POGOVOR S PATRIKOM RUBINOM / 24. marec 2020

Oglejte si, kaj je o storitvah NEOSERV povedal naš naročnik Patrik.

" Dober dan, moje ime je Patrik. Sem WordPress developer, med drugim tudi ustvarjalec tovrstnih spletnih aplikacij. Moj trenutni največji projekt je prlekweb.si.

Ker je bilo potrebno poiskati pravega ponudnika gostovanja, sem se odločil za NEOSERV. Imajo super strežnike - kateri so tudi hitri, super podporo, so odzivni, so prijazni in imajo zares super urejen uporabniški in enostaven vmesnik. Zato sem se tudi odločil prenesti svoje strani na NEOSERV.

Ko je bilo potrebno odpraviti na strežniku kako napako, je kaj zaškripalo, kaka težava na strani, napisal sem e-mail sredi nedelje, oni so v 20 minutah rešili vse. To je res super podpora. Fantje so vedno na voljo.

Ko je bilo potrebno migrirati kakšno stran od starega ponudnika k njim, so to en, dva, tri uredili kar sami, brezplačno. S spletno stranjo in e-poštnimi naslovi.

Zato, če se odločate za kakšnega ponudnika ali iščete kakšno alternativo ali hočete spletno stran ali druge aplikacije prenesti, vam res toplo priporočam, da se odločite za NEOSERV. Res so super. "

PATRIKOVA OCENA:
5.0 / 5.0
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene