Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

1. Prijavite se v naročniški center Moj NEOSERV.


2. V naročniškem centru pojdite pod zavihek VAŠE DOMENE / GOSTOVANJE in kliknite na domeno, za katero želite spremeniti WHOIS podatke.

Uredi domeno


3. Pojdite pod zavihek WHOIS (nosilec domene).

Sprememba WHOIS podatkov za .SI domeno

Vrhovni registrar .SI domene (Arnes) ob spremembi zahteva dodatno verifikacijo lastništva. Verifikacijo opravite tako, da za začetek kliknete na gumb Pošlji kodo.
Naš sistem bo na kontaktni email naslov, ki je trenutno vpisan kot nosilec domene, posredoval varnostno kodo, katero vpišite v vnosno okno in jo potrdite (gumb Potrdi kodo).

WHOIS podatke lahko prenesete iz vašega profila pri nas (gumb Mojega profila) ali iz WHOIS baze registra (gumb WHOIS baze).

Ko boste podatke spremenili na nove, jih le še potrdite s pritiskom na gumb Zamenjaj lastnika.

Ob spremembi bodite pozorni, da boste obliko zapisa telefonske številke ohranili v enaki obliki. Če je na primer trenutno vaša kontaktna številka 031 222 222 (+386.31222222) in jo želite spremeniti na 031 222 333, mora oblika ostati enaka, se pravi +386.31222333.

Spremenite WHOIS

Sprememba WHOIS podatkov za ostale domene

Ob spremembi podatkov nosilca domene za ostale domene je postopek nekoliko drugačen. Ko prenesete podatke iz vašega profila (gumb Mojega profila) ali WHOIS baze (gumb WHOIS baze), uredite želene spremembe in jih potrdite s klikom na gumb Zamenjaj lastnika, je spremembo potrebno še potrditi preko e-poštnega naslova starega in novega nosilca domene.

Sprememba WHOIS podatkov

Za dodatno pomoč nas lahko pokličete na 059 335 000 ali nam pišete na info@neoserv.si.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.