POGOVOR S TINO / 29. januar 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Sem Tina Fojkar Tomašević, grafična oblikovalka in lastnica studia Tinashe. Ukvarjam se predvsem z grafičnim oblikovanjem in kreiranjem blagovnih znamk. V delovanju imam več spletnih strani – tako lastnih svojih v okviru studia kot tudi spletnih strani za stranke.

Vse domene in gostovanja imam urejena pri podjetju NEOSERV, s katerim sem zelo zadovoljna, saj mi nudijo brezhibno delovanje strani, hitro odzivnost in tehnično podporo, ki mi je zelo koristna.

Zakaj vse domene registrirate pri NEOSERV?

Ker se zavedam pomembnosti brezhibno delujočih spletnih strani, mi ni vseeno, kje imam registrirane domene. Pri NEOSERV podjetju pa mi nudijo še tehnično podporo, ki je zelo koristna, saj sama nisem najbolj tehnični tip. V bistvu na vsako moje vprašanje odgovorijo v minutah in obenem so še zelo prijazni.

V čem se NEOSERV razlikuje od ostalih ponudnikov gostovanja?

Pri prejšnjem ponudniku gostovanja sem imela na koncu že zelo velike težave. Moje spletne strani so napadali virusi, v bistvu je na koncu prišlo tako daleč, da se je ena stran skoraj povsem sesula.

Po priporočilu sem se obrnila na podjetje NEOSERV, ki so mi, na moje presenečenje, brezplačno prenesli vse podatke od prejšnjega ponudnika in obenem očistili strani virusov. Hkrati so mi nudili nasvete, kako lahko sama malo zaščitim strani, in mi ponudili tudi zaščito strani. V bistvu take zavzetosti pri prejšnjem ponudniku nisem doživela nikoli, kar me je zelo presenetilo.

Kakšno mnenje imate o ponudniku NEOSERV?

Zaenkrat podpore nisem veliko potrebovala, ker vse deluje brez težav. Nekaj tehničnih zadev je bilo potrebno urediti ob sami selitvi podatkov, ampak so mi vse uredili oni sami. So me samo obvestili, da je vse urejeno. Na vsako moje vprašanje glede internetne pošte, WordPressa, s katerim imam izdelane strani, pa mi odgovorijo v minutah.

Kaj menite o ceni storitev?

Najnižja cena ne pomeni avtomatsko tudi najboljše izbire. Če je stran nedelujoča oz. počasno gostovanje oz. če je stran napadena z virusi, nizka cena ne pomeni nič. Jaz vem, da se v podjetju NEOSERV lahko zanesem 100 % na njihovo znanje, njihove storitve, ki mi jih nudijo, in tudi na njihovo prijazno tehnično podporo.

Z njihovimi cenami pa je to definitivno zmagovalna kombinacija.

TININA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU TINA PRIPOROČA NEOSERV:

S storitvami NEOSERV sem izjemno zadovoljna, tako da jih priporočam prav vsem, predvsem pa svojim strankam.

Ker se ukvarjam z oblikovanjem spletnih strani, se mi zdi pomembno, da so moje stranke deležne kakovostnega gostovanja.

Na kratko o Tini:

Tina Fojkar Tomašević, ustanoviteljica Studia Tinashe, je diplomantka Akademije za likovno umetnost in oblikovanje ter članica Društva oblikovalcev Slovenije.

V okviru podjetja se ukvarja z ustvarjanjem korporativnih vizualnih komunikacij ter oblikovanjem poročnih tiskovin.


Spletna stran:

www.tinashe.si
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene