Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Webmail je spletni pregledovalnik e-pošte, nameščen na strežniku oziroma vašem paketu gostovanja. Prednost vmesnika je, da do e-pošte lahko dostopate iz kjerkoli, potrebujete le dostop do interneta in spletni brskalnik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, ipd.).

Prijava v webmail vmesnik

* V prikazanem primeru smo uporabili e-mail naslov podpora@nasadomena.si. V vašem primeru vpišite e-mail naslov, do katerega boste dostopali.

1. V spletnem brskalniku v URL (naslovno) vrstico vpišite ime vaše nosilne domene paketa gostovanja in na koncu dodajte “/webmail” (brez narekovajev), na primer nasadomena.si/webmail.

Po potrditvi se bo “/webmail” spremenil na “:2095“, kar naj vas ne zmoti preveč, saj preko teh vrat (porta) deluje Webmail.

V odprtem prijavnem oknu nato vpišite vaš e-mail naslov in geslo, katerega ste nastavili za ta naslov, in se prijavite. Če e-mail računa še niste ustvarili, si lahko postopek dodajanja ogledate v našem vodiču.

Prijavno okno Webmail

2. Odprlo se vam bo okno, v katerem lahko izbirate med naslednjimi programi:

  • Horde,
  • RoundCube ali
  • SquirreMail.

Izberete lahko katerkoli program, odvisno od vaših potreb in zahtevnosti. Iz naše strani vam pripročamo RoundCube, saj je uporabniku najbolj prijazen za uporabo in na voljo tudi v slovenščini!

Seznam razpoložjivih programov

3. Čestitamo, uspešno ste se prijavili v poštnega odjemalca!

RoundCube odjemalec

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali e-pošte.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.