POGOVOR S TOMAŽEM / 22. januar 2021

Moje ime je Tomaž Gorec.

Fantje z NEOSERV gostovanja so me prosili, če bi delil svojo izkušnjo, kako sem zadovoljen z njihovim gostovanjem.

Glejte, z eno besedo povedano – jaz sem z njihovim gostovanjem, pa ne le z gostovanjem, tudi z vsem odnosom, kako deluje podpora in vse, izredno zadovoljen.

Mogoče bo kdo rekel: »Ja, zaradi lepšega si tako rekel,« ampak ni res. Sem kar uspešen podjetnik in vam garantiram, da ne bi nečesa izjavil, v kar ne verjamem, ali pa da bi rekel, da to ni res. Ni denarja, s katerim bi me lahko plačali. Sem drugače tudi bloger in blogerji moramo biti iskreni, če želimo, da nas ljudje berejo, tako da ni možnosti, da bi se o tem zlagal.

Drugače pa se v našem podjetju ukvarjamo z optimizacijo spletnih strani in mi imamo zakupljene strežnike vsaj pri nekih 50 ponudnikih. Pač, ta dejavnost zahteva, da imamo strežnike pri več ponudnikih, ker potrebujemo različne IP naslove. Tega vam ne bom razlagal, zakaj, ker je mogoče malo preveč zakomplicirano, ampak hočem povedati, da če ima kdo izkušnje z gostovanji, je potem to naše podjetje, ker saj pravim – zdaj, ta trenutek imamo zakupljeno gostovanje pri 50 različnih ponudnikih.

Če bi pa rekel – 15 let se s tem že ukvarjamo, smo pa preizkusili vsaj 300 ponudnikov. Vmes nekatere tudi zelo slabe, naj samo na hitro povem, da smo imeli enkrat ponudnika, kjer je čez noč vse ugasnilo in nismo niti kopij dobili, tako da smo morali 25 spletnih strani na novo delati, tako da to je katastrofa. Tako gostovanje je na koncu daleč daleč daleč najdražje.

Imamo pa zdaj, čeprav imamo 50 ponudnikov, ampak daleč največ vsega in vse najbolj resne spletne strani, ki jih imamo – in svoje in od strank – imamo na NEOSERV strežnikih.

In smo izredno zadovoljni s hitrostjo, tudi to nikoli dol ne pade, potem – njihova podpora je super. To jim pišeš, dobiš odgovor ... včasih celo v 5 minutah, nikoli pa nismo dlje kot 1 uro čakali.

Imaš tudi možnost jih poklicati po telefonu, ker v nekaterih primerih tega nimaš – nekatera gostovanja tega ne omogočajo. Jaz pa zelo rad človeka pokličem po telefonu, še posebej če imam težavo. Saj veste, kako je ... če imaš težavo, hočeš čim prej poklicati in rešiti zadevo oziroma vsaj vedeti, ali ti jo bodo rešili ali ti je ne bodo.

Potem pa tudi njihova podpora nam je bila že velikokrat v podporo, če smo imeli kakšne težave, ki jih nismo znali rešiti – so nam zmeraj pomagali.

Tako da jaz sem z NEOSERV gostovanjem izredno zadovoljen in kot sem rekel, ne bi tega rekel, če ne bi res tako mislil – pod nobenim pogojem. Jaz to gostovanje priporočam, vi pa poskusite in boste potem sami videli, ali govorim resnico ali ne.

Moj blog Tomaž Gorec je tudi na njihovem strežniku, pa pojdite pogledat in boste videli, kako se to hitro odpira in vse dela, tako kot je treba. In nikoli se ne naredi, da spletna stran ne bi delala. Tako da jaz priporočam.

Lepo se imejte in želim vam čim manj težav z gostovanjem.

TOMAŽEVA OCENA:
5.0 / 5.0
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene