POGOVOR S TOMAŽEM / 4. marec 2016

Pozdravljeni! Se lahko na kratko predstavite in poveste nekaj uvodnih misli o NEOSERV?

Živjo, sem Tomaž Hočevar in sem svetovalec in oblikovalec uporabniške izkušnje. S podjetjem NEOSERV sodelujem že vrsto let, in moram priznati, da je njihova storitev res izjemna.

Če bi jih primerjal z drugimi ponudniki, ali so to mednarodni ali pa lokalni, lahko rečem, da je njihova prednost predvsem podpora. In ponavadi je tako, da takrat, ko je vse OK, o tem sploh ne razmišljaš. Ampak takrat, ko gre pa karkoli narobe, pa vidiš, kdo je pravi partner, in to mislim, da NEOSERV definitivno je. In še nekaj časa mislim, da bi z njimi sodeloval, ker so res super fantje.

Zakaj ste registracijo domen prepustili NEOSERV?

Jaz mislim, da registracija domen sicer ni tako pomembna kot samo gostovanje, ampak domene, predvsem če imam eno storitev pri nekem ponudniku, mi je dobro, da imam cel komplet. In to je dobro, da mi ponujajo celotno storitev – ne samo delček, ampak dejansko celoten del.

Kaj vam je pomembno pri izbiri ponudnika gostovanja?

Definitivno sem v svojem času delovanja spoznal veliko firm. Sodeloval sem z različnimi firmami na področju gostovanja in najbolj pomembna je definitivno podpora. To je isto kot partner, ki se izkaže v slabih trenutnih. Ne takrat, ko je vse lepo in ko si zaljubljen, ampak takrat, ko gre res težko, ali kdo zboli ali karkoli. In isto lahko prenesem na spletne rešitve.

Takrat, ko je spletna stran postavljena, je OK, ampak ko pridejo kakšni hekerji in ti jo začnejo napadati, imaš pa ponavadi… Pri ostalih, bom rekel, da sem imel zavezane roke, sem bil prepuščen samemu sebi, medtem ko NEOSERV je vedno prišel, mi pomagal in je zadeve rešil v zelo hitrem času.

Kaj vas je najbolj presenetilo pri NEOSERV podpori?

Predvsem mislim, da dobrega partnerja spoznaš v slabih oz. težkih trenutkih. Glede na to, da sam delam velikokrat v večernih urah in pa čez vikend, in če se karkoli zgodi, da ne morem naprej delati, imam vedno na voljo fante, ki jih lahko kontaktiram. Vedno sem presenečen, da dobim odgovor prej, kot sem si ga tudi dejansko zamislil, da ga bom dobil, in lahko potem nemoteno, kljub temu, da je vikend, opravljam svoje delo naprej.

Kaj menite o ceni storitev?

Ko izbiram ponudnika gostovanja, ne gledam samo na ceno, ampak gledam tudi na storitev. Če gledam samo razmerje med ceno in kvaliteto, ki jo NEOSERV ponuja, bom rekel, da je to definitivno najbolje vložen evro za storitev, ki mi jo ponuja.

Bi NEOSERV priporočili tudi drugim?

Definitivno bi priporočil in to zdaj počnem že zadnjih pet let. Ne samo slovenskemu trgu, ampak tudi Američanom, in dejansko so vsi zadovoljni z njihovimi rešitvami.

TOMAŽEVA OCENA:
5.0 / 5.0

KOMU TOMAŽ PRIPOROČA NEOSERV:

Spletno gostovanje NEOSERV priporočam tako domačim kot tudi tujim poslovnim partnerjem.

Zaenkrat lahko rečem, da so nad njihovimi storitvami navdušeni čisto vsi.

Na kratko o Tomažu:

Tomaž je svetovalec za interaktivni marketing z izkušnjami s podjetji, kot so L'Oreal, Danone, Peugeot, Generali, Krka, Simobil, Adriatic Slovenica itd.

Obenem Tomaž ustvarja tudi kot "freelance" oblikovalec spletnih strani.


Spletna stran:

www.tomazhocevar.com
Naroči gostovanje

...trenutno v -75% akciji!

Naroči domene