel v 8 minutah.

Tako da podpora, ki je na voljo ves čas, vse dni v letu in je izjemno hitra in učinkovita, to je tista glavna razlika, zakaj sem izjemno, izjemno zadovoljna z NEOSERV.

Druga stvar, zakaj priporočam NEOSERV, pa je, da pri njih najdem čisto vse na enem mestu. Nudijo mi spletne strani, gostovanje, SSL certifikate, in vse te stvari lahko tudi namestijo.

Tretja stvar, ki pa bi jo rada izpostavila, pa je prijaznost ekipe NEOSERV. Ko mi organiziramo dogodke, vemo, da tisto češnjico na vrhu smetane naredijo nasmeh in naše ekipe na samem dogodku. Lahko je tudi spletni dogodek. Ampak se čuti, kadar ekipa dela to s srcem, in enako je z ekipo pri NEOSERV. Kadarkoli smo rabili njihovo podporo, njihovo pomoč, so nam prijazno in ustrežljivo pomagali in naredili še tisto ekstra dodatno zadevo, ki je mogoče niti ne bi bilo potrebno z njihove strani, vendar smo bili zato še toliko bolj zadovoljni na koncu.

V teh časih, ko se večina stvari odvija na spletu, je še bolj pomembno, da imamo partnerje, ki jim lahko zaupamo. In zato z veseljem priporočam NEOSERV.

Mogoče niso najcenejši na trgu, vsekakor pa so po mojem mnenju najbolj kakovostni.

NIKINA OCENA:
5.0 / 5.0
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene