Nudimo vam 6 paketov E-poštnega gostovanja s katerimi boste enostavno upravljali svojo e-pošto.

Preizkusite varno in napredno E-poštno gostovanje tudi vi!


OKOLJE, PRILAGOJENO VAŠIM
POTREBAM

Veliki e-poštni predali (do kar 100 GB), prijazen spletni odjemalec Webmail, brezplačna migracija obstoječe e-pošte ter prijazna in strokovna tehnična podpora 24 ur na dan - vse dni v letu!

UČINKOVITA POSLOVNA
KOMUNIKACIJA

Poskrbite za profesionalen nastop svojega podjetja na spletu z lastno domeno ter učinkovitim paketom e-poštnega gostovanja - vaša e-pošta bo vedno prispela h končnemu naslovniku - brez izjem!

VARNOST NA PRVEM MESTU

Brezplačne dnevne varnostne kopije, napredna antispam zaščita in phishing zaščita skrbijo, da je vaša poslovna komunikacija vedno na varnem, tudi če izgubite ali vam odtujijo napravo.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je E-poštno gostovanje?

  E-poštno gostovanje je specializirana vrsta spletnega gostovanja, namenjena le gostovanju e-pošte. Z e-poštnim gostovanjem si lahko zagotovite e-poštni naslov z lastno domeno (npr. info@vasadomena.si).

 • Kdaj naj se odločim za E-poštno gostovanje in za koga je primerno?

  E-poštno gostovanje je primerno tako za fizične osebe kot podjetja, ki si želijo resnega nastopa na svetovnem spletu z e-poštnimi naslovi z lastno domeno (npr. info@vasadomena.si).

  E-poštno gostovanje je primerno tudi za vse, ki imate spletne strani izdelane na samostojnih platformah kot je Wix, Shopify, Webs idr.

 • Ali so na voljo tudi varnostne kopije?

  Seveda! Pri NEOSERV za vas brezplačno izdelujemo varnostne kopije podatkov na dnevni bazi, tako da ste lahko brez skrbi - vaši podatki so na varnem.

 • Ali lahko nadgradim svoj paket e-poštnega gostovanja?

  Vsekakor! V primeru potrebe po večjem e-poštnem nabiralniku lahko svoj paket kadarkoli nadgradite. Samo nadgradnjo za vas opravimo brezplačno, doplača se le razlika v ceni med paketoma.

  Za nadgradnjo obstoječega e-poštnega paketa gostovanja nas prosimo kontaktirajte na info@neoserv.si.

 • Kaj je antispam in antivirusna zaščitna?

  Antispam zaščita je programska in/ali strojna oprema, ki skrbi za omejevanje širjenja neželenih (SPAM) e-poštnih aktivnosti na strežniškem okolju.

  Antivirusna zaščita je programska oprema, ki skrbi za varnost e-poštnega strežniškega okolja in vašega paketa e-poštnega gostovanja ter programom (virusom) preprečuje vstop vanj.