Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

IMAP protokol

Pri IMAP protokolu je e-pošta na strežniku in ostalih napravah, na katerih imate dodan email račun, sinhronizirana, se pravi je stanje povsod enako / identično. Vidite tako vsa prejeta kot tudi poslana in ostala sporočila, ter ostale dogodke.

IMAP protokol priporočamo v primerih, ko eden ali več uporabnikov uporablja 1 (skupen) poštni email račun in iz več naprav. Ob tem je potrebno opozoriti, da se v primeru velike količine e-pošte hitreje manjša tudi razpoložljiv prostor na paketu gostovanja.

POP3 protokol

Obratno kot pri IMAP pa se pri POP3 protokolu vsa e-pošta prenese na ostale naprave / odjemalce e-pošte, na strežniku pa se sporočilo pobriše in tako tudi sprosti prostor na paketu.

Običajno je v vsakem odjemalcu e-pošte ob izbiri tega protokola možno nastaviti tudi možnost, da se originalno sporočilo ohrani na strežniku, oziroma samodejno pobriše po določenem času. S tem poskrbite, da boste vsa sporočila zagotovo prejeli na vse naprave, kjer imate dodan račun.

POP3 protokol priporočamo uporabnikom, ki e-pošto veliko uporabljajo in do nje dostopajo preko ene naprave ali ima zanje nastavljene dodatne posredovalnike na druge naslove.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali e-pošte.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.