Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Ko prvič zaženete NEOSERV STUDIO, že izberete želeno grafično predlogo, kar smo opisali v objavi “Kako dostopati do NEOSERV STUDIA?“. A kljub temu lahko tudi kasneje zamenjate že izbrano grafično predlogo.

Izbrano grafično predlogo sicer lahko kadarkoli zamenjate z drugo, a vam to dejanje odsvetujemo. Ob menjavi lahko izgubite podatke in spremembe, ki ste jih že naredili na svoji strani. Svetujemo vam, da dobro premislite in najbolj ustrezno grafično predlogo izberete že na začetku, preden se lotite izdelave in urejanja svoje spletne strani.

Zamenjava obstoječe grafične predloge

V meniju kliknite na gumb Oblikovanje in izberite Oblikovanje spletnih strani.

Oblikovanje spletne strani

Preden izberete določeno temo, imate možnost predogleda. Z miško se postavite na posamezno temo in kliknite na gumb Predogled. Odpre se vam novo okno s predogledom izbrane grafične predloge. Tako lahko preverite, kako je posamezna spletna stran videti v praksi.

Predogled grafične predloge

Temo enostavno izberete s klikom na gumb Namesti.

V naslednjem koraku izberite, ali želite uvoziti samo nastavitve oblikovanja (priporočljivo – če ste na svoji strani že spreminjali vsebino) ali pa želite, da se z zamenjavo grafične predloge zamenjajo vsi obstoječi podatki na strani. V tem primeru odznačite možnosti pri Uvozi samo nastavitve oblikovanja in določite, kateri elementi naj se uvozijo in kateri ne.

Namestitev nove grafične predloge

Kliknite na gumb Da, namestite.

Grafično predlogo ste uspešno zamenjali.

Za asistenco pri izdelavi strani vam je na voljo tudi Center za pomoč. V meniju kliknite na gumb Pomoč in izberite rubriko Video vodniki ali Vprašanja in odgovori. Vsebine so vam na voljo tudi v slovenskem jeziku.

Center za pomoč

Za dodatno pomoč nas lahko pokličete na 059 335 000 ali nam pišete na info@neoserv.si.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.