Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Kako lahko pride do okužbe vašega računalnika?

Lahko sprejmemo in odpremo okuženo poštno sporočilo, se okužimo pri brskanju po spletu ali nameščanju okužene programske opreme, ali pa okužba na računalnik pride preko zunanjih podatkovnih enot (CD, USB, itd).

Če je vaš računalnik okužen, lahko med drugim preko vašega poštnega odjemalca pošilja SPAM (Vsiljena) sporočila, tudi vašim kontaktom. To seveda ni zaželjeno, predvsem za poslovne uporabnike. Poleg pošiljanja SPAM pošte vam lahko okužen računalnik povzroči tudi veliko ostalih nevšečnosti, na primer krajo osebnih podatkov ter zlorabo že vpisanih gesel na vašem računalniku pri različnih programih (na primer FTP gesla, bančna gesla, itd). To lahko v določenih primerih vodi tudi v zlorabe bančnih plačil, ki jih vršite preko vašega računalnika. Ker vedno skrbimo za varnost naših strank in strežnikov, vas takoj, ko zaznamo pošiljanje SPAM pošte z vašega računalnika, na to opozorimo.

Kako lahko odpravimo težavo?

Ker gre v tem primeru za lokalno okužbo (vaš računalnik/tablica/telefon) vam priporočamo, da ga pregledate in očistite z antivirusnim programom, kar običajno zadostuje za odstranitev okužbe.

Na voljo je več antivirusnih programov (tudi brezplačnih), kot na primer:

Če sami ne morete najti napake oziroma odkriti vzroka, zakaj se to dogaja, se lahko kadarkoli obrnete na nas preko telefona ali e-pošte.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.