POGOVOR S ŠTEFANOM / 15. februar 2021

Pozdravljeni!

Moje ime je Štefan Fartek in že preko 10 let se ukvarjam s spletnim marketingom in trženjem preko interneta. Za moj posel je ključnega pomena, da ima zanesljivega ponudnika gostovanja. Posledično sem se odločil za NEOSERV.

Zakaj? Njihove storitve uporabljam že preko 10 let. Na enem mestu imam vse, kar potrebujem za svoje delo, se pravi: spletno gostovanje, spletne domene, SSL certifikate in še druge podobne zadeve, ki so potrebne za uspešen nastop na spletu.

Pri njih mi je všeč to, da lahko praktično z vsemi stvarmi, ki se tičejo spletnih strani in spletnega gostovanja, upravljam popolnoma sam. V kolikor pa se mi kakšna stvar zatakne, kakšne stvari ne poznam, nisem dovolj vešč, se lahko vedno obrnem na njihovo podporo in mi v zelo zelo kratkem času pomagajo in stvar uredijo kvalitetno in profesionalno.


Bi NEOSERV priporočili tudi drugim?

Vse svoje trenutne spletne projekte imam pri NEOSERV gostovanju, tako da tudi v nadaljnje se bom vedno odločil za njih, in tudi ostalim, ki želite zanesljivega in kvalitetnega ponudnika, vam priporočam, da si ogledate NEOSERV.

Zakaj NEOSERV zaupate gostovanje vaših spletnih strani?

Ključnega pomena pri ponudniku gostovanja je to, da sam skrbi, da so vse spletne strani vedno dosegljive. Se pravi, da pri NEOSERV vedno poskrbijo, da tudi v najslabšem primeru, če so kakšni spletni napadi, kakšni spletni vdori, sami poskrbijo, da se te stvari odpravijo, da se stvar sanira, me obvestijo o kakršnem koli napadu, tako da poskrbijo, da je stvar vedno dosegljiva. Vsaka ura, ko je stran nedosegljiva, v poslu lahko pomeni precej denarja, stranke so nezadovoljne, dobiš slab vtis na trgu, in to je res stvar, ki si jo kot podjetnik ne moreš proviščiti. Ključnega pomena je tudi to, da se spletne strani zelo hitro nalagajo, imajo zares dobre strežnike, hitre diske in ekipa NEOSERV je res dobro tehnično podkovana, tako da res dobro vedo, kaj počnejo.

Kaj menite o uporabniški podpori NEOSERV?

Uporabniška podpora na NEOSERV je res neverjetna, kaj takšnega še nikjer nisem videl. Pogosto delam zvečer, zgodaj zjutraj, včasih tudi ponoči, in večinoma preko celega dneva prej kot v 10 minutah dobiš odgovor, kompetenten odgovor, strokoven odgovor, ki ti pomaga rešiti stvari. Tako da s tega vidika zares kapo dol, je ekipa neverjetna. So tudi zelo dobro tehnično podkovani, ti svetujejo tudi stvari izven njihovega obsega storitev in tudi potem recimo, če imaš kakšne stvari glede programiranja, oblikovanja in podobnih stvari, se lahko vedno na njih obrneš, ti svetujejo in ti pomagajo, kaj in kako naprej narediti.

Kaj menite o ceni storitve?

Cena NEOSERV gostovanja in domen in ostalih stvari je res res ugodna in konkurenčna, primerljiva z ostalimi. Če pa zraven dodam tudi tehnično komponento, se pravi, kaj dobim pri njih za ta denar, jaz mislim, da so NEOSERV trenutno res najboljša izbira na našem trgu. Se mi je že vmes dogajalo, da sem včasih tudi iskal druge ponudnike, da bi našel kakšnega cenejšega ponudnika ali pa bi recimo kakšno stvar prenesel kam drugam, ampak po preverjanju kvalitete storitve in kaj dobim za ta denar, sem se vedno vedno vedno vrnil na NEOSERV.

ŠTEFANOVA OCENA:
5.0 / 5.0

ZAKAJ ŠTEFAN PRIPOROČA NEOSERV:

Uporabniška podpora na NEOSERV je res neverjetna, kaj takšnega še nikjer nisem videl. Pogosto delam zvečer, zgodaj zjutraj, včasih tudi ponoči, in večinoma preko celega dneva prej kot v 10 minutah dobiš odgovor, kompetenten odgovor, strokoven odgovor, ki ti pomaga rešiti stvari.

Vse svoje trenutne spletne projekte imam pri NEOSERV gostovanju, tako da tudi v nadaljnje se bom vedno odločil za njih, in tudi ostalim, ki želite zanesljivega in kvalitetnega ponudnika, vam priporočam, da si ogledate NEOSERV.

Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene