Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Ste med prejemanjem ali pošiljanjem e-pošte v Outlooku prejeli obvestilo o napaki 0x800CCC92? Na napako v nekaterih primerih kaže počasno delovanje, zamrznitev ali kakšna druga težava Outlooka. Posledice lahko pripeljejo do izgube podatkov, saj datoteka Outlook PST postane nedostopna ali neberljiva.

Outlook napaka 0x800CCC92

Kaj so razlogi za napako 0x800CCC92?

Med najpogostejše razloge za to napako spadajo:

 • uporaba napačnega uporabniškega imena in / ali gesla,
 • poškodovana ali prevelika datoteka PST,
 • napake med namestitvijo Outlooka,
 • napaka na protokolu POP3 in SMTP,
 • napačna sinhronizacija med Outlookom in strežnikom,
 • spletni virusi.

Kako odpraviti napako 0x800CCC92?

 1. Najprej preverite, ali imate nastavljene pravilne nastavitve za odhodni / dohodni strežnik (POP3 in SMTP).
 2. Preverite, ali uporabljate pravilno uporabniško ime in geslo. Prijavite se v spletno različico Outlooka in potem z istimi podatki še v Outlook račun na svojem računalniku. Če geslo ni enako, ga posodobite. Najprej na spletni različici, potem pa še na računalniku.
  Kliknite na Datoteka (ang. File) > Informacije (ang. Info) > Nastavitve računa (ang. Account Settings) > Izberi e-poštni naslov (ang. Select the email address) > Spremeni (ang. Change) > Posodobi novo geslo (ang. Update the new password).
 3. Napaka se lahko pojavi tudi v primeru, če je datoteka PST prevelika. Izbrišite vsa nepotrebna e-sporočila (v mapah prejeto, poslano, izbrisano in arhiv).
 4. Če se napaka še vedno pojavlja, zaženite program za popravilo datoteke PST – Inbox Repair Tool. Kako uporabiti ta program, preverite na Office podporni strani. Preden izvedete ta korak, poskrbite za varnostno kopijo obstoječe PST datoteke.

Outlook napaka 0x800CCC92 bi s tem morala biti uspešno odpravljena. V primeru težav se lahko obrnete tudi na našo podporo, in sicer na telefonsko številko 059 335 000 ali e-poštni naslov info@neoserv.si.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.