Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Ob izdaji novih domenskih končnic in po nekaj mesečnih izkušnjah pri registraciji teh domen lahko zapišemo, da so bile nove končnice dobrodošle, pri samem vodenju novih domen pa smo naleteli na eno težavo. Preverjanje razpoložljivosti teh domen ni vedno 100% zanesljivo!

Nove končnice so še dokaj “sveže” in posledično tudi WHOIS sistemi za preverjanje niso dokončno prilagojeni za prikazovanje razpoložljivosti.

To pomeni, da ob preverjanju, ali je domena prosta / rezervirana / zasedena, sistem lahko izpiše napačen status domene. Takšni napačni izpisi pa lahko povzročijo težave ob registraciji, saj domena morda ne bo na voljo za registracijo na vaše ime ali podjetje.

Domene izdajajo vrhovni registrarji (izdajatelji domenskih končnic), nekateri od njih pa so se tudi odločili, da bodo izbrane “tematske domene” prodali na dražbi, oziroma so rezervirane iz drugih razlogov. Tudi ob preverjanju takšnih domen vam sistem lahko izpiše napačne podatke.

V našem podjetju smo sistem za preverjanje domen že prilagodili, tako da bi morali biti statusi ustrezni.

Ker pa pravila in ostale pogoje postavljajo vrhovni registrarji in se tekom časa spreminjajo, na žalost tudi pri nas ne moremo zagotoviti 100% zanesljivosti, upamo pa, da bodo izdajatelji domenskih končnic kmalu uredili tudi te težave.

V kolikor ob registraciji naletimo na kakšne posebnosti, vas o tem seveda obvestimo, za morebitna vprašanja pa smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali e-pošte.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.