POGOVOR Z GAŠPERJEM / 18. januar 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Živjo, moje ime je Gašper in sem ustanovitelj projekta S.P. Izračun, ki nudi vsem podjetnikom najbolj preprosto izdajanje e-računov, pisanja potnih nalogov, skratka – najboljša uporabniška izkušnja za vse podjetnike.

Za svoje storitve hočemo in uporabljamo najboljše in zato smo izbrali ponudnika NEOSERV, ki nam nudi od domene do gostovanja do odlične podpore. Skratka, pri njih se počutimo super in zato priporočamo vsem ostalim.

Kaj vam je najbolj pomembno pri registraciji domen?

Včasih mi ni bilo pomembno, kje registriram domeno. Danes vem, da je pomembno. Zakaj? Zaradi tega, ker pri enem ponudniku dobim vse informacije, pomoč, če jo potrebujem, in pa seveda podporo, ki jo vsak včasih rabi.

Kar se mi zdi še zelo pomembno, je to, da jo dobim praktično v treh minutah, lahko jo registriram iz kjerkoli in kadarkoli, in pa potem vse te domene urejam iz vseh mojih naprav preko Moj NEOSERV.

Kaj vam je pomembno pri izbiri ponudnika gostovanja?

Danes je zelo važno, da nam spletne strani oz. trgovine delujejo zelo hitro, predvsem pa zanesljivo. Jaz sem tak človek, da vedno vse testiram, tako da tudi pri gostovanju sem ugotovil, da pri NEOSERV mi dela najbolje in najhitreje, zato tudi ostajam pri njih.

Pomembno mi je tudi to, da če oglašujemo, ko stranka pride na našo spletno stran, da ta dejansko dela – hitro in pa zanesljivo.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Pri gostovanju je zelo pomembna tudi podpora. Moje izkušnje so take, da ko sem imel recimo za nek svoj tuji projekt gostovanje v tujini, sem videl, da je podpora zelo pomembna stvar, in pri NEOSERV sem imel to vedno pri roki. Odgovorili so mi v pol ure, če je bilo treba, sem jih poklical, skratka – rešili smo težave prej kot pa v eni uri.

Zakaj je to pomembno? Zaradi tega, ker ko se znajdete v zagati, vam bodo oni pomagali čisto pri vsem. In pri domenah in pri gostovanju, pri postavitvi spletne strani, če je potrebno. Skratka, karkoli boste potrebovali, se vedno lahko obrnete nanje – tako kot jaz.

Kaj menite o ceni storitev?

Kar se pa tiče cene, je pa tudi NEOSERV za to, kar dobiš, za moje pojme top ponudnik. Ker za tistih par evrov, kar mi nekateri ponujajo, se mi absolutno ne splača tvegati svojih podatkov, hitrosti spletne strani in vsega ostalega, kar pride zraven.

Skratka, zlato pravilo o računalništvu je: »If ain't broken, don't fix it.« In jaz pri NEOSERV ne bi popravljal nič.

GAŠPERJEVA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU GAŠPER PRIPOROČA NEOSERV:

Vsem, ki imajo radi kvalitetno podporo, izjemno hitro gostovanje in zanesljivo storitev pri domenah.

NEOSERV priporočam vsem poslovnim in osebnim kolegom.

Na kratko o Gašperju:

Gašper je zelo motiviran podjetnik, ki obožuje izzive.

Je ustanovitelj projekta SP Izračun, ki omogoča hitro izdajanje davčno potrjenih računov, UJP ter navadnih e-računov.


Spletna stran:

www.sp-izracun.si
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene